Öncelikle hepinizin bayramını kutlarım. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına sorularınızı yanıtlamak isterim. Öncelikle İKV GM ekibi ve Destek ekibi gönüllülük esasına göre kurgulanmıştır. Şimdi asıl sorulara gelelim, CaptainATX gönüllü bir GM olarak GM ekibinde yer almaktadır. Nerull ile ilgili soruya da kısaca şöyle yanıt vereyim. DEV Nerull TTNet deki görevine aktif bir şekilde devam etmektedir. Yani bir kaç sayfa beğenmesi herhangi bir şeye işaret değildir. Sizleri tekrar selamlıyorum ve iyi bayramlar diliyorum.
"Şimdi asıl sorulara gelelim, CaptainATX gönüllü bir GM olarak GM ekibinde yer almaktadır." Bu yazıyı yazanının gerçekten CaptainATX olduğuna inanmamakla birlikte, başkasının bu yazıyı CaptainATX'in yerine yazmış olduğu kanaatindeyim ki eğer kendisi olsa neden bir şeyi böyle anlatsın?
Öncelikle hepinizin bayramını kutlarım. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına sorularınızı yanıtlamak isterim. Öncelikle İKV GM ekibi ve Destek ekibi gönüllülük esasına göre kurgulanmıştır. Şimdi asıl sorulara gelelim, CaptainATX gönüllü bir GM olarak GM ekibinde yer almaktadır. Nerull ile ilgili soruya da kısaca şöyle yanıt vereyim. DEV Nerull TTNet deki görevine aktif bir şekilde devam etmektedir. Yani bir kaç sayfa beğenmesi herhangi bir şeye işaret değildir. Sizleri tekrar selamlıyorum ve iyi bayramlar diliyorum.
"Şimdi asıl sorulara gelelim, CaptainATX gönüllü bir GM olarak GM ekibinde yer almaktadır." Bu yazıyı yazanının gerçekten CaptainATX olduğuna inanmamakla birlikte, başkasının bu yazıyı CaptainATX'in yerine yazmış olduğu kanaatindeyim ki eğer kendisi olsa neden bir şeyi böyle anlatsın?
Aynen onu düşündüm ben de. Saçma sapan açıklamalar yapmış. Biri kullanıyor sanırım hesabını. Ya da dediğin gibi birine yazdırmış.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
DEV Nerull TTNet deki görevine aktif bir şekilde devam etmektedir.
TTnette görevindeki görevi nedir aktif bir görevlise ordaki görevini merak ederim artık forumda bir kampanya oluncada yazmaktan vazgeçtide yani Nerull Ikv için bitmiştir.
TTNETin bir departmanına Ikvyi kaldırmış aklına gelince bakar bir gün ve pişman olur inş.
Ve bititğini gösteren kampanya.
Playstore'dan Ramazan Kampanyası!
Nerull » 01 Tem 2014 10:06 0 2175
Nerull Son iletiyi göster
01 Tem 2014 10:06 En son açıklması
Buda çaktırmadan dükkana eklenen hediye.
Ramazan Bayramı Hediye Paketi
Ramazan bayramına özel hediye paketini sizler için hazırladık! Süresi boyunca Tüm sunuculardaki tüm karakterlerin için aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsin.
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığın Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da ekleniyor!
Bir aralar çıkıcak çıkıcak dediler caktırmadan hepsi oraya gitti ve IKV yi bitrimek için el birliği yaptılar bir motor yazılımını bile düxzeltemediler başka söze gerek yok.
Allah senden razı olsun ARZLODOS sen söylemesen 'Ramazan Bayramı' hediye paketini kullanamayacaktım.Bayramın son günü ama idare edeceğiz artık haber veren de yok ki
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bilmem napılmışın davası olmaz.
Yazıklar olsun dediklerinizin sucu ikvnin oldugu yerde sayması (sayacak olması) ile ilgileri yok. Gelişim durdu bunun suçunu yanlış kişilerde arıyorsunuz.