Yönetime hala saydırıyorum ama onlardan istediğim şeyi aldığım için biraz yumuşadım diyebilirim wiççırGWYNBLEIDD yazdı:Geçtiğimiz dönemde yönetime sıralı hakaretler saydıran birisinin bu şekilde savunmaya geçmesi biraz ilginç.tedashii yazdı:Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herifYönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış
![]()
Sadece DEV Nerull Cevaplasın.
Re: Sadece DEV Nerull Cevaplasın.
WesTSooN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Kardeşim bir zamanlar beğenmediğini kabul etmişsin. Belkide arkadaşın da şu an yumuşaması için bir şeyler görmesi veya alması gerekiyor. Bir zamanlar olduğun durumda.

Alabilirlerse alsınlarBarbarosxhizir yazdı:Kardeşim bir zamanlar beğenmediğini kabul etmişsin. Belkide arkadaşın da şu an yumuşaması için bir şeyler görmesi veya alması gerekiyor. Bir zamanlar olduğun durumda.
WesTSooN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
o zamana kadar anlayıştedashii yazdı:Alabilirlerse alsınlarBarbarosxhizir yazdı:Kardeşim bir zamanlar beğenmediğini kabul etmişsin. Belkide arkadaşın da şu an yumuşaması için bir şeyler görmesi veya alması gerekiyor. Bir zamanlar olduğun durumda.

- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HİCRET
Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herif
Yönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış
[/quote]
kukla olan pinokyo dile gelmiş
şu oyunda 2 tane gerçekten amaçsız adam gördüm biri sen biri şivanperver
o da fosil sende fosilsin
yıllarca kuklacı sunucusunda gerek mir loncası tarafından (sıkca) gerekse tlo loncası tarafından kullanıldın hol bölgesinde abilerine rest çekip bana boşuna kukla demiyo adamlar kullandınız beni diye agladın zırladın şimdi adam olup kelimemi yapıyon
ben kukla sevmiyorum yoksa seninle çok yi oynardım
abilerin bile oplayamazdı 
kukla olan pinokyo dile gelmiş
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:kukla olan pinokyo dile gelmişşu oyunda 2 tane gerçekten amaçsız adam gördüm biri sen biri şivanperver
yıllarca kuklacı sunucusunda gerek mir loncası tarafından (sıkca) gerekse tlo loncası tarafından kullanıldın hol bölgesinde abilerine rest çekip bana boşuna kukla demiyo adamlar kullandınız beni diye agladın zırladın şimdi adam olup kelimemi yapıyon
Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herif
Yönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış
[/quote]
Asıl kukla sizsiniz lan ablanız sizi kukla olarak kullanıp sağa sola saldırtıyor ben ise kafam ne isterse onu yapıyorum. Hiçbir loncadan çıkınca ağlamadım aksine çoğu lonca beni geri çağırdı
Winrar babasının telefonundan balkan için akçe çekip kemerle dayak yemedimi lan?
Witcherde yönetime girmek için yalakalık yapan basit bir kukla sadece. Sizin o geri kafanız basmaz bu işlere abisi
Şimdi gidin bölge getirmiyor diye yönetime isyan edin hadi
Cahil herif alıntı yapmayı bile becerememişiSTaNBuLSeFiRiII yazdı:kukla olan pinokyo dile gelmişşu oyunda 2 tane gerçekten amaçsız adam gördüm biri sen biri şivanperver
WesTSooN
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Emrullah boşuna pinokyo dememiş. Yalandan öleceksin bu gidişle, yok winrar babasından dayak yemiş yok witcher yönetime girmek için yalakalık yapıyormuş
Kendince uydurduğun şeyleri kabul ediyorsun ve duyuruyorsun. Öncelikle bizim lonca konularımız senin gibi bir çapulcunun üstüne vazife değil. Sen kimsin ki? Girdiği loncalar ve çevresi tarafından kullanılan bir oyuncudan öteye gidemiyorsun. Bu durumu tarafsızca düşünen herhangi bir Kuklacı oyuncusu tereddütsüz kabul edebilir. Loncamızda ilkelerimiz ile çelişmediği sürece her üye istediğini yapmakta veyahut istediği ile savaşmakta özgür. Kimsenin kimseyi yönlendirdiği yok yani, aksini iddia eden ismi belirsiz bir karakter açıp lonca üyelerime soru sorabilir. Zaten karşı klan tarafından bu kadar tepki almamızın nedeni de budur. Sizin gibi, belirli kişilerin direktiflerinden dışarı çıkmaya cesaret edemeyen üyelere sahip değiliz. Örneğin Sema hanımın feel karakterini zamanında bize laf atması için loncaya aldığını biliyoruz.
Yani uzun lafın kısası, herşey göründüğü gibi değildir. Forum dahil çeşitli platformlardan hakaret etmek yerine kendi halinizi mukayese etmenizde fayda olduğuna değinerekten konunun amacı dışına çıkmaması için karşılıklı atışmaya son verneni rica ediyorum 
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
AFRASiYAB gelir birazdan

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
En sevdigi sey konu kitlemek ve kaldirmaktir.DescriptionS yazdı:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
AFRASiYAB gelir birazdan![]()
hic demezki ya su tartismali ileti yazanlarin iletilerini kaldiriyim ve israr edenide cezai islem uyguluyum konuya zarar gelmesin diye ama yok kim ugrasacak kolayina kaciyor direk ya kitler ya kaldirir.
Carpie Diem