İKV YILBAŞINDAKİ İSTEKLERİNİZ NELERDİR BU KONU ALTINDA TOPLA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV YILBAŞINDAKİ İSTEKLERİNİZ NELERDİR BU KONU ALTINDA TOPLA

Mesaj gönderen cimbomgs »

onu bunu geçinde lonca sıstemı konuşma alanı açsınlar yılbaşında :D
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Benim isteğim; "e" tuşuna basıldığında karakterin enleri diye bir pencere gelmesi, mesela En yüksek kritik, en yüksek vuruş, en düşük vuruş v.b. Fena olmaz mı ? Hem böylece en baba kritik kiminmiş o da çok rahat belli olur ;)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
BlackJacker
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen BlackJacker »

Arkadaşlar Herşeyden once İstanbul kıyamet vakti Oyunumuzu daha Çok geliştirilmesınden Baska Bıssey ıstemıyorum
daha cok kıtleler ulasmak ısın oyunumuzun bir çok anlamda geliştirillmesı lazım mesela neler geliştirlmesı lazım oyunda herkez kendı loncasını kursun yani bir grup olsun arz lodos kalksın isterim her kişi belli seviyelere ulastıgında kendı klanını kursun klan savasları olsun bunlardan bahsedıyorum klan puanlarınla gozluk kolluk kask v.b. gibi itemler alınsın 2.si bu savasmalarda yetenekler arttırılsın 3 yetenekten baska bısey yok savascıada yanı sadece yeteneksız saldırı yaparken bıle sekmeden vurması cok guzel olur bu oyundakı amacımı sadece seviye atlayıp klan parası kasmak deildir daha çok kitlelere ulaşarak sesımızı duyurmamızdır

saygılarımı sunuyorum

BlackJacker
Tılsım
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Yılın başını şanslı geçirmek isterim item düşürme oranları artsın hatta gece yarısında sonra 1 saat full kestiklerimizden torba çıksın :)
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sevimsiz »

BlackJacker yazdı:Arkadaşlar Herşeyden once İstanbul kıyamet vakti Oyunumuzu daha Çok geliştirilmesınden Baska Bıssey ıstemıyorum
daha cok kıtleler ulasmak ısın oyunumuzun bir çok anlamda geliştirillmesı lazım mesela neler geliştirlmesı lazım oyunda herkez kendı loncasını kursun yani bir grup olsun arz lodos kalksın isterim her kişi belli seviyelere ulastıgında kendı klanını kursun klan savasları olsun bunlardan bahsedıyorum klan puanlarınla gozluk kolluk kask v.b. gibi itemler alınsın 2.si bu savasmalarda yetenekler arttırılsın 3 yetenekten baska bısey yok savascıada yanı sadece yeteneksız saldırı yaparken bıle sekmeden vurması cok guzel olur bu oyundakı amacımı sadece seviye atlayıp klan parası kasmak deildir daha çok kitlelere ulaşarak sesımızı duyurmamızdır

saygılarımı sunuyorum

BlackJacker
Tılsım
Oyunun daha çok kitlelere ulaşmasını istiyorsunuz daha çok adam oynasın diyorsunuz düşük level adam yardım istedi mi deparla kaçıyorsunuz , bunlar laf salatası uzun zamandan sonra oyuna yeniden başladım, 17 lvl büyücüm var. Kızgın kumu bile kestirecek adam bulamadım 15 lvlde yaptırdım :(. Göreve yardım diyosun ezik ezme filan deyip dalga geçiyorlar ben hatırlarımda labirentte kitabe görevinden alıp tılsımını bitirdiğim adamlar omuştu 39 levelken hiçbir karşılık beklemeden üstelik. Keza antik mızrak görevi için kaç kişiye işimi gücümü bırakıp mızrak toplamıştım. Şimdi yeraltı açıldıktan sonra eminönünde adam kalmadı yeni başlayan birisinin oyun hakkında bilgi alabileceği insan bile yok , yardım istese gene kimse yok. O yüzden oyun gelişsin daha çok kişi oynasın zor iş oyunda yüksek level arkadaşı olmayan birisi bu oyunu 15 level sonra filan bırakır . O yüzden şiddetle öneriyorum EMİNÖNÜNÜ YENİDEN CANLANDIRIN YENİ BÖLGELERE İSTEDİĞİMİZ YERDEN DEĞİL EMİNÖNÜNDEN GİRELİM.
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tolun »

Eminönü sokaklarına kar yağsın.Böyle küçük şeyler oyuna renk katar 8-)
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Gripin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Gripin »

Bir npc gelsin özel itemler satsın ama kullanımı sınırlı olcak 5 günlük felan yazcak üstünde :)
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Sağlık,mutluluk.

Strongman/Birlikxstrongman

_____________________________________________________________________________________________________

BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

yılbasında en cok ıstedıgım loncadır benımde
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Bencede kar efekti verilsin veya karakter puanarı yeniden değiştirilebilsin maden sarraf vb herşey olabilir bakıcaz
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön