Kontrol desteği
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kontrol desteği
Artık böyle konuları görünce gülmeye başlıyorum adam çalan adamın kim oldugunuda biliyor eee kardeşim yüz sefer şifrenizi kimseye dagıtmayın diyoruz savcılıga filanda boşa gitmeyin sen vermişssin şifreni keylogger atıp çarının şifresini zorla almamışlar çok komik adamlarsınız 
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
-
- Cin Avcısı
Herkese kanka ayagı çeker iş yaparsınız yarın öbürgün kanka sizi babalara getirdigi zaman deliye dönersiniz açıkca yazsaydın çarları boşaltan adam kankam diye
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ahahahahaah savcıya git biraz da ona hönkür
-
- Cin Avcısı
Adam kasıyor yine kasar kafanıza şapkadan başka bir şey takmayınLinkiNParkK yazdı:Çemberli taş geldikten 5 ay sonra( kesin hatırlamıyorum) yaklaşık 1 ay içerisinde 4t paraya ulaştım büyük hol çıkmadan önce.Çok emek verdim o parayı elde etmek için ama bakıldığı zaman 1 ay..Sonra hiç umursamadan bunu harcadım(bu 4t paranın hiç bir kısmını tılsımlara harcamadım sürekli çt itemlerini üretiyordum) şu an hesaplarımda 40 m para anca bulunur.Anlayacağınız oyun içerisinde para kasma kavramını iyi biliyorum.Yukarıda örnekleri sıralamışsınız.Az önce tam 4 saat holde xenotim kastım , 1 adet xenotim aldım sadece 5m para sizin hesabınıza göre.Kaldı ki herkes bizim gibi oyun kurdu mu ? Yeni başlayanlar ne yapacak ? Şu an ki sistem şöyle oyuna yeni başlayanlar için : Günde 12 saatinizi ayıramıyorsanız bu oyunu oynamayın boşuna kendinizi yormayın( şayet ayırabiliyorsanız bile 1 sene içinde anca kendinizi toparlarsınız oyunda bir yere ulaşırsınız). Bir online oyunun stratejisi bumu olması gerekiyor ? Online oyun dediğin öncelikle yeni başlayan oyunculara güzel ayrıcalıklar tanımaktır en azından buradaki gibi saçma sapan zorluklar karşısında çaresiz bırakmamaktır , zaten bağımlı olan insanın önüne reçete parasını 5t bile koysan sesini çıkartmaz ama oyuna yeni başlayan bunlar üşütmüş mü diye tereddüte girer ve derhal o oyunu terk eder..İyi oyunlar diliyorum.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bilip bilmeden konuşmanın bir faydasını görmüşsen yazmaya devam et..sonsigaram yazdı:Herkese kanka ayagı çeker iş yaparsınız yarın öbürgün kanka sizi babalara getirdigi zaman deliye dönersiniz açıkca yazsaydın çarları boşaltan adam kankam diye
Adam her yerde adamdır olmayana ne yapsan da boştur
-
- Cin Avcısı
Çalan adamın kim olduğunu başka türlü nasıl bileceksiniz adam saat bile vermiş hala gülmekteyimLinkiNParkK yazdı:Bilip bilmeden konuşmanın bir faydasını görmüşsen yazmaya devam et..sonsigaram yazdı:Herkese kanka ayagı çeker iş yaparsınız yarın öbürgün kanka sizi babalara getirdigi zaman deliye dönersiniz açıkca yazsaydın çarları boşaltan adam kankam diye
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Oyuna gir araştır kime kanka ayağı çekmişim işim görülsün diye sor soruştur ..5 yıllık oyunculuk hayatımda kimseden 1m para almadım oyun içinde yaptığım her şey de tüm hırsım ve isteğimle bizzat ben çalıştım ve yaptım..Kendi kişiliğin ve düşüncelerine dayanarak herkesi kendin gibi görme . Hiç bir şey dışarıdan görüldüğü gibi değildir sizin bilmediklerinizi Allah bilir o yeterli bana.Sen ancak gül belki yücelirsin..sonsigaram yazdı:Çalan adamın kim olduğunu başka türlü nasıl bileceksiniz adam saat bile vermiş hala gülmekteyimLinkiNParkK yazdı:Bilip bilmeden konuşmanın bir faydasını görmüşsen yazmaya devam et..sonsigaram yazdı:Herkese kanka ayagı çeker iş yaparsınız yarın öbürgün kanka sizi babalara getirdigi zaman deliye dönersiniz açıkca yazsaydın çarları boşaltan adam kankam diye
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
Bu konuya yakışmayacak o kadar saçma yorumlar gelmiş ki inanamadım.
Burada amaç nasıl kp kastığını anlatmak ya da millete kendini acındırmak değil insanların.
Ortada boşa giden bir emek var ve bunun hesabını sorulmasını bekleyen kişiler,çok net tanımasam da ALİÇAVUŞ ve Lpxsevenfold oyunda güvenebileceğim kişilerdir.Çünkü tanıdığım sürece hiç bir kötü davranışlarına rastlamadım.İçlerinde olmasam bile o hırsızlığı yapan kişiye yardımlarını dışardan kendim gördüm diyebilirim.Belki bu insanlar olmasa oyunda sağlam bir karakterde oynaması bile imkansız olabilirdi insanoğlu nankör işte sen git senin oyuna değer vermeni sağlayan birine böyle bir şey yap inanılır gibi değil.Herkese kanka ayağı çeker gibi muhabbetler türemiş bunlara ayrı bi güldüm, konuyu aşırı saptıranlar yorum atmasın ki yöneticiler boş konu sanıp kilitlemesinler.
Burada amaç nasıl kp kastığını anlatmak ya da millete kendini acındırmak değil insanların.
Ortada boşa giden bir emek var ve bunun hesabını sorulmasını bekleyen kişiler,çok net tanımasam da ALİÇAVUŞ ve Lpxsevenfold oyunda güvenebileceğim kişilerdir.Çünkü tanıdığım sürece hiç bir kötü davranışlarına rastlamadım.İçlerinde olmasam bile o hırsızlığı yapan kişiye yardımlarını dışardan kendim gördüm diyebilirim.Belki bu insanlar olmasa oyunda sağlam bir karakterde oynaması bile imkansız olabilirdi insanoğlu nankör işte sen git senin oyuna değer vermeni sağlayan birine böyle bir şey yap inanılır gibi değil.Herkese kanka ayağı çeker gibi muhabbetler türemiş bunlara ayrı bi güldüm, konuyu aşırı saptıranlar yorum atmasın ki yöneticiler boş konu sanıp kilitlemesinler.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Artık forumda belli bi ergen tayfa var. Her konuyu şart aramaksızın bozuyorlar.Bunlardan kurtulsa bu forum hiç bir sorunu kalmayacak.SNOOKER yazdı:Bu konuya yakışmayacak o kadar saçma yorumlar gelmiş ki inanamadım.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Ya o değil , değer verdiğim insan çıksın desin bana 12 milyon kp lazım , tılsım lazım köpeğin olsun hepsi.. Benim tüm yakın arkadaşlarım bilir ne kadar değersiz olarak gördüğümü o şeyleri ..Allah biliyor ki ben o Kp leri kasana kadar ne zorluklar çektim 20 saat kastığım günler , üniversiteye gitmeyip 2. yılımda kafamı derslerden kaldırmayıp toparlamaya çalışmam bunlar hiç mi gözüme gelmiyor geliyor fakat yine her şeyi bir yere bırakıp dostlarımın elinden tutmaya çalıştım her daim..Reel de yapmam gereken bir çok şeyden fedakarlık gösterdim..Oyun içinde o kadar üzücü şeyler yaşadım ki hep kendime sordum : Neden insanlar böyle ? Neden kendim gibi biriyle karşılaşamadım bir türlü ..?Gün geldi bu duylarımdan dolayı oturup ağladım ..Ben insanlar için dürüst davranırken onlar çıkar peşindeydi hep..Benim gösterdiğim emekler sanki gökten geliyormuş gibi davranan ..Yazık günah şu giden şeyleri reele vur 1,5milyar para etmez bu kadar mı düştü insanlar, durumu olmayan biri olsa gözüm kapalı veririm ..Yazık günah yahu yazık..Ama yaşadığım şu olay nokta oldu diğerleride kötü anılar beni hiçbir şey eskisi gibi yapamayacak..SNOOKER yazdı:Bu konuya yakışmayacak o kadar saçma yorumlar gelmiş ki inanamadım.
Değerli Yöneticilere bu durum izah edildiği zaman elimizden bir şey gelmiyor cevabını alıyoruz.Peki elinden bir şey gelen kişilerle görüşme imkanımız var mı : Maalesef hayır.Yahu benim ( bizim ) tek derdim(z) sizlerden beklediğimiz bir kısas ; ne fazlası ne azı.Giden hiçbir şeyi istemiyorum(z).. Sizler bunu gerçekleştiremeyecekseniz veya gücünüz yetmiyorsa gücü yetenlere iletmeniz gibi bir yükümlülüğünüz de mi yok? Yok diye kabull ediyorum ( verilen bilgilere göre ) .Peki biz bunları size anlatmayacağız da kime anlatacağız..? Size şunu söyliyim benim yaşadığım şu olaylarda insanlar benim duygularımı katletti ya ben sabrediyorum (buna göz yuman herkes öyle ya da böyle bu duyguları tadacaktır , sorumlu sahibi olan herkes..) ..Benim inandığım tek şey bu Dünya’nın tek yer olmadığı ve hiçbir duygunun boş olmadı yaşanan herşeyin hesabının ödeneceği (Allah adildir)..Elinizden gelen herşeyi yaptığına mı inanıyorsunuz peki öyle olsun aman sizin gönülleriniz vicdanlarınız rahat olsun , işinizi iyi yaptığınıza inanın , vicdan azabı çekmeyin başka bir şey istemiyorum …
Herşeyden çok değer verip hiçbir reel amaç gütmeden hayatımın her saniyesinde önemsediğim bu oyunda yaşadığım bu olaydan sonra son veriyorum ve hesabım abime aittir.Bir oyun oynacak olsam bile bu kesinlikle Türk oyunu olmayacaktır..