Yılbaşında açıklama olmazsa demekki yönetim bizi kandırmıştır. İnşallah dedikleri gibi gelirlerRetaliation yazdı:Ne anlaşmaymış arkadaş,her neyse arkadaşlar yılbaşında da bir haber gelmesse forumda nasıl alay konusu olacağınızı biliyorsunuz mudur umarım
Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yeni gelecek bölge ile ilgili bi ipucu yakaladım
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sevgili ZowieN düşüncelerin için teşekkür ederim.Tabiki de forum daha zevkli ve elbette her insan oyunu oynamayan da bu ortamda takılır. Küçük bir sitem etmek istedim bir arkadaşın yorumunu görünce. Yani milleti asosyal sınıfına koyup bilgisayar başında emekleyenlerden(yanı kendi dediğine inanmayıp yapmayanlardan) bu milletin öğreneceği birşey yoktur.ZowieN yazdı:kurtcuozii yazdı:Bazı tiplerde gördüğüm de şudur bu forumda:
Kendisi oyunu bırakır burada oyunu oynayan ve oyuna para harcayanı enayi yerine koyar.Ha sabahtan akşama kadar buradan çıkmaz.Oyunu bırakanlar forumda gezmeyecek diye birşey yok ama kendileri bıraktı diye herkesi bu oyuna para yatırıyor ve güncelleme bekliyor diye akılsız konumuna koymalarına anlam veremiyorum.Aman ha sabahtan akşama kadar burada post kasın .Bir de milleti oyunu bırakmaya teşvik eder.''Güncelleme gelir de geri başlarız.'' diye kalplerinden gelen sesi de kabullenemezler malesef.
Kabullenmeniz dileği ile.
Forumda ki çoğu yorumlarınızı takip eden biriyim mantıklı ve anlamlı yorumlar yazıyorsunuz.Konuya gelirsek ben henüz oyunu bırakmış durumda değilim bırakmış sayılmam oynadığım oyunlar var.Ama bağlılık işte arada bir girip bakıyorum belki birşeyler vardır diye
.Forumada öyle muhabbet amaçlı falan konuları kurcalıyorum.Forum oyundan daha çok sarar oldu.
Sevgi ve saygılarımla..

Afanesiyevo
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
Oda Araplara satar :mrgreen:Mutlakguven yazdı:2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Bence Ruslar Alip Oyunu Bombalar.EYUNAL yazdı:Oda Araplara satar :mrgreen:Mutlakguven yazdı:2023 De Recep Tayip Ikv yi Satin Alcakmis Bekleyin...
- xDeMaNuLex
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Esadullah yazdı:Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.

sen sakın kanaat getirme kardeşim iyiki yakından bakıp anlamışsın birde anlamasan ne olacak bilemem.Şu iki resim neresi birbirine benziyor göz var nizam var yahu.
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
xDeMaNuLex yazdı:Esadullah yazdı:Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.
sen sakın kanaat getirme kardeşim iyiki yakından bakıp anlamışsın birde anlamasan ne olacak bilemem.Şu iki resim neresi birbirine benziyor göz var nizam var yahu.

Afanesiyevo
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
xDeMaNuLex yazdı:Esadullah yazdı:Resimdekinin iflis olduğuna kanaat getiriyorum, dikkatli ve yakından bakarsanız anlarsınız.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Esadullah bey napıyorsunuz?
Bu yeni bölge olayı sanırım yakında bi netliğe kavuşacak çünkü AFRASİYAB reyiz sağı solu dozer gibi ezip geçip azarlamaya başladı güncelleme ekibi zamanı gelince açıklayacak diye aralarında konuşulmuş bişeylerin olduğu belli ses çıkartacaklar eninde sonunda bence bu zamanda yakındır.