31 araLık 2015

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: 31 araLık 2015

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:Alın size kanıt;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resimler biraz bulanık çıkmış olabilir. Bunlar daha önce varmıydı ? Bu açılardan böyle görebiliyormuyduk?
Detay yazdı:Millet yokluktan serap görmeye başlamış :D

Ek olarak arkadaş 3 yıldır büyük holde takıp tılsım kasmaya çalışmış sanırım o yüzden oyunun büyük bir bölümünü unutmuş. Bunların hepsi eskiden de olan şeyler... :ugeek:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

EYUNAL yazdı: Ek olarak arkadaş 3 yıldır büyük holde takıp tılsım kasmaya çalışmış sanırım o yüzden oyunun büyük bir bölümünü unutmuş. Bunların hepsi eskiden de olan şeyler... :ugeek:
Şu forum nickine bakıyorum,sununun belli değil,karakterin belli değil :) 3 yıldır holde tılsım kasmaya çalışıyor cümlesini görünce kahkaha attım :D Değişimlere gelince, bak yukarıda birçok arkadaş değişiklikleri fark etmiş. Ayrıca oyun içinde her karakterde her tılsımı defalarca kullandım o yüzden tılsım kasmama gerek yok :) İşte oyunda her şeyi biz yapıyoruz,siz de uzaktan izleyip sadece laf atmaya çalışıyorsunuz aradaki fark bu :) Senin için ALLAH'a dua ediceğime de söz veriyorum. Umarım sana hayırlı bir kapı açar, şu haline baksana :) Hadi eyvallah :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:
EYUNAL yazdı: Ek olarak arkadaş 3 yıldır büyük holde takıp tılsım kasmaya çalışmış sanırım o yüzden oyunun büyük bir bölümünü unutmuş. Bunların hepsi eskiden de olan şeyler... :ugeek:
Şu forum nickine bakıyorum,sununun belli değil,karakterin belli değil :) 3 yıldır holde tılsım kasmaya çalışıyor cümlesini görünce kahkaha attım :D Değişimlere gelince, bak yukarıda birçok arkadaş değişiklikleri fark etmiş. Ayrıca oyun içinde her karakterde her tılsımı defalarca kullandım o yüzden tılsım kasmama gerek yok :) İşte oyunda her şeyi biz yapıyoruz,siz de uzaktan izleyip sadece laf atmaya çalışıyorsunuz aradaki fark bu :) Senin için ALLAH'a dua ediceğime de söz veriyorum. Umarım sana hayırlı bir kapı açar, şu haline baksana :) Hadi eyvallah :)
Kendini o kadar çok ego ile doldurmuşsun ki beni kendi sunucundan sanıyorsun ve seni çekemediğimi ima ediyorsun :D
İKV'nin bir oyuncusu değilim artık o yüzden ne karakterimin adını yazmak zorundayım ne de sunucumu beni tanımadığın için bilmediğin çok şey var ;)
Ayrıca attığın fotoğraflara yanıt olarak;
Resim
https://vimeo.com/55692973 0.23. saniyesine bakacak olursan Antrepo da ki fotoğrafın da çürümüş olur ;)

Senin gibi milleti kandırmak için işsiz olsaydım bunları tek tek çürütürdüm fakat bu 2si bile yeterli ;)
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Hala birşey değişmedi diyor :D Hadi ben milleti kandırmaya çalışıyorum yukarda ileti yazan diğer kişiler de mi yalan söylüyor? :D Kim bilir en son kaç ay once oyuna girdin. Bahsettiğim değişimler sadece şekil olarak gerçekleşmedi, görsel efektler arttırılmış. Dediğim gibi sürekli oyunu oynayan birisi bu değişimleri fark edebilir ama senin gibiler anlayamaz. Bu da yazdığım son iletidir. Madem oyunla alakan yok git başka seylerle uğraş mesela zeka geliştiren oyunlar oyna,sana çok yardımı olur :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HIStory »

Inanmak zorunda degilsiniz beyler bende guncelleme icin cok bekledim bende isterim gelissin diye. Kac yil oldu sizde biliyosunuz. Boyle hosunuza gidiyosa oynayin keyfinize bakin ben ne karisirim sadece soyledim ben dogru yada yanlis o7 :)
GBdesign
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GBdesign »

Arkadaş yenilik yenilik diye kafayı yiyecek Eren :D O kadar boşlukta kalmış ki sıkıntıdan millete sarıyor artık. Mazur gör kardeşim :mrgreen:

Değişiklilik var mı yok mu diye sorarsanız; dün biraz inceleme yaptım, eski fotoğraflar ile oyunun şuan ki halini karşılaştırdım, hiç bir şey farkedemedim. Artık bu güncellemeyi size otomatik hedef füze ile mi gönderdiler, bize gelmedi mi bilemem :D
Resim     Resim

Hicret Loncası Forum

[ G W Y N B L E I D D ]
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:Hala birşey değişmedi diyor :D Hadi ben milleti kandırmaya çalışıyorum yukarda ileti yazan diğer kişiler de mi yalan söylüyor? :D Kim bilir en son kaç ay once oyuna girdin. Bahsettiğim değişimler sadece şekil olarak gerçekleşmedi, görsel efektler arttırılmış. Dediğim gibi sürekli oyunu oynayan birisi bu değişimleri fark edebilir ama senin gibiler anlayamaz. Bu da yazdığım son iletidir. Madem oyunla alakan yok git başka seylerle uğraş mesela zeka geliştiren oyunlar oyna,sana çok yardımı olur :)
Oyunda ki grafik farkını anlayacak kadar zeka kapasitem var kardeş hayatı low ayarda görmüyorum.Forumda senin gibi işsiz çok troll çok. Oyuna en son girdiğim zamana gelecek olursak geçen hafta pazar günü girdim.Oyunda ufacıcık bir değişiklik olsa dahi oyun güncelleme yer launcher da güncellemeyi indirirken bunu bizzat görürsünüz zaten.
Peki madem dediğin değişimler oldu neden forumun kaliteli üyeleri bu değişikliği fark edemedi mesela ''GWYNBLEIDD '' gibi arkadaşlar neden bunu görüp onaylamadı ? Neden biliyor musun forumun kaliteli üyeleri bilgisi az olan diğer arkadaşları kandırmak yerine doğruları söylemek için bu forumda insanları bilgilendirmek kendilerini geliştirmek için burada.Sizler ise milleti nasıl kandırır nasıl eğleniriz havasındasınız.En basit oyun dosyalarına gir yaratılma ve değiştirilme tarihlerine bak.Kendine de bir iyilik yap haftada en az 3 gün dışarıya çık temiz hava iyi gelir.
GBdesign
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GBdesign »

Hadi en iyi ihtimalle parçacık ve alan aydınlatma sınırlarını ve keskinliği değiştirmişlerdir. Ama ben genede böyle bir şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum. En ufak bir değişim bile launcher üzerinden güncellemeyle gelir. Bana güncelleme falan gelmedi.
Resim     Resim

Hicret Loncası Forum

[ G W Y N B L E I D D ]
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

GBdesign yazdı:Hadi en iyi ihtimalle parçacık ve alan aydınlatma sınırlarını ve keskinliği değiştirmişlerdir. Ama ben genede böyle bir şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum. En ufak bir değişim bile launcher üzerinden güncellemeyle gelir. Bana güncelleme falan gelmedi.
Zaten güncelleme gelecekse ilk oyunun k.adı ve şifre girme kısmında ki flash eklentilerine gelecek(ti) ek program açmadan kasıla kasıla geliyor yazdığım şeyler
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Olaya nokta koyuyoum.Senelerdir eminönü sokaklarında maden çekiyorum.Dedikleriniz 5 sene öncede vardı.Nasıl farkettiniz değişme var diye şaşırmış değilim çünkü oyuna yenilik gelcek diye her dakika yeni bişeyler bekliyorsunuz bu normal.
2. Olarak oyun donmasın diye çoğu kişi eskiden düşük kalitede oynarken şuan ortaya ve yüksek ayarlara geçince oyun değişti sanıyor.
3.3 Ay boyunca uçağın orda karizma aldım ve dediğiniz yeri 3 yıl önce orada farketmiştim.
Kısaca bir değişme yok.Arkadaşların belirttiği gibi ufak hata olunca bile güncelleme gelirken bu kadar geniş bir grafik değişikliğinde güncelleme olurdu.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön