İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )

Mesaj gönderen Sparineus »

Detay yazdı:Bu videoyu yapan arkadaşın kimseyi küçük düşürmek gibi bir amacı yok siz niye her şeyi bir kötülüğe bağlama çabası içindesiniz? :D
+1
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

videona biraz göz attim da iyiki gelip bana demedim ve iyiki ben bu videoda yokum. bak arkadaş sen 500 para vermiyorlar diye milleti videoya alip buraya koymussun ya senin bu yaptigina bizim burada ne dendiğini acik acik yazmak isterdim de yazamiyorum. oradan kimse senle degil 500 parasini yere atacagi çöpü bile paylaşmaya mecbur değil. önce bi karakter adina bak sonra da isteme sekline. bi gün bul beni ayni şekilde iste videoya çek ve at foruma tabi atmaya yüzün olursa.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Sakirpasali yazdı:videona biraz göz attim da iyiki gelip bana demedim ve iyiki ben bu videoda yokum. bak arkadaş sen 500 para vermiyorlar diye milleti videoya alip buraya koymussun ya senin bu yaptigina bizim burada ne dendiğini acik acik yazmak isterdim de yazamiyorum. oradan kimse senle degil 500 parasini yere atacagi çöpü bile paylaşmaya mecbur değil. önce bi karakter adina bak sonra da isteme sekline. bi gün bul beni ayni şekilde iste videoya çek ve at foruma tabi atmaya yüzün olursa.
Susturma is coming :mrgreen: :mrgreen:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

Sakirpasali yazdı:videona biraz göz attim da iyiki gelip bana demedim ve iyiki ben bu videoda yokum. bak arkadaş sen 500 para vermiyorlar diye milleti videoya alip buraya koymussun ya senin bu yaptigina bizim burada ne dendiğini acik acik yazmak isterdim de yazamiyorum. oradan kimse senle degil 500 parasini yere atacagi çöpü bile paylaşmaya mecbur değil. önce bi karakter adina bak sonra da isteme sekline. bi gün bul beni ayni şekilde iste videoya çek ve at foruma tabi atmaya yüzün olursa.
Dalga mı geçiyosun kardeşim? Nasıl isteyeyim? Hayat hikayemimi yazayım oraya? Ben " herkes bana para verecek " mi dedim? Sadece rastgele bazı kişilerden 500 para istedim. Sadece 2 kişi verdi dedim. Zorunuz ne sizin anlamıyorum ki. Birisi diyor ki BUGÜN 500 PARA İSTERSİN YARIN EVLENME TEKLİFİ EDERSİN SONRA SEVİŞME TEKLİFİ EDERSİNİZ TOPLUMUN AHLAKI BOZULUR diyor. Birisi İSTEDİĞİN ADAMLARI TANIMIYORSUN BİLE. RASTGELE Mİ İSTEDİN? ÖNCESİNDE Bİ ARAŞTIRMA YAPTIN MI? NE KADAR SÜRELİK BİR ÇALIŞMAN OLDU BU SOSYAL DENEYİ YAPARKEN diyor. Diğeri çıkmış KİMSE SANA 500 PARA VERMEK ZORUNDA DEĞİL. SENİN YAPTIĞIN ALÇAKLIKTIR . BİZİM BURADA ... DERLER. KİMSE SANA ÇÖPÜNÜ BİLE VERMEK ZORUNDA DEĞİL . ADAMA 500 PARA VERİR MİSİN? DEMİŞSİN ÖYLE Mİ İSTENİR! diyor. Sizi sayıyla mı verdiler sizi bu oyuna. :D Aynı fabrika çıkışlı mısınız siz. Altı üstü rastgele kişilerden 500 para istek . Verdiler ya da vermediler sizin zorunuza giden ne? Biz vermeyenlere hakaret mi ettik? Cidden gerçek hayatta nasıl tip insanlarsınız merak ediyorum. Allah ailenize, çevrenize kolaylık versin.
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

oo Farid Farjad mı o müzik alırım bi dal.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Adam deney yapmış.Yani beyazköşkde ki adamlar cimri,para kasma hırsı var dememiş.Karakter ismi de bence pek şey değiştirmez.Sonuçta 500.Plussuz örs parasının 10 da biri.Bence bu herife ''Sen ne diyorsun birader,deney yapmayı bil!'' ayağında ki şeyler sizinde o video da bulunduğunuzu işaret ediyor,sözüm meclisten dışarı.Hepinize demiyorum ama bazılarınız demek ki o videoda var.Adam bir deney yapmış ortaya bu çıkmış bence çok da iyi bir şey yapmış aslında.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

İnsanlar çeşit çeşit ne diyelim... 500 para vay be
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı:Beyaz Köşk sunucusunda Lodos Sancak çevresindeki 30 kişiden 500 para istedim.. Sadece 500 para ... İki kurtadam kestiğinizde kazanacağınız para... 39 Seviye bir zırhı işpirtoya sattığınızda kazanacağınız paranın 50 ' de biri. 30 kişiden sadece 2 kişi istediğim parayı verdi. 28 kişi oralı olmadı. Bazılarından ısrarla istedim , her birine tek tek alışveriş açtım. Bazıları iptal etti tekrar tekrar açtım. Ama sadece 2 kişi verdi. Bir kişide " Sen bana ver " dedi. EE bende kıramadım verdim :D Buyrun videoyu izleyin : ( Video %150 hızlandırılmıştır

Bende bir deney yapmıştım önceden fakat video çekmedim. Wimdows 8e fraps yüklenmediği için.
Selam verip örs paramın kalmadığını ve slot keserken zorlandığımı söyledim ve örs parası istedim ve istediğim çoğu kişi verdi. Hatta örs parasından daha fazla verdiler.
Hatta daha fazlasını bile verenler oldu. 500bin veren bile oldu. 32 lwl mı neydi şuan lwlini hatırlayamadım tam.

1 lwl ve ismi G..... koydugun bir karaktere kimse para vermez. Genelde böyle isimler oyuna girip millete küfür etmek için kullanılıyor. Sen niye böyle bir isim koydun onu da anlamış değilim. Heralde kimse bana para vermesinde deneyimi başarıya ulaştırım dedin. Şuan bende bir video çeksem 30 kişiden 28i verir.
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mobilsorun yazdı:
Susturma is coming :mrgreen: :mrgreen:
beni bilmiyonmu olum 3 aylik plus aliyom 4 ay sus yiyom :D
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

psyDUCK yazdı:
Dalga mı geçiyosun kardeşim? Nasıl isteyeyim? Hayat hikayemimi yazayım oraya? Ben " herkes bana para verecek " mi dedim? Sadece rastgele bazı kişilerden 500 para istedim. Sadece 2 kişi verdi dedim. Zorunuz ne sizin anlamıyorum ki. Birisi diyor ki BUGÜN 500 PARA İSTERSİN YARIN EVLENME TEKLİFİ EDERSİN SONRA SEVİŞME TEKLİFİ EDERSİNİZ TOPLUMUN AHLAKI BOZULUR diyor. Birisi İSTEDİĞİN ADAMLARI TANIMIYORSUN BİLE. RASTGELE Mİ İSTEDİN? ÖNCESİNDE Bİ ARAŞTIRMA YAPTIN MI? NE KADAR SÜRELİK BİR ÇALIŞMAN OLDU BU SOSYAL DENEYİ YAPARKEN diyor. Diğeri çıkmış KİMSE SANA 500 PARA VERMEK ZORUNDA DEĞİL. SENİN YAPTIĞIN ALÇAKLIKTIR . BİZİM BURADA ... DERLER. KİMSE SANA ÇÖPÜNÜ BİLE VERMEK ZORUNDA DEĞİL . ADAMA 500 PARA VERİR MİSİN? DEMİŞSİN ÖYLE Mİ İSTENİR! diyor. Sizi sayıyla mı verdiler sizi bu oyuna. :D Aynı fabrika çıkışlı mısınız siz. Altı üstü rastgele kişilerden 500 para istek . Verdiler ya da vermediler sizin zorunuza giden ne? Biz vermeyenlere hakaret mi ettik? Cidden gerçek hayatta nasıl tip insanlarsınız merak ediyorum. Allah ailenize, çevrenize kolaylık versin.
muhabbetin çok güzelmiş skype den devam edelim mi
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön