İKV YE NE VERDİNİZ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV YE NE VERDİNİZ ?

Mesaj gönderen Auril »

hayattaki en önemli şeyi, zamanımı
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

8 senelik İstanbul Kıyamet Vakti maratonunda yaklaşık 11.000TL civarında maddi para ve ortaokul,lise yıllarında kaybettiğim hayati kayıplar. Kazandırdıkları ise Türkiye genelinde gerçekten kapısı çalabileceğim dostluklar.
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

BunudaBanlayin yazdı:8 senelik İstanbul Kıyamet Vakti maratonunda yaklaşık 11.000TL civarında maddi para ve ortaokul,lise yıllarında kaybettiğim hayati kayıplar. Kazandırdıkları ise Türkiye genelinde gerçekten kapısı çalabileceğim dostluklar.

Valla dostum İkimizin durumu belki hemen hemen aynıdır. Dostluklar desem Türkiyenin 81 iline gidiyim orda çalabileceğim bir arkadaşımın kapısı mutlaka vardır. Dostluk kazanmam benim için oyuna harcadığım paradan daha değerli.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

KARADAVUTs yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:8 senelik İstanbul Kıyamet Vakti maratonunda yaklaşık 11.000TL civarında maddi para ve ortaokul,lise yıllarında kaybettiğim hayati kayıplar. Kazandırdıkları ise Türkiye genelinde gerçekten kapısı çalabileceğim dostluklar.

Valla dostum İkimizin durumu belki hemen hemen aynıdır. Dostluklar desem Türkiyenin 81 iline gidiyim orda çalabileceğim bir arkadaşımın kapısı mutlaka vardır. Dostluk kazanmam benim için oyuna harcadığım paradan daha değerli.

Güzel dostluk ama oyunu bırakan dostlar.hep Demişimdir şu güncellemeler gelsinde dostlarımız tekrar oyuna başlasın. Sıkıldım artık bu oyundan.Ama güncellemenin geleceğinden eminim.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

MaHKuMII yazdı:
KARADAVUTs yazdı:

Güzel dostluk ama oyunu bırakan dostlar.hep Demişimdir şu güncellemeler gelsinde dostlarımız tekrar oyuna başlasın. Sıkıldım artık bu oyundan.Ama güncellemenin geleceğinden eminim.
Gerçekten dost dediğim hatta abim yerine koyduğum insanlarla güncelleme olmasa bile sabırla bu oyunu oynamaya devam ediyoruz. Loncamızın adı , Bizimkiler : )
Resim
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bidakka »

zaman

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Hepimizin ortak noktası var ama çoğumuz da pişman değiliz gibi gorunuyor
Resim
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

aynen pismanlik duygusu yok sonucta kimsenin kafasina silah dayatip oynatmiyorlar bu oyunu pisman degilim bos zamanlarimda hala oynamaya devam ediyorum ve keyif aliyorum iyikide boyle bi oyun var ne kadarda ikv camiasini yonetimi personelini elestirsekte gonlumuz sizlerle iyiki varsiniz.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TabipYarbay yazdı: aynen pismanlik duygusu yok sonucta kimsenin kafasina silah dayatip oynatmiyorlar bu oyunu pisman degilim bos zamanlarimda hala oynamaya devam ediyorum ve keyif aliyorum iyikide boyle bi oyun var ne kadarda ikv camiasini yonetimi personelini elestirsekte gonlumuz sizlerle iyiki varsiniz.
Doğru diyorsun dostum sana katılıyorum
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

TabipYarbay yazdı: aynen pismanlik duygusu yok sonucta kimsenin kafasina silah dayatip oynatmiyorlar bu oyunu pisman degilim bos zamanlarimda hala oynamaya devam ediyorum ve keyif aliyorum iyikide boyle bi oyun var ne kadarda ikv camiasini yonetimi personelini elestirsekte gonlumuz sizlerle iyiki varsiniz.
Her ne kadar yönetimi kınasamda söylensemde onlara,kızsamda İKV'nin yeri hep ayrı oldu benim için.Yorumuna katılıyorum dostum.Başka oyunlar oynamama rağmen İKV'ye arada girip bakıyorum.Ne kadar zevk vermesede eskisi kadar..Arada yokluyorum öyle.
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön