Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi
Re: Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi
Adam zaten espriye espri ile cevap verdim diyor.Billur billur başka bisey değil yok ööle bi güncelleme,yok ööle bi dünya.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi
İki seneyi aşkın bir süre oldu Nihat bey bu sürede proglamlama mantıgı dahil bu diller sular seller gibi bir kişi veya bir ekip tarafından ögrenilebilirdi. TTNET çatısı altında ekibinize istek dogrultusunda kurslar açılabilirdi. Talep olmayınca adamlar ne yapsın. Ekip lideri bariz sorumlulugun altında eziliyor, yapamıyorsan bırakacaksın. Yazılım sektöründe böyle insanlar aç kalması yakındır.Nerull yazdı:Evet silinen gönderileri görebiliyorum. Bir kaç hakaret mesajı silinmiş.HaNdSoMe yazdı:Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Ayrıca aklıma gelmişti bakım çalışmasını güncelleme diye yutturacağınız :S
Konuda ilk paylaşılan mesaj kişisel Facebook hesabımın duvarına yazılan birşey. Espriye espriyle karşılık vermişim. Sunucu bakım çalışmasıyla ilgisini anlayamadım :evil:
C ve C++ tercihimiz, Lineer Cebir, OpenGL/DirectX bilen, network konusunda bilgi sahibi ve ben gerektiğinde oturur aşağı seviye de kod yazarım diyen arkadaşlara kapımız her zaman açıkzamina yazdı:OKALİPTUS kardeşim bölge gelsin büyüğü küçüğü farketmez yeminlen yeni bölge için oturur sayfa sayfa kod yazarım yeterki gelsin o kadar javaları c++ c sharp ları boşuna mı öğreniyoruz
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII