İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP
- OmRAcR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP
Öncelikle şuanda Lonca Puanı sıralamasında, sizin söylediğiniz üzere hatadan dolayı güncel liste ortaya çıkmıyor olabilir ve bu liste ortaya çıktığında Raiders Of Anatolia loncası 1. sırada yer alabilir, tebrik etmek lazım. Fakat şunu kimse hesaba katmıyor; şuan da oyuna para yatırıp Raiders Of Anatolia yı 1. sıraya çekmeye çalışan arkadaşlar, Hicret loncası istemediği için loncaya alınmayan arkadaşlardır ve buradan Hicret loncasının Lonca Puanı için alım yapmadığını ve ya kimseyi rakip olarak görmediğini anlayabilirsiniz. Örneğin ALEİN isimli şahıs gibi. Gerçi o lp li adamın da ömrü fazla olmamış
. Ayrıyeten söylenenlere göre sizin üyelerinizin gizliden gizliye dile getirdikleri birkaç husus var. Güya, meteor bölgesi çemberli taş önündeki arabanın yanı Raiders Of Anatolia'nınmış, ve Hicret loncası gelip oraya yerleşmiş. Bu gibi boş beleş mekân muhabbetlerine en azından biz gerek duymuyoruz. Bunun yanı sıra Hicret loncası web sitesini bizden esinlenerek görerek yaptı gibi söylentileri çok duydum. Şu şekilde değinmek isterim ki, bu konuda dahil lütfen arkadaşlar bir kendi web sitelerine baksınlar birde Hicret Loncasının web sitesine. Netice olarak Zeki Müren'den "O ağacın altını şimdi anıyor musun?" şarkısını sizlere armağan ediyorum.
Yani uzun lafın kısası biz kimseyi rakip olarak görmüyoruz, kimsenin de buradan reklam yapmasına gerek yok. Lonca puanı listesi düzene girsin ondan sonra bence daha fazla karakter satın almanız gerekir yazıktır sadece bir adama bel bağlanır mı? Bağlansa bile bir adama güvenip burada bu kadar böbürlenmenin bir anlamı yok. Kendinizce bir başarı elde etmişsiniz ama sizin de söylediğiniz gibi biz bu oyunun oyuncuları olarak bu oyunun kurallarına göre oynuyoruz bu yüzden daha öncede kullandığınız yöntem yani sizin gözünüzle sıralama bir hataysa düzeltilene kadar gözle görülür hiç bir şey yok. Ki düzeltildiği zamanda her şey söylediğim gibi bir tavsiye, daha fazla daha yüksek lonca puanına sahip adamlar alın 300, 500 sizi kesmez
Saygılar...
xSiSx ıIŞaHxBinBaşıIı BuĞu BİNBAŞI xSeSx
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu konuda herhangi bir lonca hedef alınmadı. Bu konu tamamen Raiders Of Anatolia loncasının başarısını gösteren bir konu. Acıkcası boyle bır mesajın kendı sunucum ve kendı klanımdan gelmesı benı uzdu , mesaj atanın geçmısı hakkında hıc bırsey bılmesem bıle. Raiders Of Anatolia Kuklacı sunucusunda senelerdir bulunan bir lonca. Alımlarını oylama ile yapar , başvuranlarda aradığı tek şey RoA ve RoA nın misyon ve vizyonlarına olan uygunluğudur. 49 level bir karakter veya üst düzey oyuncu olması veya herhangı oyun içinden bir unsur Raiders Of Anatolia alımlarını etkilemez. Bu özellik herkes tarafından bilir , Arzların olduğu kadar Lodoslarında saygı duyduğu bir loncadır ki bunu hiç bir lodos klanıyla sorunumuz olmadıgından bilebilirsiniz. Hiç bir şekilde başka bir loncanın önerisine kalmadık , veya hiç bir lonca nasıl alım yaptığı nelere dikkat ettiği bizi ilgilendirmediği gibi Raiders Of Anatolia olarak bizim nasıl alım yaptığımızda başka loncaları veya kişileri ilgilendirmez.
Raiders Of Anatolia senelerdir Kuklacı Arz klanının en sağlam kalesidir. Tabi ki üyelerinin iş ve ögrenim hayatı sebebiyle pasif kaldığı bir dönem oldu ancak hiç bir zaman yıkılmadı. Biz aynı bayrak altında savaşan 2 loncayız, Bütün arz loncalarına saygımız olduğu gibi Hicret loncasınada saygımız var, tabi ki herkes en iyi olduğunu iddia edicek , tabi ki rekabet olucak bu oyunun en güzel yanlarından biridir. Sadece bunun keyfini çıkartalım.
Ancak şunu hiç bir zaman unutmayın , sevmediğimiz şeylerden biride bize yapılan saygısızlıktır. Hicret karakterlerinden RoA ya edilen küfürü 1. olarak kabul ediyorum, Hicreti hedef almamamıza rağmen hatta ismi bile geçmemesine rağmen sanki bu tarz bir konu bekliyormuş açığımızı arıyormuş gibi hazır cevaplarla mesaj atılmasınıda 2. olarak algılıyorum. 3. sü gerçekleşmemesini umarak bu konuya son noktayı koyuyorum.
Konuyu kiltileyebilirsiniz cünkü amacından tamamen saptı. Göstermek istediğimiz tek şey Raiders Of Anatolia ' nın başarısı ve bu hatanın düzeltilmesini istediğimizi göstermekti , ancak çok ayrı yerlere çekildi.
Saygılar
Raiders Of Anatolia senelerdir Kuklacı Arz klanının en sağlam kalesidir. Tabi ki üyelerinin iş ve ögrenim hayatı sebebiyle pasif kaldığı bir dönem oldu ancak hiç bir zaman yıkılmadı. Biz aynı bayrak altında savaşan 2 loncayız, Bütün arz loncalarına saygımız olduğu gibi Hicret loncasınada saygımız var, tabi ki herkes en iyi olduğunu iddia edicek , tabi ki rekabet olucak bu oyunun en güzel yanlarından biridir. Sadece bunun keyfini çıkartalım.
Ancak şunu hiç bir zaman unutmayın , sevmediğimiz şeylerden biride bize yapılan saygısızlıktır. Hicret karakterlerinden RoA ya edilen küfürü 1. olarak kabul ediyorum, Hicreti hedef almamamıza rağmen hatta ismi bile geçmemesine rağmen sanki bu tarz bir konu bekliyormuş açığımızı arıyormuş gibi hazır cevaplarla mesaj atılmasınıda 2. olarak algılıyorum. 3. sü gerçekleşmemesini umarak bu konuya son noktayı koyuyorum.
Konuyu kiltileyebilirsiniz cünkü amacından tamamen saptı. Göstermek istediğimiz tek şey Raiders Of Anatolia ' nın başarısı ve bu hatanın düzeltilmesini istediğimizi göstermekti , ancak çok ayrı yerlere çekildi.
Saygılar
- OmRAcR
- İskele Babası
Hicret loncasının isminin geçmesi en yakın rakibimize ... kadar fark attık gibi bir söylemle zaten geçmiştir. Ayrıca geçmişimle ilgili şunu söylemeliyim. Cabir(Binbaşı) kişisinin kardeşi sayılırım karakterlerini oyunu bıraktığından itibaren ben kullanıyorum ve bıraktığı dönemde ise kendisi o zamanlar Yönetici Loncası vasfına sahip Raiders Of Anatolia loncasındaydı ve bu durumdan ötürü kısa bir sürede olsa ilk loncam Raiders Of Anatolia idi ayrıldığımda girdiğim lonca Şahx loncası oldu ve oyunu bıraktım tekrar başladığımda Raiders Of Anatoli'a ya başvurmak için uğraştım sanırım Lonca Puanım olmadığı için geri dönüş bile yapılmadı,şuanda ise Hicret loncasındayım ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımın farkına vardım. Eğer ki konuda en yakın rakibimize şeklinde bir nispet konusu oluşmamış olsaydı emin olun bu konuda yazan Hicret sakinleri sadece sizi tebrik ederdi bu konuda her amacın karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Saygılar...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
Ömer'e katılıyorum. Fatih, üzülerek söylemeliyim ki köklü ve iyi loncanızın üyelerinin bizleri kötüleyen konuşmalarına çeşitli plaftormlarda ara sıra tanık olduk. Bunun yanı sıra bir çok kişiden de duyduk. Seste küfür etmelerinden tut çeşit çeşit konularda tutarsız eleştirilerine kadar. Bu gibi tatsız mevzuları oyun içerisinde sizin tarafınızdan birinci ağızdan duymak isterdik ancak gene de her şekilde kulağımıza geliyor. Umarım hata düzeltilir, olacağı varsa olsun artık.
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Dostum Sis, başvurularımızıda karakterinizin fotoğrafını veya oyun içi bir resim istemiyoruz ki senin lonca puanını bilipde ona göre alalım veya almayalım? Abin Raiders Of Anatolia ailesine dahilmiş ve onun karakterlerini kullanmaya başlamışsın, sence bu bize saygı göstermen için yeterli bir sebep değil mi? Neden başvurun kabul edilmeyince Lonca puanı gibi şeylerı ortaya atma gereği duyuyorsun , hatayı kendinde aramalısın. Yetersiz olduğun için Raiders Of Anatolia ' ya alınmamış olabilirsin. Geçmişini bilmiyorum derken diğer arkadaşı kastetmiştim ancak üstüne alındın o yuzden bu cevabı verme zorunlulugu hıssettim.
Arkadaşlar , silkelenin ve kendinize gelin. Hepinizin geçmişte bi yerde başvurduğu veya görüp görüp arzuladığı bir loncaya bunları söylüyorsunuz saygısız bir lodos loncasına değil. Witcher arkadaşımızın söylediği gibi her söylentiye inanmayın. Bu son uyarım , yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz.
Arkadaşlar , silkelenin ve kendinize gelin. Hepinizin geçmişte bi yerde başvurduğu veya görüp görüp arzuladığı bir loncaya bunları söylüyorsunuz saygısız bir lodos loncasına değil. Witcher arkadaşımızın söylediği gibi her söylentiye inanmayın. Bu son uyarım , yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
İki başarılı loncanin böyle basitçe bir durum için atışması gerçekten iki loncayada yakışmıyor.
Fakat şunuda söylemeliyim ki bir loncanın üye alımına dışardan kimsenin karışmasına hakkı yoktur daha iyisini bildiğini düşünen var ise kendi loncasını kurmalı ve doğru bildiği şekilde yönetmesine kimsenin karisamayacagina eminim
Fakat şunuda söylemeliyim ki bir loncanın üye alımına dışardan kimsenin karışmasına hakkı yoktur daha iyisini bildiğini düşünen var ise kendi loncasını kurmalı ve doğru bildiği şekilde yönetmesine kimsenin karisamayacagina eminim

- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: HİCRET
Şimdi dostum 2 taraflı bir mesaj atmıssın iyi niyetli misin kötü niyetli misin bilemedim ancak ben cevap vereyim
Ben burda 1. likde gözüm yok demedim. Evet bizde matematik hesabıyla 2.5 milyar Lp olmamıza rağmen ozamanlar genede ayarlamaya çalıştık ve ayarladıkda , bunda bi matematik uzmanlığı gerekmez herhangi bi toplama çıkarma yapan arkadaş bunu yapabilir
İstersem şuandada RoA dan 1.5 milyar Lp cıkartıp sizin tekrar önünüze geçebilirim. Ancak buna hiç gerek yok , şuan sıralamada kim 1. veya kim 2. önemli değil çünkü sıralama takılmış durumda gerçeği göstermiyor. Umarim bir gün düzelir ve bizde görürürüz
Bu konuyu açmamın sebebi burda kırılan bir rekorun bulunması. Eger sıralama şuan düzgün olsaydı bu konuyu açmama gerek kalmayacaktı. Bizim 1. olmamız veya Lonca Puanımızın bu kadar yüksek olması bizi iyi bir oyuncu veya iyi bir lonca yapmaz. Biz zamanında 5.de olduk ancak ozamanda en iyi lonca olduğumuzu söylüyorduk bu zamanda hiç bi farkı yok. [/quote]
Yanlış her zaman yanlıştı. yada eksik her zaman eksikti. Niyet sıralamayı düzeltmekse hep beraber gelin düzeltelim başarı diyorsun ama bütün kuklacı oyuncularının bildigi bi başarı elinizde olan mevcut karakterlerlemi yaptınız yoksa LP'si yüksek karakterlermi aldınız önemli olan bu demek istedigim şu kardeşim biz inandık lonca olarak kastık mücadele ettik ve 3,5 milyar lp yaptık dersin eyv derim. sen git LP'si güzel karakterler al başka sunuculardan gel bu başarıdır de. Yapılan olay belli bu cebinin başarısıysan evet bu bi başarı
oyunculukla yapılmış bi başarı degil bu onu dile getiriyorum hepsi bu Dogan FPS kaç kardeşim 
Yanlış her zaman yanlıştı. yada eksik her zaman eksikti. Niyet sıralamayı düzeltmekse hep beraber gelin düzeltelim başarı diyorsun ama bütün kuklacı oyuncularının bildigi bi başarı elinizde olan mevcut karakterlerlemi yaptınız yoksa LP'si yüksek karakterlermi aldınız önemli olan bu demek istedigim şu kardeşim biz inandık lonca olarak kastık mücadele ettik ve 3,5 milyar lp yaptık dersin eyv derim. sen git LP'si güzel karakterler al başka sunuculardan gel bu başarıdır de. Yapılan olay belli bu cebinin başarısıysan evet bu bi başarı
- OmRAcR
- İskele Babası
Yok arabadır,yok Web sitesidir gibi söylemlerle bizde bize karşı saygısızlık yapıldığını düşünüyoruz Sayın BLACKDEWİL bu kadar açık ayrıca saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum bunun gibi şeyleri duyduğumuzda bizde senin bize karşı biz bir ARZ loncasıyız sizden bunları duymak bizi kırdı diyebiliyorsan bende buna karşıt yazıyorum ki bunun gibi söylemleri duymak bizleride oldukça kırıyor... Bence de kırmaya kırılmaya,üzmeye üzülmeye gerek yok ama karşılıklı saygı sevgi çerçevesi içerisinde ortada dolanan söylentiler olmadan elbette ki söylediğine tamamen katılırım son olarak şunu söylemem gerekir ki kimse kimseyi kırmadığı kimseye saygısızlık yapmadığı durumda karşılık bulmaz.Saygılar...
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
burda iyi gorunup oyunda meran sunucunda kendi loncani temizlemeni oneririm kufurbaz ben buyum ben suyum diyenler hala loncanizda kendinize bi ayar verinde sonra gel burda at tutturBarbarosxhizir yazdı:İki başarılı loncanin böyle basitçe bir durum için atışması gerçekten iki loncayada yakışmıyor.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
RoA Loncasını bu LP başarısından ötürü tebrik ediyorum.Fakat farkındamısınız Lp geldiğinde yönetim tarafından bazı sözler verilmiş Lonca puanları ile alışverişler yapılacaktı vb bir çok yenilik gelecekti bırakın bunları bir süre sonra ki yaklaşık 2 sene geçmesine rağmen bir yenilik gelmediği gibi LP sayacıda bozuldu. Bizlerde dahil bir çok oyuncunun LP Puan artrıcı vb gibi ürünleri almayı bırakıp lp kasmayıda bırakmıştır.Umarız önümüzdeki günlerde gelişmeler meydana gelir .Kuklacı ROA Ve Arz Klan loncalarına başarılar diliyorum .
Life And Death/ EffairGenclik
RoA Loncasını bu LP başarısından ötürü tebrik ediyorum.Fakat farkındamısınız Lp geldiğinde yönetim tarafından bazı sözler verilmiş Lonca puanları ile alışverişler yapılacaktı vb bir çok yenilik gelecekti bırakın bunları bir süre sonra ki yaklaşık 2 sene geçmesine rağmen bir yenilik gelmediği gibi LP sayacıda bozuldu. Bizlerde dahil bir çok oyuncunun LP Puan artrıcı vb gibi ürünleri almayı bırakıp lp kasmayıda bırakmıştır.Umarız önümüzdeki günlerde gelişmeler meydana gelir .Kuklacı ROA Ve Arz Klan loncalarına başarılar diliyorum .
Life And Death/ EffairGenclik