Oyundaki dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Oyundaki dengesizlik !

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı:M1 - Met 2/3 - Met3 - BB3 - Kons 1-3- Fizik 3 kullanıyorum. Şifalar sorun olmuyor da bu kadar tılsımım olmasına rağmen sadece def 2*3 ' ü olan bir adamı kesemiyorum. Adama acayip koyuyor :D
Nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.

Bir tarafta 3- 3.5 milyarlık çar diğer tarafta 500milyonluk çar ama yenen taraf 500m'lik taraf.
Reel madrid'i atletico madridin yenmesi gibi birşey.
yada dünya şampiyonu bir boksörün şampiyon olmayan bir kişiden ummadığı bir darbe ile nakavt olması gibi birşey.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

CARMENTA yazdı:Eğer çember değilsen M1, Meteorit 2(III),Konsantrasyon 1 (III) Meteorit (II)tılsımları ile gazap şifacıları konsla kesebilmen mümkün.Büyücü masraflı bir sınıftır.Ne yazık ki tek tılsıma karşı üstünlük kurabilmek 4 tılsım kullanmak zorundayız.Tabi böyle kırılgan bir sınıf söz konusu iken en ufak bir hatada yeri öpme ihtimaliniz yüksek :)
Bence demişler ki büyücülere siz gidip büyük holde takılın. Savaş işine girmeyin. :D Savaş savaşçı işi yada şifacı işi. Siz bulaşmayın bu işlere gibi sanki. Böyle demişler sanki holü ve tılsımları çıkartırken.

Sifacilara da gazap 3 vermişler. Gidip sağ örste xenotim kolay kasabilsinler diye. Ama bu tılsım şifayı kral yapmış. Sonrada anlamışlar ama is işten geçmiş.
:D :D ;)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

CARMENTA yazdı:Eğer çember değilsen M1, Meteorit 2(III),Konsantrasyon 1 (III) Meteorit (II)tılsımları ile gazap şifacıları konsla kesebilmen mümkün.Büyücü masraflı bir sınıftır.Ne yazık ki tek tılsıma karşı üstünlük kurabilmek 4 tılsım kullanmak zorundayız.Tabi böyle kırılgan bir sınıf söz konusu iken en ufak bir hatada yeri öpme ihtimaliniz yüksek :)
Şahsi fikrim Konsantrasyon 1 (III) yerine Meditasyon 1 takmanız olurdu. Eğer ustunuz full ise her vuruşunuz kritik olur.
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

vahdet yazdı: Bir tarafta 3- 3.5 milyarlık çar diğer tarafta 500milyonluk çar ama yenen taraf 500m'lik taraf.
Reel madrid'i atletico madridin yenmesi gibi birşey.
yada dünya şampiyonu bir boksörün şampiyon olmayan bir kişiden ummadığı bir darbe ile nakavt olması gibi birşey.
Atletico'nun Real ' i yenmesi ya da dünya boks şampiyonunun sıradan bir rakip tarafından yenilmesi sürpriz olarak nitelendirilir ama def2*3 ' lü adamın aynı anda 8 tane 3. Kademe tılsım kullanan büyücüyü yenmesi sürpriz olarak karşılanmaz. Sıradan bir olay yani. Eğer defansın sarsılmazı ve dikkat dağıtması yoksa büyücünün şansı yüksek ama ben def 2*3 kullanıpta sarsılmazı ya da dikkat tağıtması olmayan savaşçı görmedim şu ana kadar :mrgreen:
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

vahdet yazdı:
Şahsi fikrim Konsantrasyon 1 (III) yerine Meditasyon 1 takmanız olurdu. Eğer ustunuz full ise her vuruşunuz kritik olur.
Şifacı konsladığında menzilden çıkarsa %100 kritiğin olsa dahi kesemezsin.
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

CARMENTA yazdı: Şifacı konsladığında menzilden çıkarsa %100 kritiğin olsa dahi kesemezsin.
zehir yedin mi yavaşlarsın. Kons 1.3 olsada kolayca yakalanmaz zannımca.

Şimdi görüşüm şöyle.
Şifacı sana asit attığında sen ona 2 kere vurup zihin atarsin. Sonra gidip dibine oturursun. Zihinden çıktığında konsa kalkarsın ve konsta iken her vuruşun kritik olacak şekilde en az 2 kez; lag felan girmediyse 3 kez fizik vurursun. Buza verdiysen 1sn boşluklarda buz da atarsin. Kritik gelen buz şifayı durdurur ve menzil dışına çıkmasını engeller. Buz vurmadan da gene menzil dışına kadar kolay çıkamaz tahminimce.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Üzerinde asit etkisi varken öyle zihin atıp oturamıyorsun işte :) .Ruh kalkanı 15 puan olan bir gazap şifacıyı ofans ve ya büyü keser gibi kesemezsin.Hızlı bir kesim olmalı aksi takdirde en fazla 4 asit yediğinde yerdesin.Zihin attığında asit ve ya zehir etkisinden dolayı oturamayacaksın (BB3 olsa dahi asit etkisi bozulamıyor) yani zihinde geçen 15 saniye sadece sancağına doğru kaçmana yardımcı olabilir ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Direncini acıp,zırhını 70leyip zehir tılsımları ve gazap 1 3ünü takan adam rayın başına oturursa teke tekte kimse ye ne mez.Biz 2 büyücü gittik 2 mizi de kesti adam o zehiri illa vurdurtacak büyücü.Bozdu bidaha attı 2 saniyen var bozmak için o an bi skil attın 1 saniye geçti mecbur 1 saniye de yetenek bekleyeceksin ki zehir hasarını yedin bile.Çok zor,çok.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Sparineus yazdı:Direncini acıp,zırhını 70leyip zehir tılsımları ve gazap 1 3ünü takan adam rayın başına oturursa teke tekte kimse ye ne mez.Biz 2 büyücü gittik 2 mizi de kesti adam o zehiri illa vurdurtacak büyücü.Bozdu bidaha attı 2 saniyen var bozmak için o an bi skil attın 1 saniye geçti mecbur 1 saniye de yetenek bekleyeceksin ki zehir hasarını yedin bile.Çok zor,çok.
Bu yazıdan sonra şifacının kral olduğunu anladım.
Ne savaşçı tanıyor ne büyücü. :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

vahdet yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
Meteorit 1 Meteorit 2(III) ve mavi olan Meteorit III ile çok rahat kesersin mavi olan Meteoritin II olması yeterli bana göre çünkü bir büyücünün kritik şansı %35 civarı buda ortalama 3 vuruştan biri kiritik demek Meteorit II ile 8 sn boyunca zırh kırılıyor Meteorit 1 ile 8 sn de 4 vuruş yaparson ben Meteorit II yi 3 yapmak yerine konsatrasyon 1(III) ürettim savaşta tadından yenmiyor
Anladığım kadarıyla bb3 yok. Zehir yersen kesemeden ölürsün.

Birde zırh kırılıyor 8 saniye ama bunun 2 saniyesi meteoritin yenilenmesine gider. Geriye 6 sn kalır. Bu altı saniyenin 1 saniyesi de laga felan gider. Geriye 5 sn kalır. 5snde de 2 kez vurursun.
Zehirci şifacının asiti bir büyücüye 1900 küsrat vuruyor yani zehirci şifacı için Meteorit 2*III takmana gerek yok vurduğun ilk vuruştan sonra 5 sn kalır ve 2 vuruş yapabilirsin demişsin öyle olsa bile ilk vuruşu hesaplamamışsın yani senin dediğine göre 8 sn 3 vuruş yapılabilir öyle olsa bile 3 vuruştan biri ortalama kritik gelmesi gerekiyor bir ful büyüde onun dışında neti güzel olan arkadaşlar 8 sn cok rahat 4 vuruş yapabilir benim kotam 0 lanınca ben yapabiliyorum şahsen
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön