MuratABİ'nin Kıyamet Günlüğü ^^BeyazKöşk^^

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: MuratABİ'nin Kıyamet Günlüğü ^^BeyazKöşk^^

Mesaj gönderen MuratABI »

Örste Xeno kastıktan sonra büyücümü Boş odaya bırakıp. Savaşçıma geçtim.
Resim

Eminönü bölgesinde arz kesiyordum ama yanı başımdaki adamı menzil dışı diye gösteriyor o bize vuruyor biz ona vuramıyorduk.
Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

MuratABI yazdı:Örste Xeno kastıktan sonra büyücümü Boş odaya bırakıp. Savaşçıma geçtim.
Resim
Eyvah yakalandık.Beni bulmuşsun.
MuratABI yazdı:Eminönü bölgesinde arz kesiyordum ama yanı başımdaki adamı menzil dışı diye gösteriyor o bize vuruyor biz ona vuramıyorduk.
Resim
Aynı şeyin benzeri benim başıma da geldi. Hayalqeş adlı oyuncuyla alışveriş açılmıyordu ve etkileşim için uzak mesafedesiniz diyordu. Ama o bize alışveriş açabiliyordu. Birde adama hiç birşey verilmiyordu ve de oda bize birşey veremiyordu. 500bin para basıp verıyodum o kişide onaylıyordu ama para karşı tarafa geçmiyordu. Alt çekip oyuna girdim,ardından o alt çekip tekrar oyuna girdi düzelmedi. Elemana karakteri sigortamı yaptın dedim.Abi ezik çarın neresini sigorta yapacam dedi. bu konuyu desteğe ilet dedim. Yok abi böyle güzel olmuş hırsızlık oalayıda olmaz hem dedi. Elamanın çarı sus yemişti ondan olabilir diye düşünüyorum. Sizin vuramadığınız adam da suslu muydu? Benim elamanın susu açıldıktan sonra düzeldi de alışveriş mevzusu :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

vahdet yazdı:
MuratABI yazdı:Örste Xeno kastıktan sonra büyücümü Boş odaya bırakıp. Savaşçıma geçtim.
Resim
Eyvah yakalandık.Beni bulmuşsun.
MuratABI yazdı:Eminönü bölgesinde arz kesiyordum ama yanı başımdaki adamı menzil dışı diye gösteriyor o bize vuruyor biz ona vuramıyorduk.
Resim
Aynı şeyin benzeri benim başıma da geldi. Hayalqeş adlı oyuncuyla alışveriş açılmıyordu ve etkileşim için uzak mesafedesiniz diyordu. Ama o bize alışveriş açabiliyordu. Birde adama hiç birşey verilmiyordu ve de oda bize birşey veremiyordu. 500bin para basıp verıyodum o kişide onaylıyordu ama para karşı tarafa geçmiyordu. Alt çekip oyuna girdim,ardından o alt çekip tekrar oyuna girdi düzelmedi. Elemana karakteri sigortamı yaptın dedim.Abi ezik çarın neresini sigorta yapacam dedi. bu konuyu desteğe ilet dedim. Yok abi böyle güzel olmuş hırsızlık oalayıda olmaz hem dedi. Elamanın çarı sus yemişti ondan olabilir diye düşünüyorum. Sizin vuramadığınız adam da suslu muydu? Benim elamanın susu açıldıktan sonra düzeldi de alışveriş mevzusu :D :D

Resim
Seni yakalamama gerek yok ordan ayrılmıyosun ki :) :).. Diğer mezvuya gelirsek oyunda arada böyle saçma hatalar oluyor belki bizede olmuştur kim bilir :D
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Bu açık eskiden kasıtlı olarak yapılabilir durumdaydı ttnet ve mynet hesaplarının ( bu hesaplar bir çok açığa neden oluyordu para basımından gözlük alımına kadar ) kapatılmasıyla kasıtlı olarak yapılması son buldu yani en azından başka bir yolu daha yoksa. Şuan olanlar sanırım oyundan kaynaklanan hatalar eskiden bunu yapanları sunucu sabah 6.05 te kapanıp açılana kadar banlıyorlardı sonra düzeliyordu tabi şuan sanırım uğraşan eden yok pek bunlarla.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Holde dolanırken Gizit görevi için yardım isteyen birini gördüm ve yardım edeyim dedim ama görevi olan kişinin oyundan düştüğünü anlamam biraz zaman aldı :)
Resim

Sonra canım sıkıldı Eskiden hergün yaptığım şeyi yapmaya karar verdim :) Hol Arz Girişten Dışarı Çıkmak.....
Resim
Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Eski bir dost Yıllar sonra oyuna girmiş Baya bi muhabbet ettik.. Eskiler'den konuşmak çok çok çok güzel.

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Havada Durdum Şahitlerim Var....

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

7günlük susumun ardın 2 saat geçti ve 7 gün sus daha yedim... Ama bilinki "Kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmaz.." Ne yapalım yağcılık kanımızda yok olamıyoruz :)

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Diğer çarlarım sus olduğu için oyuna Beta dan kalma xxşifaxx adlı çarımla giriş yaptım.. küçük harfle başlayan çarlar candır...

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön