#Hedef2023 diyelim o zaman
Oyunun gelişimi
Re: Oyunun gelişimi
İKV'nin gelişmesinde umut taşıyan şu arkadaşlara bakınca hayattan umudumu kesmiyorum artık. Sanal bir oyun için bu kadar umut taşıyan milletimizin elinden toprak alabilecekleri düşünemiyorum 
Bir umudum yok velakin yinede inşeAllah yenilikler, geliştirmeler gelir diye umuyorum. Ek olarak, umuyorum ki yeni bir Grup Bölgesi gelmez, yerine normal görev bölgesi gelir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kuklacı sunucusunda GM ve DEV destekli birçok lonca bulunuyor. Bu loncaların güncelleme gelmemesi hakkında hiçbir şikayette bulunmaması sizce de garip değilmi? İKV bu oyunu böyle bırakmaz. 15 aralıktan sonra oyuncularda oluşacak heyecanı şimdiden hissedebiliyorum. Aralığı bekleyin
WesTSooN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
tedashii yazdı:Kuklacı sunucusunda GM ve DEV destekli birçok lonca bulunuyor. Bu loncaların güncelleme gelmemesi hakkında hiçbir şikayette bulunmaması sizce de garip değilmi? İKV bu oyunu böyle bırakmaz. 15 aralıktan sonra oyuncularda oluşacak heyecanı şimdiden hissedebiliyorum. Aralığı bekleyin![]()
DuMaNisTT yazdı:14/15.12.2015 :ugeek:

Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
o kadar eminki gununu bile yaziyor. mubarekBurak8154 yazdı:DuMaNisTT yazdı:14/15.12.2015 :ugeek:
Carpie Diem
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Sabreden derviş muradına ermişEldritch yazdı:
Sabreden derviş beklemekten gebermiş
Ikv oyuncuları hangi sınıfa dahil olucak acaba

- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Oyun çöktü lag var hareket edemiyoruz düşüyor.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
öncelikle herkeze iyi forumlar hayırlı geceler ben oyuna uzun bi süre geliştirme paketinin gelicegini düşünmüyorum...
betadan beri oynayan arkadaşlarımız bilirlerki her geliştirme paketi 4 5 ay öncesinden reklamlarıyla birlikte sunulurdu bu zamana kadar böyle oldu en azından....bizim öncelikle dikkat etmemiz gereken bi konu varki bu yönetimle bu iş yürümez...
şunu aklınıza sokun bi oyun düşünün her gün lag sorunu olsun cevaplanmayan mailler ilgisizlik alakasızlık malesef istanbuloyun.com adresindeki lp sini bile düzenleyemeyen oyundan geliştirme paketi bekleyen (1 UMUTTUR İKV) diyip oyundan beklentisi olan biz oyuncularına saygı ve sadakat 0 ...
betadan beri oynayan arkadaşlarımız bilirlerki her geliştirme paketi 4 5 ay öncesinden reklamlarıyla birlikte sunulurdu bu zamana kadar böyle oldu en azından....bizim öncelikle dikkat etmemiz gereken bi konu varki bu yönetimle bu iş yürümez...
şunu aklınıza sokun bi oyun düşünün her gün lag sorunu olsun cevaplanmayan mailler ilgisizlik alakasızlık malesef istanbuloyun.com adresindeki lp sini bile düzenleyemeyen oyundan geliştirme paketi bekleyen (1 UMUTTUR İKV) diyip oyundan beklentisi olan biz oyuncularına saygı ve sadakat 0 ...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
15 Aralik 2015 :ugeek: Tuyo : Derinde ki siri dogru anlamadiniz basiniza Tangriss belasiyla gelecek :ugeek: