Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Retaliation yazdı:Ne anlaşmaymış arkadaş,her neyse arkadaşlar yılbaşında da bir haber gelmesse forumda nasıl alay konusu olacağınızı biliyorsunuz mudur umarım
Yılbaşında açıklama olmazsa demekki yönetim bizi kandırmıştır. İnşallah dedikleri gibi gelirler
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

ZowieN yazdı:
kurtcuozii yazdı:Bazı tiplerde gördüğüm de şudur bu forumda:

Kendisi oyunu bırakır burada oyunu oynayan ve oyuna para harcayanı enayi yerine koyar.Ha sabahtan akşama kadar buradan çıkmaz.Oyunu bırakanlar forumda gezmeyecek diye birşey yok ama kendileri bıraktı diye herkesi bu oyuna para yatırıyor ve güncelleme bekliyor diye akılsız konumuna koymalarına anlam veremiyorum.Aman ha sabahtan akşama kadar burada post kasın .Bir de milleti oyunu bırakmaya teşvik eder.''Güncelleme gelir de geri başlarız.'' diye kalplerinden gelen sesi de kabullenemezler malesef.

Kabullenmeniz dileği ile.

Forumda ki çoğu yorumlarınızı takip eden biriyim mantıklı ve anlamlı yorumlar yazıyorsunuz :).Konuya gelirsek ben henüz oyunu bırakmış durumda değilim bırakmış sayılmam oynadığım oyunlar var.Ama bağlılık işte arada bir girip bakıyorum belki birşeyler vardır diye :).Forumada öyle muhabbet amaçlı falan konuları kurcalıyorum.Forum oyundan daha çok sarar oldu. :)
Sevgili ZowieN düşüncelerin için teşekkür ederim.Tabiki de forum daha zevkli ve elbette her insan oyunu oynamayan da bu ortamda takılır. Küçük bir sitem etmek istedim bir arkadaşın yorumunu görünce. Yani milleti asosyal sınıfına koyup bilgisayar başında emekleyenlerden(yanı kendi dediğine inanmayıp yapmayanlardan) bu milletin öğreneceği birşey yoktur.

Sevgi ve saygılarımla..

Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mutlakguven »

2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Mutlakguven yazdı:2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
Oda Araplara satar :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mutlakguven »

EYUNAL yazdı:
Mutlakguven yazdı:2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
Oda Araplara satar :mrgreen:
Bence Ruslar Alip Oyunu Bombalar.
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen xDeMaNuLex »

Esadullah yazdı:Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.

Resim

sen sakın kanaat getirme kardeşim iyiki yakından bakıp anlamışsın birde anlamasan ne olacak bilemem.Şu iki resim neresi birbirine benziyor göz var nizam var yahu.
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

xDeMaNuLex yazdı:
Esadullah yazdı:Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.

Resim

sen sakın kanaat getirme kardeşim iyiki yakından bakıp anlamışsın birde anlamasan ne olacak bilemem.Şu iki resim neresi birbirine benziyor göz var nizam var yahu.

:D :D :D
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

xDeMaNuLex yazdı:

Resim

:D :D
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

xDeMaNuLex yazdı:

Resim

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
h4ngman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen h4ngman »

xDeMaNuLex yazdı:

Resim

Esadullah bey napıyorsunuz?

Bu yeni bölge olayı sanırım yakında bi netliğe kavuşacak çünkü AFRASİYAB reyiz sağı solu dozer gibi ezip geçip azarlamaya başladı güncelleme ekibi zamanı gelince açıklayacak diye aralarında konuşulmuş bişeylerin olduğu belli ses çıkartacaklar eninde sonunda bence bu zamanda yakındır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön