Lütfen Öyle Böyle Konuşmayın Kimse İçin Kim Napmış Kimseyi Alakadar Etmez Benimde Tek Yıldız Kahve Rütbem Vardı [24 bin KP] Lakin Oyunu Herzaman Beraber Oynadığımız Sexytown (Murat Abim) im Ve Snakegs [Mehmet Abim] İLe Beraber Aldğımız Ortak Karar Sonrası Lodos Klanına Geçmiş Bulunmaktayız Eğer Oyun İçin Geçmiş Olsaydım 24 Bin Kp yi Silemezdim Çoğu Kp Kasan Şimdi Çıkıp Gel Sana Bukadar Kp Kasalım Dieceklerdirde Ama Ben o 24 Bin Kp yide Kendim Savaşarak Kasmışımdır.
Aslında Bizim İçinde Çok İyi oLdu...Şuanda Doğru Konumda Oldğumuzu DÜşünüyoruz..
Herkese Tavsiye Ederiz Dostluğun Tükenmek Bilmediği Bir Klan Lodos Klanı
guzeL YorumLarını Eksık Etmeyen ArkadasLarıma TskLerımı sunuyorum Ve EkLemek Istedıgım Bırkac CumLeden Sonra SoyLıcekLerımı Bıtırıyorum Ha ıLk Lodos Kesmıs Ha Arz Benım ICın Sorun deyıL Gorevım OLdumu oLdu Hatıceye DeyıL Netıceye Bakıyorum bu 1dı 2cı OLarakda Arz KıLanın BeLLı BasLı AdamLarı BoyLeLıkLe BeLLı OLdu Onu AnLadık. Bız Arz KıLanı ILede Yapmak Istemedık Ve Ittıfak LoncaLarı ıLe Yapmak Istedık OyLede OLdu DedıLerkı Cok denedınız Ama Bız 2 Kere denedık 3de Kesdık Hepsı Bu LodosLAr Kadımı ıLk Kesdıgınde Asagı Yukarı 3 Konu AcıLdı Inanmayan Forum GEcmısıne BakarLAr Ama Bız Foruma SaLdırmadık. Kendımıze Yakısır SekıLDe Tebrık Ettık sustuk bu CekememezLık Nıyekı Onu anLamadım Kesdım Evet Nıye Zoruna Gıdıyor .? Penceyıde aLdım bu Sana OzeL Bıseymıkı Bendede OLmasın. Nese Uzun Lafın Kısası Herkese TskLer YenıLıkLer Icın Sımdıden BasarıLar.
Başın'da olduğum Real Loncasın'dan'da bu beklenirdi araların da olmamama rağmen Lonca Yetkılılerı ellerınden gelenı yapıyor bu güzel.İttifak şahsımca bir nokta atışı idi keza bu atış ''12'' 'den vurmuş bulunmakta Cesurlar ve Denız Loncasını Tebrık eder Real Lonca Kurucusu Olarak Her zaman yanların da olduğumu belirtmek isterim..Saygılar.
Myrosa yazdı:Başın'da olduğum Real Loncasın'dan'da bu beklenirdi araların da olmamama rağmen Lonca Yetkılılerı ellerınden gelenı yapıyor bu güzel.İttifak şahsımca bir nokta atışı idi keza bu atış ''12'' 'den vurmuş bulunmakta Cesurlar ve Denız Loncasını Tebrık eder Real Lonca Kurucusu Olarak Her zaman yanların da olduğumu belirtmek isterim..Saygılar.
Durucum GodferyLerıde Unutma Hep kardesdık Ve Bu KardesLıgımızı CozuLmez Bır ZıncırLe BagLadık
La bırakın
KiM Kimi Kesmiş Kim neyi yapmış.
Biz bize bakalım ...
Lodosmu Olmak İstiyolar gitsinler masumun yanına
Hepinizede tebrikler Güzel bir iŞ cıkarmışsınız benim yoklugumda
İnş Devamlarıda gelcegine İnanıyorum Ve EMinim...
EEE bende GEri GEldigime göre
Tek başıma Tek bir ORdu Gİbiyimdir
TAm gaz devam diyorum
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Myrosa yazdı:Başın'da olduğum Real Loncasın'dan'da bu beklenirdi araların da olmamama rağmen Lonca Yetkılılerı ellerınden gelenı yapıyor bu güzel.İttifak şahsımca bir nokta atışı idi keza bu atış ''12'' 'den vurmuş bulunmakta Cesurlar ve Denız Loncasını Tebrık eder Real Lonca Kurucusu Olarak Her zaman yanların da olduğumu belirtmek isterim..Saygılar.
Durucum GodferyLerıde Unutma Hep kardesdık Ve Bu KardesLıgımızı CozuLmez Bır ZıncırLe BagLadık