JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Mesaj gönderen Retaliation »

Luighy yazdı:Sunucu: Beyazköşk
Karakter: ViPLuighS
Konu: İlk Grup Bölgem
Tarih: 16 Ocak Cumartesi 2016

Bugün neler yaptım tüm ayrıntıları yazıyorum ;
Bugün yeraltı ve çeteci görevlerini yaparak 42. seviyeye ulaştım fakat solucan görevini almadım hatta engerekleri ve bombacıları bile kesmedim :D daha sonra gittim hole kendimi 43 yaptırdım ve Sığınaklar adlı grup bölgesinin görevlerini aldım ve başladım grup aramaya daha sonra adını şuan unuttum fakat bir Yıldırım 2 tılsımına sahip abi beni 400Bin paraya Sığınaklara götürebileceğini söyledi ben de verdim parayı fakat çok kötü ilerledik Motorin adlı bossu kesip çıkmak zorunda kaldık gitti 400Bin :D fakat Motorin bana hoşgeldin hediyesi olarak Madalya ve Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Bilmemne Güneş Asasını hediye etti fakat bende Kıyamet Asa (^) olduğu için pek sevinmedim daha sonra kendim grup kurmayı denedim fakat kimse gelmedi daha sonra ise bir kişi tank olarak geleyim dedi bende tamam dedim ve geldi şaka mı yapıyorsun sen ya dedi neden dedim leveline bak eşyalarına bak diyip yasaklılara ekledi :( üzülmüştüm ama ileride güçlü olacağımı biliyordum fakat bir sorun vardı Sığınaklar grup bölgesinden hangi Bosslardan hangi İtem düşüyordu veya hangilerini aldıktan sonra bir daha bu bölgeye girmeme gerek yoktu bunu bilmiyordum lütfen neler düşüyor cevap olarak yazarsanız teşekkür ederim neyse daha sonra bir grup buldum ve çok seri bitirdik bu sırada Sığınaklar grup bölgesindeki görevleride tamamladım Lamia adlı NPC bana Azat Efendi Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven hediye etti sevinmiştim :D daha sonra şarteli indirdim zarfı okudum gramafonu çaldım bu sırada Kenanı ilk kez görmüştüm keserken kahkaha atıyordu sebebini bilemedim ama hoşuma gitmişti mükemmel bir efekt olmuş bu dedim içimden zarfı felan Kenanı kestikten sonra incelemiştim fakat Kenan çok cimriydi madalya vermekle yetindi belki de başka bir şey vermiyordur diye düşündüm daha sonra aynı grupla birkez daha girdik fakat gene Motorin ve Kenandan Madalya aldım önceki Motorindende Madalya aldım sanırım yazmayı unutmuşum daha sonra oyunu kapattım fakat seviyem 46 olmuştu bile ve gözlüğüm ile yüzüğümü taktım ikiside 45 seviyelikti fakat aklıma bir şey takıldı neden Düşünen Adam adlı Boss'u kesmiyorduk bilemedim.
Öncelikle güzel ilerlemişsin bir an önce 49 olman dileğiyle.Gelelim sığınaklardan ne düşüyor konusuna;sana link atıcam fakat linkteki resimler kırılmış.Yani resimler gözükmüyor.Konuya düzeltmeleri için ileti gönderdim
viewtopic.php?f=16&t=110435
İlerde kıyamet asa'nı takdığında grup bölgelerine para verme olasılığın azalacaktır.Düşünen adamı neden kesmiyoruz demişsin.Onun duvar bugu olduğu için ve grupta y2 dışında güçlü büyücü olmadğı için kesmezler.Y2 dışında güçlü büyücü olursa paslaşarak keserler.Bu arada görevlerini ihmal etmemeye çalış.
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

Çok teşekkür ederim görevlerimi ihmal ettim gerçekten fakat bugün teker teker khaosa kadar yapmayı düşünüyorum :D
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Sunucu: Beyazköşk
Konu: Khaosa Minik Adımlar
Tarih: 17 Ocak Pazar 2016

Evet bugünki yaşadıklarımı yazmaya başlayayım;

Bugün oyuna girdiğim anda kenan grubu kurdum artık Sığınaklar yazmayacağım herkes kenan diyor oraya :) aslında üşendim fakat gene madalya aldım sonra 2 kez tekrar denedim sanırım ve gene boş kenan beni sevmedi ama son girdiğim grupta şifacımız Crewx e kenanın bişeyler vereceğini yazdım ve aldı da ona burdan sevgilerimi yolluyorum daha sonrasında Khaos görevi için çalışmalara başladım ve o anda KaReSi (Emre) abimi gördüm sağolsun hem karakürke kadar yardım etti hemde meran görevlerine kadar hatta az önce gecenin takipçilerini kestik daha devam ederdik ama benim çıkmam gerekiyordu onun için orada bıraktık ama yarın khaos görevine geleceğimi umuyorum :D
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Konu: İlk Çemberlitaş
Tarih: 18 Ocak Pazartesi 2016

Bugün okullar tatil olmuştu bende bundan faydalanıp sabah saatlerinde oyuna giriş yaptım ve hemen yardım istedim ve Ahsenxiclal nickli birisi yardımcı oldu bana ve böylece Migrat görevlerim kaldı bu sefer gittim kara kemik topladım sonra Migrat için grup topladım ve girdik yaptım görevlerimi migrat çok garip ve hoş biryerdi fakat boş döndüm...

Artık Khaos görevine gelmişti sıra ve hemen birilerinden yardım istedim ve ettilerde hemen yaptım ve çıktık ilk kez girmiştim çok garip biyerdi 2 adet Taarruz bilmemnesi kestik ve yaptım görevimi sonrada dediğim gibi çıktık topala gittim falan filan daha sonra gaffarı öldür görevi vardı meğersem gaffar çemberlitaştaki son bossmuş sonra birden içimi korku sardı meteorit 1 tılsımını alamamıştım üstüne yanlışlıkla kendi kurduğum loncadan çıkmıştım çok sıkılmıştım sonra birisi x'e grup kursana dedi ve x in bir boss olduğunu biliyordum bir arkadaşım sürekli x e gidiyordu çünki ayakkabısı yokmuş x te ayakkabı veriyormuş daha sonra topladık grubu girdik x e çok heyecanlıydım wOODMAN yani Hakan abi ne zaman ne yapmam gerektiğini söyledi sağolsun içerde görevleri yaptım fakat boş döndüm daha sonra grup dağıldı daha sonra birileri sadece stuart efendiye gidiyordu benide alsınlar çok yavaş ikerledik sanırım Stuart Efendiye 40dk da geldik :D çok acemiydim gerçekten ama yine boş dönmüştüm umarım yakında Meteorit 1 Tılsımını bir şekilde temin ederim neyse ben gidiyorum FENERBAHÇE/eskişehir maçı var görüşürüz fakat bir şey farkettim Çenberlitaşta bir kaç iksire ihtiyacım olacak
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

Böyle oyuncuların olduğunu görmek bir yerlerde sevindirici :) Keşke sunucu olarak kuklacıda başlasaydın, senin gibi genç arkadaşlarla vakit geçirmekten mutluluk duyardık :)
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

alpay1994 yazdı:Böyle oyuncuların olduğunu görmek bir yerlerde sevindirici :) Keşke sunucu olarak kuklacıda başlasaydın, senin gibi genç arkadaşlarla vakit geçirmekten mutluluk duyardık :)
:D Beni Beyazköşk kaptı
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: Yok
Konu: Endişelenmek...
Tarih: 19 Ocak Salı 2016

Bugün oyuna girdiğimde çok korktum ViPLuighS adlı karakterim yoktu çok endişelendim daha sonra hemen istanbuloyun.com adresine girip üyeliğimi kontrol ettim karakterim ne silinmişti ne de sunucu veya hesap transferi yapmıştı hemen destek ekibine bunun bir oyun hatası olduğunu düşündüğümü ve gereğinin yapılmasını ilettim ve cevap bekliyorum umarım karakterim geri gelir :( Mail adresimi kontrol ettiğimde ise endişem azıcık olsun azalmıştı kafamda yeni soru işaretleri vardı dün destek ekibine yanlışlıkla kendi kurduğum loncadan çıktığımı ve geri alınmamı talep ettim onlarda talebimi kabul etmişlerdi belki de yarın sabahki güncellemeden sonra karakterim geri gelecekti ve bende bir şarkı açtım ve dinledim bunu sizinle paylaşayım...

Bunlarda önceki günlerde ekleyemediğim bazı fotoğraflar sonunda bilgisayar üzerinden yazma fırsatı buldum;
Buyrun Kesitler...

Jandarma ile ışınlanıyoruz :)
Resim
Dev Ananın Koltuğu
Resim
İlk Sığınaklar
Resim
Seneye Elifle Düğünümüz Var :D
Resim
Büyük Hol Bugu
Resim
İlk Migrat
Resim
İlk Çemberlitaş (Khaosu Saymassak Zaten bunda da GBM-X Kesip çıkmıştık)
Resim

Not:Umarım hesabım geri gelir onunla daha tonlarca maceraya atılacağız nice günlüklere...
En son AFRASiYAB tarafından 24 Oca 2016 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Bugün İkv Hayatıma son veriyorum çünkü iki tane abimi kaybettim daha fazla kişiye zarar vermeden burada son noktayı koyuyorum başlarmıyım tekrar bellı olmaz :( .
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Her ne olursa olsun bence bir şans daha verilmeli bunun üzerine bırakmıyorum fakat

Affetmek Erdemlik Büyüklüktür.
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Günlüğünün devamını dilerim keyifle takip ediyorum . Oyun vesilesiyle derslerini boşlamamanı tavsiye ederim :)
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön