Tabi kardeşim 6 7 8 hepsi hazır aktif olması için uğraşıyormuş elinizdeki somut delil nedir?Biris TTneti arar bilgi alır öbürüsü sobee ekibi yokmuş der felan herkes yumurtluyor kaçıyor,millet birbirini yiyor.Tek kesin bir şey var şuan yeni mmorpg oyunu yapıyolar çok geniş kitleye ulaşacak iddialı bir proje oyunun son kısımları kalmış büyük ihtimal 4 yıldır projeyle ilgileniyolar bu süre zarfında ikvye ne katmışlardır bilmem.MaHKuMII yazdı:Herkes hazır olduğunu biliyor. Aktif olması için uğraşıyoruz. :geek:ADS1940 yazdı:Imzaladimda kardesim paket hazir ya gereken zamani bekliyolar yada butceleri yok
6. Genişleme Paketi İçin İmzanı At!
Re: 6. Genişleme Paketi İçin İmzanı At!
oyun motoru yeni bir güncellemeyi kaldıramayacak son sürüm 5.0
artık çığrından çıktı herzaman diyoruz arkadaşlar bitti artık bitti bugun yeniden başlıyım dedim yok olmuyor gerçektren plusu loncası akçesi parlatması ayısı teslası osu busu yok olmuyor denedım hayır onlarca kez
artık çığrından çıktı herzaman diyoruz arkadaşlar bitti artık bitti bugun yeniden başlıyım dedim yok olmuyor gerçektren plusu loncası akçesi parlatması ayısı teslası osu busu yok olmuyor denedım hayır onlarca kez
kim çıkardı şu söylentiyi oyun motoru güncelleme kaldırmıyor ne demek sadece oyunda grafiksel olarak vs bazı teknik yerlerde ilerlemeyezler eski olması belki bazı şeyleri zorlaştırabilir ama asla yenilik gelmesine felan engel degil.4thEspada yazdı:oyun motoru yeni bir güncellemeyi kaldıramayacak son sürüm 5.0
- Barbarosxhasar
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
GÜNCEL!
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Barbarosxhasar yazdı:Parmak basmak olurmu gardaş
auril & DoubleLift
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Boşuna güncel tutuluyor imza falanda boş bir anlayamadınız la!
Never beleive someone who tells who they are.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Fakirin ekmegi umuttur. Heveslerini kirma Bu guncelemede devlet neselesi oldu yalniz ulan varsa bi gelistirdiginiz bi paket var deyin yoksa yok deyin bu kadar basit anlam veremiyorumZowieN yazdı:Boşuna güncel tutuluyor imza falanda boş bir anlayamadınız la!
Carpie Diem