...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mukosito
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ...

Mesaj gönderen mukosito »

Ben yeni seviye ve bölge gelmesini istemiyorum ama yenilik olmasında diyemem. Bazı arkadaşlar 20-30 tılsım ürettim demiş fakat ben gibi birçok oyuncu o kadar tılsıma sahip değil ki daha Çemberlitaş grup bölgesinin önünde onlarca karakter eşya düşürmek için bekliyor. Kısacası bencil olmamak gerek. Tabii ki küçük çaplı ama etkili yenilik gelmeli, şuan için gerekli eşyaların hepsini tamamlayan oyuncular düşünülmeli ama ciddi ve kapsamlı bir yenilik için erken diye düşünüyorum.
MaRKa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MaRKa »

Oyun hakkındaki kötü eleştiriler kaldırılıyor artık nedense. O kadar yazıyorum daha yazmıcam ne haliniz varsa görün. Destek ekibi değil anca işinize geleni yapıyorsunuz. Oyuncu sizin gözünüzde bir altın tavuk oldu artık o yüzden değerli oyuncular. Ne kadar gerçkeleri yazsamda eleştiri şeklinde hep kaldırdınız 2 gün içerisinde 23. konu kaldırılışım ama küfür yok bişey yok sadece oyun hakkındaki gidişat ve bunada cevap verme gereği yerine siliyorsunuz yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum size.
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

SweetJustice yazdı:LatveriA yazılarını tek tek okudum ve sonuna kadar katılıyorum bir oyun tasarlamak programlamak bile günümüzün dünyaca ünlü oyun şirketleri bile binlerce kişilik kadro ile oyun serisinin devamı için 1 yılın sonuna zor yetiştiriyorlar oyunları kaldıki bizim has türk oyunumuz ne o kadar iyi bir yere yada bütçeye sahip değil kötülemeyin developerlaro yada game masterları artık.
Nerede bu yazı ben 2 gündür giremiyorum varsa link atarmısınız bi açıklama falanmı yaptı bilgilendirin beni :S
MaRKa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MaRKa »

Kaptanmelih yazdı:
SweetJustice yazdı:LatveriA yazılarını tek tek okudum ve sonuna kadar katılıyorum bir oyun tasarlamak programlamak bile günümüzün dünyaca ünlü oyun şirketleri bile binlerce kişilik kadro ile oyun serisinin devamı için 1 yılın sonuna zor yetiştiriyorlar oyunları kaldıki bizim has türk oyunumuz ne o kadar iyi bir yere yada bütçeye sahip değil kötülemeyin developerlaro yada game masterları artık.
Nerede bu yazı ben 2 gündür giremiyorum varsa link atarmısınız bi açıklama falanmı yaptı bilgilendirin beni :S
Kaldırıyorlar konuları
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Detay yazdı:Ha o zaman yeni bölge gelene kadar var olan bütün tılsımları üretelim zaten. Artık hangisi işimize yararsa onu mu kullanalım? Bir büyücünün tıpkı bir defansifin onu kestiği gibi kesebileceğini sanıyor musunuz gerçekten ? Bu kadar insan 1,5 yıldır hiç bakmadı mı acaba diğer tılsımlara ? Kombinasyon da kombinasyon. Herkesin ağzında sakız gibi aynı laf. Karakterler arası büyük bir dengesizlik var, hangisini tutsan elinde kalıyor ama kimse kabullenmiyor bunu. Görmezlikten gelmeyin artık. Pollyannacılık oynamayı bir kenara bırakıp, gerçekleri görmeye çalışın, tıpkı millete öğretmeye çalıştığınız gibi.

Her şeyi bir kenara bırakıyorum bir kere buradaki insanların amacı yeni bölge, seviye getirilmesi değil. Yönetimin oyunculara gerçek cevaplar vermesini sağlamak. Eski duyurular veya Haberler & Duyurular bölümüne gidin bir bakın, farkedeceksinizdir. Son 2 yıldır varsa yoksa indirim, playstore. Bu nedir ? Veya gidin Genel Etkileşimin eski konularına bir bakın, gerek görüldüğünde hem Nerull hem de Orti cevap vermeye çalışmış, oyuncularla konuşmuş. Şimdi nerdeler ? Orti ' yi belki duymayan adamlar bile var şu forumda. Nerull da işte indirimler, haberler ve arandığı zaman geliyor. Forumda yönetim karşılığı olmasa bile en ufak bir eleştiri yapıldığında hemen konu/ileti siliniyor, ki benim bu yazımda büyük ihtimalle silinecek. Neyse devam edelim. GM' ler ne yapıyor peki ? Gir, saçma sapan etkinlikler yap. Yıllardan beri değişmiyor o etkinlikler. Desteğe veya foruma gelen soruları kopyala/yapıştır ile cevapla, bu kadar. Bu oyun Nocomment, Erdogan, Lathander gibi oyunculara değer verip yardımcı olmaya çalışan yöneticileri bulamaz. LatveriA bir cevap yazmış satırlarca. Sanki bunca insan bilmiyordu o yazılanları. Aynı şeyleri, konuyla uzaktan yakından alakası olmayan şeyleri dönüştürüp dönüştürüp yazmış.

Yapılan, yapılmayan herhangi bir şeyden haberdar edilsin demekten kastımız, direk bölgeyi, reçetelerini, madenlerini açıklasınlar demiyoruz. İnanın o geliştiriciler bile sizin kadar iyimser düşünmüyordur bu bahaneleri. 2 - 3 kelime sadece." Uğraşıyoruz arkadaşlar, yapıyoruz, planlarımız var " falan gibi hani. Devlet sırrı mı bu ? Bu kelimelerden reçete madenleri çıkarabilen varsa helal olsun gerçekten. İKV oyuncularının yerinde taş olsa çatlardı şimdiye kadar. Bunca insan oyunun var olan her hatasına göz yumup yine de oyun için uğraşmaya çalışıyor. Kalkıp kimse oyunun çekiciliğinden, göze nasıl göründüğünden ve bunu oyuncuların etkilediğini savunmasın. Oyuna giren adam görüyor zaten nasıl bir oyun olduğunu. İKV oyunculara bu hatalara rağmen kabul ediyor, seviyor bu oyunu. Bunu çok iyi biliyoruz diyor herkes ama iş bitmiyor öyle söyleyince. Boş vaatlere gelince herkes profesör kesiliyor ama. Neyse, okuyanlara teşekkürler, herkese iyi günler.
Ağzına sağlık, düşüncelerimi aktarmışsın. Tabii bu söylenenler de bir anlam ifade etmeyecek, neyse.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

Az önce K.O dan Çıktım o kadar görsel efekt patlamalar felan kaymak gibi kayıyor oyun.. İkvye girdim ........... kendimi Atdan inip eşşeğe biniyormuş gibi hissettim.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

MuratABI yazdı:Az önce K.O dan Çıktım o kadar görsel efekt patlamalar felan kaymak gibi kayıyor oyun.. İkvye girdim ........... kendimi Atdan inip eşşeğe biniyormuş gibi hissettim.
K.o da o kadar görsellik yok ama 0 lag olması işte ... Aslında pvp K.o bulup oynayasım var
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;

Günlerdir forumda okuyorum, okuyorum, okuyorum. Protesto, toplanıyoruz, sesimizi duyuracağız, hakkımızı alacağız, Allah belalarını versin, haramı zıkkım olsun... Tek bir yorum yazacağım, alınan alınsın, kırılan kırılsın, hiç de umurumda değil. Dilerseniz beni birinin yandaşı, dilerseniz birinin karşıtı olarak nitelendirin o da umurumda değil. Ben 7 senedir buradayım ve en azından çizgimin ne olduğunu, nerede kime iğneyi, nerede kime çuvaldızı batıracağımı iyi biliyor bazılarınız. İyi okuyun bu yazacaklarımı;

Şimdi gidelim geçmişe; 2011 yılının başlarındayız. Forumda bir konu açıldı gecenin kör saatlerinde. Bir kaç dakika kaldı genel etkileşimde, ardından birden yok oluverdi. Konuda bir resim, belki eli hızlı olan bir kaç oyuncu kaydedebildi bunu bilgisayarına. Resim ne idi? İşte karşınızda:

Resim

Bakıldığında sıradan bir Mevlana Zırh reçetesine benziyor değil mi? Tek bir farkla, yanında eşyanın kodları var. Ve Çemberlitaş Grup Bölgesinin geliş tarihi 1 Haziran 2011. Bulmacadaki eksik kısımları çözmenize yardımcı olayım mı? Bu reçetenin forumda yayınlandığı geceden aylar sonra geldi Çemberlitaş. Ve bu reçeteyi elde eden kişiler aylar öncesinden stok yaptı Ganodermalarını, Dört Yapraklı Yoncalarını, Menekşe Elmaslarını. Şimdi soruyorum, nerede benim hakkım, nerede sizin hakkınız? Hiç düşündünüz mü bu ketumluk, sessizlik neden acaba? Birileri susuyorsa acaba birilerinin hakkının yenmesi önlemek için susuyor olabilir mi?

Büyük Hol bölgesi testleri açık açık yapıldı, hatta bazı sıradan oyuncular katıldı çekiliş ile. Bunu gizli tutmanın lüzumu yoktu, çünkü Büyük Hol ile gelecek Tılsım'ların hiçbir malzemesi daha önce elimizde olan madenler materyaller değildi. Yepyeni madenler, yepyeni materyaller eklendi oyuna. Peki şimdi sessiz kalınıyorsa, acaba yeni gelecek bölgede elimizde olan materyaller madenler kullanılacağından olabilir mi?

İstiyorsunuz ki bir GM çıksın, desin ki "Evet arkadaşlar, falanca tarihte Büyük Hol bölgesinin devamı olan "Tangriss"i getireceğiz. Takipte kalınız !" Bu isteğini forumda dile getiren arkadaşlar da hep aynı simalar. Sorsan kendilerine; "Ahbap Defansif 2 (III)'lü savaşçıyı kesecek tılsım kombinasyonunu buldun mu, ürettin mi? Yok. Ofansif 2 (III) savaşçıyla nasıl Defansif 2 (III)'lü savaşçıyı teke tekte kesersin, bir kombinasyon buldun mu? Yok. Savaşçıda Ağır Vuruş tılsımını üretip hiç deneme yaptın mı? Ne kadar serilikte vuruyor? Yok. Hedef Saptırma (III)'ü denedin mi hiç? Nasıl oluyor Boss keserken hs verince? Yok. Meteorit 1, Meteorit 2 (III), Meteorit (III), Meditasyon 1 (III) kombinasyonu ile en fazla kaç vurabiliyorsun denedin mi? Yok. Ateş Çemberi tılsımını üretip çemberciyken ne kadar seri vurabildiğini denedin mi? Yok. İyileştirme, Şifa Bilgisi (III), Element Direnç Alanı, Fiziksel Direnç Alanı kombinasyonunu tamamlayıp hiç bölgeye girdin mi? O da yok. Varsa yoksa öğrenilmiş bir Meteorit 1, Yıldırım 2, üret veya satın al olmadı ağabeyinden ahbabından ödün(ç)al, olsun bitsin. Ha en lüksümüz de Büyü Bozma (III) olmuş, Savaşçıda da çak bir Defansif 2 (III), indir milleti kütür kütür. Ee sen sadece bunları mı kullandın ahbap? Evet ben bitirdim tılsım sistemini çözdüm bunlar en işe yararları gerisini kaldır çöpe at. Oldu o zaman. Sizin çabuk tüket yenisini iste mantığınız size kalsın. Ben oyunumu tadını çıkara çıkara oynarım. Belki aylar sürer farklı kombinasyonlar denemem, belki istediğim alanda etkili olmadığını fark eder ve pişman olurum denediğime. Ama kendim çözerim, kendim keyif alırım. Tıpkı bir zamanlar millet Mesmer Büyük sahra dizerken biz Zilfallon - Arsenik dizip dirençlerimizi Elektirik - Ateşe vererek ws attığımızda karşımızdakileri teker teker yere sermekten keyif aldığım gibi.

Uzun lafın kısası, her şeyden önce şu ön yargılarınızı bırakın ve herkes ile aynı dili konuşmaya başlayın, sanki bir radyo frekansı sözlerimiz, ben "A" diyorum, bir taraf "Z" anlıyor, diğeri ne dedin diyor. Ve bakış açınızı değiştirin, ben bu camiada geçmişte yapılanları unutmadım, kolay kolay da dile getirmem, sizde karşınızdaki insanlara samimiyetle yaklaşmaya çalışın, baktınız gerçekten olumsuz bir tepki alıyorsunuz tüm iyi niyetinize rağmen, kalkın o zaman beraber protestoda bulunalım. Ama farklı dilleri konuşurken, zıt tepkilerin doğması normal diye düşünüyorum. Bu konuya yazacağım tek ve son iletidir. Sevgilerimle.
iyi güzel konuşuyorsunda boş konuşuyorsun
Sence oyuna sıfırdan başlamış birisi gelip o kadar tılsımları üretebilir mi ?
Senin zihniyetindeki oyuncular yüzünden bu oyun gelişmiyor
Vee forumdaki her konuya laf olsun diye yorum yapmak zorundamısın ?
Sonn sözün bu gidişle İKV Destek ekibinde yer alabilirsin.
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Kaptanmelih yazdı:Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
Tek git? Yanına bir kaç kişi bulamıyorsan oyuncular liseli mi oluyor? Milletin işi gücü var memlekete gidenler var tatilde olanlar var herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir kaldı ki istanbulun anadolu yakasından arıyorsun seninle gelecek kişiyi, oyuna önem veren zaten kaç kişi kalmıştır ki o bölgede sana eşlik etsinler.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön