İmzaya mı ihtiyacınız var?
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Yetkili Game Masterimiz sayesinde konumuz kısa bir süreliğine Genel Etkileşim kategorisine taşınmıştır. İmza isteklerine açık durumdayım. Konu günceldir ve imza istekleri beklenmektedir.
reSpOnSe şifacı temalı yaparsan sevinirim hareketli 
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Umarım beğenirsin, elimden geldikçe Şifacı temalı ve hareketli bir imza tasarlamaya çalıştım.resp0nse yazdı:reSpOnSe şifacı temalı yaparsan sevinirim hareketli
reSpOnSe

- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :mrgreen:
Bu balıklar her denizde, gölde, derede bulunmaz. Bulunması ve tutulması zor balıklar. Bulmak için 5 ay, tutabilmek için ise 1 sene harcadım.showmaster yazdı:Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :mrgreen:
bi ÇARE bi UMUT gece karanlık yıldız dolunay temalı teşekkürler simdiden

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kardeş DADE-DA-KING yazarmisin eyv sağol simdiden
Sade olduğu için hoşunuza gitmez diye düşündüm yanına bir slogan ekledim. Umarım beğenirsiniz.dade1302 yazdı:Kardeş DADE-DA-KING yazarmisin eyv sağol simdiden
DADE-DA-KİNG

İmzanızı elimden geldikçe uzay, yıldız, karanlık vb. tonlarda ve görsellerle hazırlamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Kusura bakmayın forum arka planı da koyu renk olduğu için diledikleriniz ancak bu kadar gerçekleştirilebiliyor.aaasd yazdı:bi ÇARE bi UMUT gece karanlık yıldız dolunay temalı teşekkürler simdiden
bi ÇARE bi UMUT

İmzanda kullandığın fonu EYUNAL veya eyunal yazarak buraya atarmısın rengi beyaz olabilir (: