iKV size neler kaybettirdi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Re: iKV size neler kaybettirdi

Mesaj gönderen Camokaa »

İKV bana maddi olarak hiçbir şey kaybettirmedi aksine kazandırdı . Manevi tarafına gelicek olursakta dostlar arkadaşlar kazandım oyunda çok iyi vakit geçirdim iyisiyle kötüsüyle .Pişman mısın diye soracak olursan hayır pişman değilim !
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Re: iKV size neler kaybettirdi

Mesaj gönderen Camokaa »

TOLGA yazdı:
Sonxavatar yazdı:
TOLGA yazdı:Bazı insanlar eğlendiği için zamanını boşa tüketmediğini düşünür. Aksine, eğlendiğini düşünerek zamanını bilinçsiz tükettiği ve geri dönülmeyeceğini sonrasında anlayacak ve buna pişmanlık duygusuyla tekrar bakacaktır.

Benim de yıllar boyunca zamanımı boşa tüketti. Gerek bilgisayar başında geçirdiğim zamanla kilo aldım, gerek ise asosyalleşmeye başladım. Şu anda şükürler olsun ki tek şeyim zaman kaybı olmaya başladı, kilom ve sosyalliğim artık eskisi gibi değil.

Hangi oyun olursa olsun zamanınızı eğlensenizde boşa geçirmemek en tedbirli davranış olacaktır. Zaman israfı hiç bir şeye benzemez, bir defa geçtiğinde bir daha gelmeyecektir!
Banada kilo kaybettirdi sadece ikv için değil pc başında açlığımı unutuyorum ve yemek yemiyorum :)

+kilo kaybettirdi :)
Sen kaybettiğin kiloları, yağından ve etinden olduğunu düşünüyorsun yani fazla kilolardan olduğunu düşünüyorsun. Ama hiç bir fazla kilo oturarak kaybedilmez. Yemek yemeyip su içmediğin için vücut kaslardan ayrılıyor ve kasların su kaybettikçe günden güne eriyor.

Yani senin kaybettiğin aslında kilo değil, sevinme, üzül! Kas kaybediyorsun dostum. Bilgisayar başına oturacaksan da bol bol su iç günde en az 2 litre.
Kardeşim çok doğru bir noktaya değinmişsin .Arkadaşkara spor yapmayı tavsiye ederim bu arada bilgisayarın başında fazla oturmayın arkadaşlar 5 dk 10 dk aralar verin dolaşın sağlık açısından çok önemli gerçekten
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön