Playstore üzerinden mobil ödeme ile alınıyor tıpkı az önce yaptığım gibi.Ama bunda da sokuyorlar sanırım o 50 kuruş mesaj şeyini.Sokmuyolar mı?Sora yazdı:Mevcut ama yinede playstore aracılığı ile alınıyor.mobilsorun yazdı:Mobil ödeme hala mevcut diye biliyorumvahdet yazdı:Akçe telefonla alınmıyor diye biliyorum artık.. Playstore donemı basladı.DuMaNisTT yazdı:Akçe Şart 10000 IKV yaz 7979 a gönder depolayın akçeleri...
IKV Neden reklam yapmıyor?
Re: IKV Neden reklam yapmıyor?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Para yok be qnqnqnq
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
-
- FareAdam Düşmanı
önceleri fakirlikten 1 level balyoz üretilirdi kütük yarana kafa tutsun diyemobilsorun yazdı:Milletin olayın fantezi boyutuna geçti 39 seviye asa/balta basıp parlatıyorEklentiPaketi yazdı:Bu oyunda ayda 100 200 lira nereye harcanır, önceleri bi plus vardı 10 lira
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kahrolsun eşya seviyesi ve karakter arasındaki 10 seviye farkEklentiPaketi yazdı:önceleri fakirlikten 1 level balyoz üretilirdi kütük yarana kafa tutsun diyemobilsorun yazdı:Milletin olayın fantezi boyutuna geçti 39 seviye asa/balta basıp parlatıyorEklentiPaketi yazdı:Bu oyunda ayda 100 200 lira nereye harcanır, önceleri bi plus vardı 10 lira
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Son vs'mi 2012 başlarinda atmıştım.Adamla gece 3 de başladik sabah 11 de hâlâ vs atiyoduk.O kadar uzun sürdü ki adamın elinde ki silah bile parlamaya başladi.
Bu da böyle bir animdir.
Bu da böyle bir animdir.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Sizi gizlice izleyen GM MOMTK.... o gunden sonra silah parlatma urununu dukkana koydu.Sparineus yazdı:Son vs'mi 2012 başlarinda atmıştım.Adamla gece 3 de başladik sabah 11 de hâlâ vs atiyoduk.O kadar uzun sürdü ki adamın elinde ki silah bile parlamaya başladi.
Bu da böyle bir animdir.
Sağ olsun pek sever o benivahdet yazdı:Sizi gizlice izleyen GM MOMTK.... o gunden sonra silah parlatma urununu dukkana koydu.Sparineus yazdı:Son vs'mi 2012 başlarinda atmıştım.Adamla gece 3 de başladik sabah 11 de hâlâ vs atiyoduk.O kadar uzun sürdü ki adamın elinde ki silah bile parlamaya başladi.
Bu da böyle bir animdir.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- xATAKANx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lodos Avcıları
ikv neden reklam yapmıyor cünkü oyuncuları ona yetiyor
kendinizi küçük görmeyin
benim bildigim oyun ilk cıktıgında reklamı yapılır ve yapıldıda 7sene sonra reklam yapılmaz
UfkaBakan BETA (Eminönü)
Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi (Tılsım) 2007-2009
Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit) (Teşkilat)2009-2010
Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader (Eminönü) 2010-2012
Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
BABACONDA (Eminönü) 2012-?
kendinizi küçük görmeyin
benim bildigim oyun ilk cıktıgında reklamı yapılır ve yapıldıda 7sene sonra reklam yapılmaz
UfkaBakan BETA (Eminönü)
Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi (Tılsım) 2007-2009
Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit) (Teşkilat)2009-2010
Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader (Eminönü) 2010-2012
Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
BABACONDA (Eminönü) 2012-?
Eminönü
BABACONDA CANYAKAN YürüyenECZANE
BABACONDA CANYAKAN YürüyenECZANE
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gelecek yeni güncellemeler ile de bir hayli güzel reklamlar yapılır. Tabi güncelleme geleceksexATAKANx yazdı:ikv neden reklam yapmıyor cünkü oyuncuları ona yetiyor![]()
kendinizi küçük görmeyin
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Aynen.Efektleri düzenlerler ve Çemberlitaş gibi bir fragman yaparlar hareketli, fıstık gibi reklam.

Mustafa Kemal ATATÜRK!