Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Choosensxoxygen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Mesaj gönderen Choosensxoxygen »

ŞeRRuh bu forum konusuna yorum yapıyorsunuz ancak yaptığınız yorumun elle tutulacak hiçbir yönü yok.Öncelikle benim yaptığım " Yöneticiler bile sizin o arz gruplarınızın Choosensx lonca gruplarına yenileceğine o kadar emindiki savaş sırasında karşı grubun tüm adamları ölmeden bölgeden bizim loncamızın kazandığını açıklamıştır. " yorumunu savaşırken karşılaştığım bir olay olduğu için ortaya koymuştum ve bu gerçektir.Diğer konulara gelince bizim loncamızın " bütün lonca gruplarını yener birinci biziz " diye bir iddası olmadığını hatırlatmakla birlikte bunun bir oyun olduğunu savaş sırasında en iyi stratejiyi hangi grup yaparsa o grubun savaştan galip geleceğini belirtmek isterim.Ayrıca "ŞeRRuh" diyorsunuzki "sizin loncanızı o dört grup arasında göremedim acaba yöneticiler bi hata mı yaptı " diye bir yorum yapmışsınız ancak bununda elle tutulur bi tarafı olmadığı açıkca ortadadır.Çünkü orada yer alan "Geçmişten Gelenler" adlı grubunda bir "Choosensx" lonca grubu oldugunu hatırlatmak isterim.Ayrıca bir önceki turda elenen Choosensx grubunun da nasıl elendiği ortadadır.Bu grubu elemek için Kholpashali grubunun Kabile loncasına maçı nasıl sattığının, sokak tabiriyle "Korkudan Kabile loncasının altına nasıl yattığının" örneğini twich/meran bölümündeki videoyu izleyerek görebilirsiniz.Son olarak size önerim konular hakkında bilginiz olmadan başka sunuculardan buraya bilgisiz bir şekilde yorum yapmamanızı , biraz araştırarak elle tutulacak bilgi edinerek buraya yorum yapmanızı öneririm. İyi oyunlar bol şans ;)

BİLGİSİZ BİR KİMSE, SAVAŞ DAVULUNA BENZER, SESİ ÇOK, İÇİ BOŞTUR.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Choosensxoxygen yazdı:ŞeRRuh bu forum konusuna yorum yapıyorsunuz ancak yaptığınız yorumun elle tutulacak hiçbir yönü yok.Öncelikle benim yaptığım " Yöneticiler bile sizin o arz gruplarınızın Choosensx lonca gruplarına yenileceğine o kadar emindiki savaş sırasında karşı grubun tüm adamları ölmeden bölgeden bizim loncamızın kazandığını açıklamıştır. " yorumunu savaşırken karşılaştığım bir olay olduğu için ortaya koymuştum ve bu gerçektir.Diğer konulara gelince bizim loncamızın " bütün lonca gruplarını yener birinci biziz " diye bir iddası olmadığını hatırlatmakla birlikte bunun bir oyun olduğunu savaş sırasında en iyi stratejiyi hangi grup yaparsa o grubun savaştan galip geleceğini belirtmek isterim.Ayrıca "ŞeRRuh" diyorsunuzki "sizin loncanızı o dört grup arasında göremedim acaba yöneticiler bi hata mı yaptı " diye bir yorum yapmışsınız ancak bununda elle tutulur bi tarafı olmadığı açıkca ortadadır.Çünkü orada yer alan "Geçmişten Gelenler" adlı grubunda bir "Choosensx" lonca grubu oldugunu hatırlatmak isterim.Ayrıca bir önceki turda elenen Choosensx grubunun da nasıl elendiği ortadadır.Bu grubu elemek için Kholpashali grubunun Kabile loncasına maçı nasıl sattığının, sokak tabiriyle "Korkudan Kabile loncasının altına nasıl yattığının" örneğini twich/meran bölümündeki videoyu izleyerek görebilirsiniz.Son olarak size önerim konular hakkında bilginiz olmadan başka sunuculardan buraya bilgisiz bir şekilde yorum yapmamanızı , biraz araştırarak elle tutulacak bilgi edinerek buraya yorum yapmanızı öneririm. İyi oyunlar bol şans ;)

BİLGİSİZ BİR KİMSE, SAVAŞ DAVULUNA BENZER, SESİ ÇOK, İÇİ BOŞTUR.
Kardeş sen haticeye bakarsın, ben neticeye bakarım. Kholpashalix loncasının yarı final karşılaşmalarını da izledim kimseye tur vermeye ihtiyaçları yok zira saniyeler içinde rakiplerini alt etmeyi başardılar. Size tavsiyem oluruna bırakın, yok herkes biliyordu da önceden yazdılar da felan fistan bunlar eskide kaldı. Ayrıca bu forum konusuna yorum yapıyorsun felan demişsin hayırdır rahatsız mı oldun bundan ? Forum kullanıcıları istediği sunucunun konusuna yorum yapabilmekte özgürler :) sonuçta 3 yıl bulundum Meran sunucusunda misafir sayılmam ;)
Tüm lonca ve gruplara başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen VaMoSS »

Şerruh hadi kendi sunucuna yaz birazda hadi guzel kardeşim hadi buraya içi boş cümleler yazmaga gelmişsin belli ki. Belani bizden bulma kardeşim hadi eyvallah
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Murat fazla sóze gerek yok umarım pvpden 2. Choosens grubu 1. Çıkar fınale kholpasların karsısına çıkar o zaman sadece izleyeceğiz (:
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

VaMoSS yazdı:Şerruh hadi kendi sunucuna yaz birazda hadi guzel kardeşim hadi buraya içi boş cümleler yazmaga gelmişsin belli ki. Belani bizden bulma kardeşim hadi eyvallah
Varan 2 :)

Yapma ya nasıl belamı bulacakmışım fısıldasana kulağıma ? Sunucudaki barzo team bozulmamış hala aynı :) Konuyu daha fazla kirletmeyelim kişisel sorunları olan buyursun özelden konuşalım :)
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VaMoSS »

Burada barzo potansiyeline sahip tek kisi sensin canim benim. Ikinci konu sen kimsin ki benim seninle sorunum olacak benim ancak seviyemdeki insanlarla sorunum olabilir o yuzden rahat olmalisin. Ayrica kholpashali gurubuyla 3 mac yaptik 2 sini biz kazandik gecen maci onlar kazandi hemen otmeye basladiniz. Bu arada parasina tilsimina yatina katina em atilir /f VamosBIEN
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Resim

xSwiNDLeRx BünyaminACAR BabyStopPLeaSe selam gençler :D neyün davası bu merak ettim .s
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

VaMoSS yazdı:Burada barzo potansiyeline sahip tek kisi sensin canim benim. Ikinci konu sen kimsin ki benim seninle sorunum olacak benim ancak seviyemdeki insanlarla sorunum olabilir o yuzden rahat olmalisin. Ayrica kholpashali gurubuyla 3 mac yaptik 2 sini biz kazandik gecen maci onlar kazandi hemen otmeye basladiniz. Bu arada parasina tilsimina yatina katina em atilir /f VamosBIEN
Heh ben de onu diyorum işte seviyendekiler ile muhattap ol :) 3 maç yapıp 2 tur aldık diyen bir insan hırs ve öfkeyle doludur, öfkeyle kalkan finali twicht den izler diye bir laf duydun mu sen ? artık duymuş oldun :)
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VaMoSS »

Ya kardeşim sana ne desem boş inan belki bira aklin vardir diye umitlenmistim tum umitlerimi bosa cikardin sana daha cevap vermeyecegim merana donmemen tek dilegim :)
Choosensxoxygen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Choosensxoxygen »

Şerruh sana birşeyler anlatmaya çalıştım ancak görüyorum ki anlamamak için baya çaba göstermişssin.Öncelikle bunun bir oyun olduğunu hatırlatarak klan savaşlarında kimsenin yenilmez olmadığını belirtmek istiyorum.Loncamızın turnuva başladığında ve sonrasında karşılaştığı bahsettiğiniz loncayı kaç kez yendiğini skorlar kısmında yeterince gördüğünüzü ve yine anlamak isteğiniz kadarını anladığınızı görüyorum.Ayrıca bu savaşlarda yenmek olduğu gibi yenilmenin de olduğunu, bu derece basit işlerle uğraşmayacak biri olduğumuzu ve amacımızın bu oyunda boş zamanlarımızda girdiğimizde eğlenmek olduğunu belirtmek istiyorum.OLmazSaolmaz ın söylediği gibi pvp karşılaşmalarından sonra loncamız finale çıkarsa ve sonrasın da Kholpashali loncasına yeniliriz veya yeneriz farketmez ancak bizim hiçbir kaybımızın olmadığını hatta çok şey kazanacağımızı ve bu turnuvadan dostumuz kim düşmanımız kim öğrendiğimizi, kimlerin tılsım için adamlığını dahi satabileceği gibi gibi çok şeyi öğreneceğimizi söylemek istiyorum.Bizim yenmek veya yenilmek gibi bi sorunumuz olmadığı gibi ne hatice ne de neticle uğraşacak kadar boş vaktimizin olmadığının dikkatini çekerim.Bu oyunda bizim için tek ve yeterli koşul ADAM OLMAKTIR.Sİzlere gelincede birilerinin avukatlığını yapmak burada loncamıza ve lonca üyelerimize laf atmak gibi zahmetsiz ve boş işlere girmemenizi efendi efendi oyununuzu oynayıp çıkmanızı öneririm ancak bunları yapıp yapmamak sizin bileceğiniz birşeydir çünkü herşey karaterinizde olduğu kadardır.Bu konuşmadan sonra bize cevap vermek gibi bir işe girmemenizi artık uzatmayacağınızı düşünüyorum.İyi oyunlar ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön