İKV YILBAŞINDAKİ İSTEKLERİNİZ NELERDİR BU KONU ALTINDA TOPLA
Re: İKV YILBAŞINDAKİ İSTEKLERİNİZ NELERDİR BU KONU ALTINDA TOPLA
onu bunu geçinde lonca sıstemı konuşma alanı açsınlar yılbaşında 
Benim isteğim; "e" tuşuna basıldığında karakterin enleri diye bir pencere gelmesi, mesela En yüksek kritik, en yüksek vuruş, en düşük vuruş v.b. Fena olmaz mı ? Hem böylece en baba kritik kiminmiş o da çok rahat belli olur 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- BlackJacker
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Herşeyden once İstanbul kıyamet vakti Oyunumuzu daha Çok geliştirilmesınden Baska Bıssey ıstemıyorum
daha cok kıtleler ulasmak ısın oyunumuzun bir çok anlamda geliştirillmesı lazım mesela neler geliştirlmesı lazım oyunda herkez kendı loncasını kursun yani bir grup olsun arz lodos kalksın isterim her kişi belli seviyelere ulastıgında kendı klanını kursun klan savasları olsun bunlardan bahsedıyorum klan puanlarınla gozluk kolluk kask v.b. gibi itemler alınsın 2.si bu savasmalarda yetenekler arttırılsın 3 yetenekten baska bısey yok savascıada yanı sadece yeteneksız saldırı yaparken bıle sekmeden vurması cok guzel olur bu oyundakı amacımı sadece seviye atlayıp klan parası kasmak deildir daha çok kitlelere ulaşarak sesımızı duyurmamızdır
saygılarımı sunuyorum
BlackJacker
Tılsım
daha cok kıtleler ulasmak ısın oyunumuzun bir çok anlamda geliştirillmesı lazım mesela neler geliştirlmesı lazım oyunda herkez kendı loncasını kursun yani bir grup olsun arz lodos kalksın isterim her kişi belli seviyelere ulastıgında kendı klanını kursun klan savasları olsun bunlardan bahsedıyorum klan puanlarınla gozluk kolluk kask v.b. gibi itemler alınsın 2.si bu savasmalarda yetenekler arttırılsın 3 yetenekten baska bısey yok savascıada yanı sadece yeteneksız saldırı yaparken bıle sekmeden vurması cok guzel olur bu oyundakı amacımı sadece seviye atlayıp klan parası kasmak deildir daha çok kitlelere ulaşarak sesımızı duyurmamızdır
saygılarımı sunuyorum
BlackJacker
Tılsım
Yılın başını şanslı geçirmek isterim item düşürme oranları artsın hatta gece yarısında sonra 1 saat full kestiklerimizden torba çıksın 
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun daha çok kitlelere ulaşmasını istiyorsunuz daha çok adam oynasın diyorsunuz düşük level adam yardım istedi mi deparla kaçıyorsunuz , bunlar laf salatası uzun zamandan sonra oyuna yeniden başladım, 17 lvl büyücüm var. Kızgın kumu bile kestirecek adam bulamadım 15 lvlde yaptırdımBlackJacker yazdı:Arkadaşlar Herşeyden once İstanbul kıyamet vakti Oyunumuzu daha Çok geliştirilmesınden Baska Bıssey ıstemıyorum
saygılarımı sunuyorum
BlackJacker
Tılsım
Eminönü sokaklarına kar yağsın.Böyle küçük şeyler oyuna renk katar
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Bir npc gelsin özel itemler satsın ama kullanımı sınırlı olcak 5 günlük felan yazcak üstünde 
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sinop
Sağlık,mutluluk.
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
yılbasında en cok ıstedıgım loncadır benımde
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Bencede kar efekti verilsin veya karakter puanarı yeniden değiştirilebilsin maden sarraf vb herşey olabilir bakıcaz

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT