İKV Tasarım Çalışmaları [Materyal]
- Winzip
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Hicret>
Re: İKV Tasarım Çalışmaları [Materyal]
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM HER ZAMANKİ GİBİ SÜPER OLMUŞ.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Valla ilk baktığımda sanki gerçek materyaller gibi gördüm. profesyonelce hazırlanmış gibime geliyor. eline emeğine sağlık kardeş.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Oyunun grafikleri için sana başvursalar iyi birşeyler çıkar ortaya.
Her zamanki gibi yine harikalığın üstünde 
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Beyler herkes iyi yorum yapmış yok grafikçi olsun felan taşlanacağımı biliyorum ama söyliyeyim dedim çekememezlikle alakası yok bu işlerde ve en çok zahmet istiyen karakterlerin vektörel çizimleridir.Yani cs6 yı azcık bilmekle grafikçi olunmaz.
Daha iyisini yap demeciler gelmeden
Çalışma güzel bir şey demem
Sorun çalışmanın kolaylığı veya zorluğu değil ki. Oyunda gördüğümüz materyal grafiklerini işini parayla yapan birileri tarafından yapılmış fakat burada ise gönüllü biri işini parayla yapan birinden daha iyi bir iş çıkartmışkordugum yazdı:Beyler herkes iyi yorum yapmış yok grafikçi olsun felan taşlanacağımı biliyorum ama söyliyeyim dedim çekememezlikle alakası yok bu işlerde ve en çok zahmet istiyen karakterlerin vektörel çizimleridir.Yani cs6 yı azcık bilmekle grafikçi olunmaz.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Merhabalar. Birazcık inceleme yaptığımda materyal simgeleri kapsamında, vektörel çizim statüsüne girebilecek bir öge bulamıyorum. Kaldı ki materyal tasarımlarım küçültme, kırpma veyahut renk değiştirme sonucu ortaya çıkmış olmayıp tamamına yakını çizimdir. Bu kategori altından böyle bir eleştiri yapmanı ilginç buldum. Oysaki grafik tasarım alanının sadece vektörel çizimden ibaret olduğunu, internetten bir vektörel çizim dersini dikkatlice izleyen ve uygulayan birinin bu konuda fazla zorlanacağını sanmıyorum. İyi forumlar 
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
çalışmalarına hayran kaldım gerçekten çok başarılı ve çok orjinal olmuş

İmza:GWYNBLEIDD
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Grafik animasyon Günümüzde modern bir çağ aşımı uzmanlık istemektedir.ikv oyunu yarı 2d yarı 3D grafik sisteminden doğmuş bir oyundur.senin kullandığın bu figürler bu oyunun bir çoğu eşya materyal figüründen daha güzel olmuş.Öneri ek formuna göndereceğin bu görüntüler yönetim tarafınca yayınlanabilir.kordugum yazdı:Beyler herkes iyi yorum yapmış yok grafikçi olsun felan taşlanacağımı biliyorum ama söyliyeyim dedim çekememezlikle alakası yok bu işlerde ve en çok zahmet istiyen karakterlerin vektörel çizimleridir.Yani cs6 yı azcık bilmekle grafikçi olunmaz.
KARADAVUTs yazdı:Grafik animasyon Günümüzde modern bir çağ aşımı uzmanlık istemektedir.ikv oyunu yarı 2d yarı 3D grafik sisteminden doğmuş bir oyundur.senin kullandığın bu figürler bu oyunun bir çoğu eşya materyal figüründen daha güzel olmuş.Öneri ek formuna göndereceğin bu görüntüler yönetim tarafınca yayınlanabilir.kordugum yazdı:Beyler herkes iyi yorum yapmış yok grafikçi olsun felan taşlanacağımı biliyorum ama söyliyeyim dedim çekememezlikle alakası yok bu işlerde ve en çok zahmet istiyen karakterlerin vektörel çizimleridir.Yani cs6 yı azcık bilmekle grafikçi olunmaz.
Sen neyin kafasındasın? çözemedim arkadaş son 4 günde 100 iletimi kastın? sürekli post kasıyorsun yalansa yalan de kşisel tartışma olmadan