ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.
2-) Belki arkadaşı diye düşünüp boş yapmayabilirsin
3-) Kimin ne yorum yaptığı kimseyi ilgilendirmez
1)Birbirinize çok iyi sakso çekiyonuz.
2)Belki sizin gibilerin yeri burası değil sanayide yıkama yağlama servisidir.
3)Burası bi forum ve kimin ne yazdığı herkesi ilgilendirir sayın Mrs.Sakso
Kesin diğer hesabı ban yedi intikam için başka hesapla geliyor trol
Şurada adamların trol yapmasını engelledik diye adımız neye çıktı bebeler boş yapmayın lütfen Şu foruma bakan mod- gm yok mu ? iyice sahipsiz kaldı
Ağlıycaksan oynamayalım yeğenim daha başlamadan zırlamaya başladınız hemen gm dev ohooo
ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.
2-) Belki arkadaşı diye düşünüp boş yapmayabilirsin
3-) Kimin ne yorum yaptığı kimseyi ilgilendirmez
1)Birbirinize çok iyi sakso çekiyonuz.
2)Belki sizin gibilerin yeri burası değil sanayide yıkama yağlama servisidir.
3)Burası bi forum ve kimin ne yazdığı herkesi ilgilendirir sayın Mrs.Sakso
Kesin diğer hesabı ban yedi intikam için başka hesapla geliyor trol
Şurada adamların trol yapmasını engelledik diye adımız neye çıktı bebeler boş yapmayın lütfen Şu foruma bakan mod- gm yok mu ? iyice sahipsiz kaldı
Ağlıycaksan oynamayalım yeğenim daha başlamadan zırlamaya başladınız hemen gm dev ohooo
Bizler seviyesiz değiliz kısaca sizin gibi tek hücreli seviyesinde takılıp kalmadık.
GBdesign yazdı:Yoo şuan seste senin mallığından mütevellit kahkahaya boğuluyoruz. :mrgreen: Tüm moderatörlerin üzerinde tahakküm kurması temennisi ile :geek:
Laf bulamayınca hep bunu yazarsın Ablanız lonca kanalından " Ablaam goşun trende mirler beni kesiyor yetişiin" diye bağırdığında da biz kahkaha atmıştık :mrgreen:
GBdesign yazdı:Yoo şuan seste senin mallığından mütevellit kahkahaya boğuluyoruz. :mrgreen: Tüm moderatörlerin üzerinde tahakküm kurması temennisi ile :geek:
Laf bulamayınca hep bunu yazarsın Ablanız lonca kanalından " Ablaam goşun trende mirler beni kesiyor yetişiin" diye bağırdığında da biz kahkaha atmıştık :mrgreen:
Atıp tutmak kolay mir deme F4 geliyor aklıma sonrada İsmetin bacağında bölgeye ağlamalar dan başka bir şey olmuyor. Mantığına bak adama laf bulamayınca diyorsun adamdan lafı yemisin. Rezillik diz boyu.
Atıp tutmak kolay mir deme F4 geliyor aklıma sonrada İsmetin bacağında bölgeye ağlamalar dan başka bir şey olmuyor. Mantığına bak adama laf bulamayınca diyorsun adamdan lafı yemisin. Rezillik diz boyu.
Emde kp kasma taktiğini öğrendiğiniz lonca MİR Lonca puanı sıralamasında basit bir matematiksel işlemi hile sanıp desteğe şikayet ettiğiniz lonca MİR Sonra haftalarca uğraşıp zar zor bug yapıp sıralamada geçtiğiniz lonca MİR Ablanızı sancağında yerlerden süründüren lonca MİR Bu lonca ile aylarca takıldım ve sizin rezilliklerini çok gördüm Hatta cazibeme dayanamayıp dalga geçme amaçlı söylediğim bir şeyi bile ciddiye alıp beni çağıran basit bir hicret üyeside burda
Fotodaki sildiğin yerleri neden sildiğin meçhul yazdığın üyeye ilk mesajı atan sensin belliki loncaya girmeye yelkenmişsin. Knk dediğine göre bir kez dağa yağlama çalışmanı kanıtladın kendi elinle. Sonuç olarak hiç loncaya girmediğine göre senle kafa bulunup dalga geçildiği ap acık ortada.