Celikbey yazdı:Arkadaşım geçmiş olsun ama bunun içinde yargı meşgul edilir mi binlerce önemli dava bu ve buna benzer saçma sapan davalar yüzünden ileri tarihlere erteleniyor yazık gerçekten....
Çelikbey,
Oyun eşyasının her ne kadar TL ile satışı yasak olsada , bu çalınan BB3 ve Y2 tılsımlarının yaklaşık değerlerini biliyoruz (BB3 175TL, Y2 100TL). Senin 275TL ni çalsalar sen sessiz mi kalacaksın ?
Tılsımı çalınıp,Cumhuriyet Başcılığı Bilişim Suçları ile Mücadele bölümüne şikayetci olan oyuncuları ayakta alkışlıyorum. Bugün 200-300TL ye göz diken , ileride daha büyük mevlaları çalmaya tenezzül eder.
Celikbey yazdı:Arkadaşım geçmiş olsun ama bunun içinde yargı meşgul edilir mi binlerce önemli dava bu ve buna benzer saçma sapan davalar yüzünden ileri tarihlere erteleniyor yazık gerçekten....
Çelikbey,
Oyun eşyasının her ne kadar TL ile satışı yasak olsada , bu çalınan BB3 ve Y2 tılsımlarının yaklaşık değerlerini biliyoruz (BB3 175TL, Y2 100TL). Senin 275TL ni çalsalar sen sessiz mi kalacaksın ?
Tılsımı çalınıp,Cumhuriyet Başcılığı Bilişim Suçları ile Mücadele bölümüne şikayetci olan oyuncuları ayakta alkışlıyorum. Bugün 200-300TL ye göz diken , ileride daha büyük mevlaları çalmaya tenezzül eder.
Suç duyurusunda bulunmuşsun.Bunun ayları belkide seneleri aşacağı bilincindesin.Bende suç duyurusunda yasal mercilere başvurdum aylar geçti ses yok fakat oyunda çalınan tılsım para maden vs. materyeller hiç umrumda değil.Yapılmasını istediğim tek resmi hareket siciline 'sanal ortamda hırsızlık' şeklinde eklemek olucaktır.Siciline işlemenin ne demek olduğunu bilen bir çok kişi var bilmeyenler için kısaca açıklim : Devlet idaresinde hiç bir kamu personelliğine giremiyorsun.Sadece şahsi ve ya başka iş sahibi kişilerin yanında çalışabilirsin.Çalınan her şeyin için üzüldüm , geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.En kısa sürede cezalandırılması ümidiyle..
3 yıldır birlikte hareket ettiğim bir arkadaşım.Loncadaki bütün tılsımları çalıp kaçtı başka sunucuya
inanabiliyormusun 3 yıl boyunca aynı gruba aynı loncaya girdik.En sonundada yaptı yapacağını
Giden unutur .kalan hep yanar .
BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Çelikbey,
Tuttuğu avukat sensin sanırım
Yaş kaç senin evladım ? Birşey batıyor galiba saçma saçma yorumlar yapıyorsun ?
hakan1905 yazdı:Suç duyurusunda bulunmuşsun.Bunun ayları belkide seneleri aşacağı bilincindesin.Bende suç duyurusunda yasal mercilere başvurdum aylar geçti ses yok fakat oyunda çalınan tılsım para maden vs. materyeller hiç umrumda değil.Yapılmasını istediğim tek resmi hareket siciline 'sanal ortamda hırsızlık' şeklinde eklemek olucaktır.Siciline işlemenin ne demek olduğunu bilen bir çok kişi var bilmeyenler için kısaca açıklim : Devlet idaresinde hiç bir kamu personelliğine giremiyorsun.Sadece şahsi ve ya başka iş sahibi kişilerin yanında çalışabilirsin.Çalınan her şeyin için üzüldüm , geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.En kısa sürede cezalandırılması ümidiyle..
Belirtmek gereken biryer var;
Sicile işlenen ,ağır suç harici, işlenen hafif ve orta dereceli suçlar (hırsızlık,darp,uyuşturucu bulundurma,kullanma veya satma gibi) 5 yıl içinde tekrarlanmaması halinde tümü ile sicilden temizleniyor.Ve temizlendikten sonra kamu hizmetlerinde görev yapabiliyorsunuz.(Tabiki askeriye veya siyasi bir mecraya tabii olacaksanız karşısına kesinlikle çıkacak)
Çelikbey,
Tuttuğu avukat sensin sanırım
Yaş kaç senin evladım ? Birşey batıyor galiba saçma saçma yorumlar yapıyorsun ?
Evladım diyor kötü bir şey yazsam silecekler önceki silinen yazımı okuduysan sana yeterliydi
Olay ortada kendisi veriyor kendisini burda rezil ediyor verdiysen savcılığa napalım gerisi sana kalmış bizi ilgilendiren bir şey degil adam arkadaşını korkutmaya çalışıyor sanırım iyi kafa
Senin eminönüne gelde seni jewels niklerini görelim ekranın nasıl mosmor oluyor evladım demeye benzemez bu işler
Konuya yazacagım son iletidir biriniz atar biriniz tutarsınız sıraya dikkat edin
Çalmış işte neyin tantanasını yapıyoruz Hırsızlşarı savunma avukatlıgınamı büründünüz allasen ya.
Çalmış adice calmışl calmışta calmış face engellenmiş demek calmış bana ulaşmasın diye elinden gelnei yapmış kendi eliyle verdise çal diye vermedi ya çalmış ps hırsız avukatları çalmışlşş ben onu anadım anca.
Çelikbey,
Mert Eren yazdı:ileride daha büyük mevlaları çalmaya tenezzül eder.
Mevla değil, mebla diye düzelttikten sonra;
Mağdur arkadaşa geçmiş olsun, diğer HIRSIZ çocuğa da geçmiş olsun şu bir halt bilmeyip de hırsızlığı küçümseyen kullanıcıları dikkate alma sanıyorum ki bir çoğu böyle pis işlere bulaşmış olduğu için vicdan rahatlatma ve peşime düşmesinler amacı güdüyor. Değil tılsım maden para senden haberin olmadan,rızan olmadan toplu iğne almış olsa bu seni yasalar karşısında haklı kılar. Gereken cezayı vereceklerinden şüphen olmasın. Senden ricam bu işi tılsımlarını alsan dahi bırakma dilekçeni geri çekme şikayetini geri alma ve yapan o karaktersizi ailesinin gözü önünde HIRSIZLIKLA yargılasınlar. Şimdi ufaktır yaşı, az daha büyüdüğünde iş güç sahibi olmak istediğinde bakalım iş bulabilecek mi sicil belgesi istendiğinde orada bulunan hırsızdır yazısını işe başlayacağı yere verirken yüzü kızaracak mı acaba bekleyelim görelim. Bizim de başımıza geldi bu tür olay eğer danışmak istediğin bir konu olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin. Şu saçma sapan hırsıza bir hak payı çıkarmaya çalışan dengesizleri de takma kafana, onların amacı bu tür hırsızlıklarda savcılığa gidilmemesidir zira bir gün onların da başı yanacağı korkusu şimdiden bedenlerini sarmış görünüyor
ARZLODOS yazdı:Çalmış işte neyin tantanasını yapıyoruz Hırsızlşarı savunma avukatlıgınamı büründünüz allasen ya.
Çalmış adice calmışl calmışta calmış face engellenmiş demek calmış bana ulaşmasın diye elinden gelnei yapmış kendi eliyle verdise çal diye vermedi ya çalmış ps hırsız avukatları çalmışlşş ben onu anadım anca.
Allasen ya ? ALLAH'ını seversen ya ?
Yazılarını anlaşılabilir bir türkçe ile yazmanı tavsiye ederim.