Öncelikle güzel ilerlemişsin bir an önce 49 olman dileğiyle.Gelelim sığınaklardan ne düşüyor konusuna;sana link atıcam fakat linkteki resimler kırılmış.Yani resimler gözükmüyor.Konuya düzeltmeleri için ileti gönderdimLuighy yazdı:Sunucu: Beyazköşk
Karakter: ViPLuighS
Konu: İlk Grup Bölgem
Tarih: 16 Ocak Cumartesi 2016
Bugün neler yaptım tüm ayrıntıları yazıyorum ;
Bugün yeraltı ve çeteci görevlerini yaparak 42. seviyeye ulaştım fakat solucan görevini almadım hatta engerekleri ve bombacıları bile kesmedimdaha sonra gittim hole kendimi 43 yaptırdım ve Sığınaklar adlı grup bölgesinin görevlerini aldım ve başladım grup aramaya daha sonra adını şuan unuttum fakat bir Yıldırım 2 tılsımına sahip abi beni 400Bin paraya Sığınaklara götürebileceğini söyledi ben de verdim parayı fakat çok kötü ilerledik Motorin adlı bossu kesip çıkmak zorunda kaldık gitti 400Bin
fakat Motorin bana hoşgeldin hediyesi olarak Madalya ve Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Bilmemne Güneş Asasını hediye etti fakat bende Kıyamet Asa (^) olduğu için pek sevinmedim daha sonra kendim grup kurmayı denedim fakat kimse gelmedi daha sonra ise bir kişi tank olarak geleyim dedi bende tamam dedim ve geldi şaka mı yapıyorsun sen ya dedi neden dedim leveline bak eşyalarına bak diyip yasaklılara ekledi
üzülmüştüm ama ileride güçlü olacağımı biliyordum fakat bir sorun vardı Sığınaklar grup bölgesinden hangi Bosslardan hangi İtem düşüyordu veya hangilerini aldıktan sonra bir daha bu bölgeye girmeme gerek yoktu bunu bilmiyordum lütfen neler düşüyor cevap olarak yazarsanız teşekkür ederim neyse daha sonra bir grup buldum ve çok seri bitirdik bu sırada Sığınaklar grup bölgesindeki görevleride tamamladım Lamia adlı NPC bana Azat Efendi Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven hediye etti sevinmiştim
daha sonra şarteli indirdim zarfı okudum gramafonu çaldım bu sırada Kenanı ilk kez görmüştüm keserken kahkaha atıyordu sebebini bilemedim ama hoşuma gitmişti mükemmel bir efekt olmuş bu dedim içimden zarfı felan Kenanı kestikten sonra incelemiştim fakat Kenan çok cimriydi madalya vermekle yetindi belki de başka bir şey vermiyordur diye düşündüm daha sonra aynı grupla birkez daha girdik fakat gene Motorin ve Kenandan Madalya aldım önceki Motorindende Madalya aldım sanırım yazmayı unutmuşum daha sonra oyunu kapattım fakat seviyem 46 olmuştu bile ve gözlüğüm ile yüzüğümü taktım ikiside 45 seviyelikti fakat aklıma bir şey takıldı neden Düşünen Adam adlı Boss'u kesmiyorduk bilemedim.
viewtopic.php?f=16&t=110435
İlerde kıyamet asa'nı takdığında grup bölgelerine para verme olasılığın azalacaktır.Düşünen adamı neden kesmiyoruz demişsin.Onun duvar bugu olduğu için ve grupta y2 dışında güçlü büyücü olmadğı için kesmezler.Y2 dışında güçlü büyücü olursa paslaşarak keserler.Bu arada görevlerini ihmal etmemeye çalış.