Fikirlerim...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: Fikirlerim...

Mesaj gönderen karanlikprens »

SOSYELDENEY yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Kuklacıyı ifşa ettiğim bir video atmıştım bazı arkadaşlar seyretmiştir.
Olumsuz yorumlarda bulunanlar da olmuştu.Fakat bu konuda alaycı bir tavır sergilememe rağmen ben ciddiydim.
Şunuda belirtmeliyimki konunun kaldırılmasına hala bir mantık bulabilmiş değilim.
Fotoğrafı buraya atayım :

Resim

Fotoğraf Kuklacının Seçilmişi'ne gitmeden gemi olan yerde.Öncelikle şunu sorayım bunu daha önce farkeden varmıydı?

Yandada 2 adet yüz siması bulunmakta ama bunların tam ortasında bu büyücü kılıklı adamın olması benim dikkatimi çekti.Kuklacı denen arkadaş kendi görüşümce bu fotoğraftakidir.

Konu hakkında fikirlerini belirtmek istiyen arkadaşlar dilediği gibi yorumda bulunabilir.Anti yorumlarda bulunan arkadaşlara kapalıyız.

İyi Forumlar...

Adam akıllı grafiği olmayan oyunda sen bu kadar ayrıntıya dikkat edip, gizem barındırılacağına gerçekten inandın mı :) Sanal oyunlar içinde benim için en güzel oyunlardan birisidir İKV yanlış anlaşıma olmasın fakat eğriye eğri, doğruya doğru atadan kalma mirastır bizim için iyi forumlar... :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

ARZLODOS yazdı:Resim
Ortadaki şey ..ka benziyor. Birisi pislemiş gitmiş.
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

Bir türlü kısmet olmadı su baphometi buraya koymak.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Ben bu resmi bir yerde görmüştüm dokumacı arkadaş starget fanatiğimidin acaba sormak lazım. bana boyle gözüküyor size başka bir sekilde olablir çünkü 10-20 resim üst üste bildilirek dokuma yapmışlar :mrgreen: :mrgreen:
Bu gemiyi yapan Mühendis Beyin felci geçirerek feci şekilde can verdi :D
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Hsbkee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Dark Of Soul

Mesaj gönderen Hsbkee »

SOSYELDENEY yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Olumsuz yorumlarda bulunanlar da olmuştu.Fakat bu konuda alaycı bir tavır sergilememe rağmen ben ciddiydim.
Şunuda belirtmeliyimki konunun kaldırılmasına hala bir mantık bulabilmiş değilim.

Resim

Fotoğraf Kuklacının Seçilmişi'ne gitmeden gemi olan yerde.Öncelikle şunu sorayım bunu daha önce farkeden varmıydı?

Yandada 2 adet yüz siması bulunmakta ama bunların tam ortasında bu büyücü kılıklı adamın olması benim dikkatimi çekti.Kuklacı denen arkadaş kendi görüşümce bu fotoğraftakidir.

Konu hakkında fikirlerini belirtmek istiyen arkadaşlar dilediği gibi yorumda bulunabilir.Anti yorumlarda bulunan arkadaşlara kapalıyız.

İyi Forumlar...
Güzel bir detay, daha önce benimde gözüme çarpmış olay bu detayı, limana vuran bir gemi ve üzerindeki resmin gemi kaptanı olabiliceğini düşünmüştüm. Yani sizinde belirttiğiniz gibi kuklacı karakteri bu gemi ile bu limana gelmiş ve ya sürülmüş, kıyıya vurmuş olabilir düşüncesine kapılmış üstünde durmamıştım.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hsbkee yazdı:
SOSYELDENEY yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Resim

İyi Forumlar...
Güzel bir detay, daha önce benimde gözüme çarpmış olay bu detayı, limana vuran bir gemi ve üzerindeki resmin gemi kaptanı olabiliceğini düşünmüştüm. Yani sizinde belirttiğiniz gibi kuklacı karakteri bu gemi ile bu limana gelmiş ve ya sürülmüş, kıyıya vurmuş olabilir düşüncesine kapılmış üstünde durmamıştım.

Bu gemi ile yeni bir bölge gelebilir veya Tangriss kapıları yeraltının bir alt katına açılabilir. Tangriss ve gezgin şehir hakkında biraz normalin dışına çıkarak düşününce böyle bir yazı yazdım. viewtopic.php?f=64&t=129891
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:

Ben bu resmi bir yerde görmüştüm dokumacı arkadaş starget fanatiğimidin acaba sormak lazım. bana boyle gözüküyor size başka bir sekilde olablir çünkü 10-20 resim üst üste bildilirek dokuma yapmışlar :mrgreen: :mrgreen:
Bu gemiyi yapan Mühendis Beyin felci geçirerek feci şekilde can verdi :D
Çok komiksin,keşke ölsen.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön