İstanbul Kıyamet Vakti 'Viki' Projesi
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: İstanbul Kıyamet Vakti 'Viki' Projesi
Meran şehri kraliçeleri hakkında bilgi verebilirim. İsterseniz. Ustrash ve Ssemress hakkinda
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
IIRooTII yazdı:Keşke yöneticilerde bu kadar düşünceli olsa
Bazı oyuncularımız Saolsunlar , yönetimden fazla çalışıyor
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Başvurum kabul olmuş.KARADAVUTs yazdı:IIRooTII yazdı:Keşke yöneticilerde bu kadar düşünceli olsa
Bazı oyuncularımız Saolsunlar , yönetimden fazla çalışıyorDenetmen ekibinde olmayı hakeden çok arkadaşımız var ama hakları yeniliyor malesef.
ama statik ip alma imkanım olmadığından göreve baslayamayacam malesef.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bu tür çalışmaları hazırlayanlara genelde oyun içerisindeki düşman taraftan yönetim yalakası gibi yakışıksız tabirler uyduruluyor. Üzülerek belirtmeliyim ki bu tabir, mecmua projesinden sonra adıma sık sık duyduğum bir şey konumuna geldi. "Ya hu be adam, madem emeğe saygı göstermiyorsun bari yorum atma, baltalama." dememek elde değil.
Amacımız oyuna herhangi bir şekilde katkıda bulunmaktır. TTNET bünyesinde olsak veya olmasak ta zaruri şartlara bağlı olmakla beraber bu desteğimiz devam edecektir. Zira denetmenliğe de başvurmadım. Başvuran ve başvurusu kabul edilen arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi forumlar.
Amacımız oyuna herhangi bir şekilde katkıda bulunmaktır. TTNET bünyesinde olsak veya olmasak ta zaruri şartlara bağlı olmakla beraber bu desteğimiz devam edecektir. Zira denetmenliğe de başvurmadım. Başvuran ve başvurusu kabul edilen arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi forumlar.