İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Mesaj gönderen ahmettavus09 »

ahmettavus09 yazdı:İnfazxlouster--------------Savaşçı----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxbaşkan--------------Büyücü-----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı

İnfazxroney----------------Savaşçı---------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxroneyyy--------------Şifacı-----------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu

İnfazxsibryalı-------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdu-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdux------------Büyücü------------------------------------------------Lonca Yöneticisi

İnfazxmytürk-------------Savaşçı---------------------------------------------- Lonca Üye Gözlemcisi

İnfazxnefer--------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazcıxbüyücü----------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü

İnfazxhüküm-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxyargısız------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi
Ugandas------------------Savaşçı-------------------------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazcıı-------------------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxburakcan---------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
Burakcanım-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxnabız---------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxsavaş-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxtonani------------Şifacı----------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxcrazyman---------Büyücü------------------------------------------------- Lonca Üyesi

İnfazxcolex-------------Savaşçı---------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfaz Team Üye Listesidir!!!
Güncelleme Yapıldı!!
Üye Alımları Devam Etmektedir!!

İnfazxvesqardo Olumsuz Davranışlarından Dolayı Loncadan İhraç Edilmiştir!!Bilginize...
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen infazxfatih »

Arkadaşlar ; Yeni Bi Yapılanma Gerçekleştirdik. Bunu Diğer Üyelerede Açıklıyayım.

Şimdi ; İki Haftada bi lonca kasasına Değerinde(saf platin-iridyum-ganoderma)Materyal Konulacak. Eğer Materyal Bulamayanlar iki haftada bi lonca kasasına 1m Yatırım Yapacak.Böylece Tüm Loncayı Kalkındırmayı Düşünüyoruz. Toplanan Materyaller Kasada Kalacak Kasayı lonca yöneticilerim ve ben Takip edeceğiz. Loncadan 3kişinin onayı olmadan Para veya Materyal Almıyacağız.Tüm Loncaya, Üretim ve Şahesar Üreteceğiz. Her ay başı bir üyemize çalışıcağız.

Hedefimiz Her Lonca Üyemize Şaheser Üretmektir..!
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ahmettavus09 »

infazxfatih yazdı:Arkadaşlar ; Yeni Bi Yapılanma Gerçekleştirdik. Bunu Diğer Üyelerede Açıklıyayım.

Şimdi ; İki Haftada bi lonca kasasına Değerinde(saf platin-iridyum-ganoderma)Materyal Konulacak. Eğer Materyal Bulamayanlar iki haftada bi lonca kasasına 1m Yatırım Yapacak.Böylece Tüm Loncayı Kalkındırmayı Düşünüyoruz. Toplanan Materyaller Kasada Kalacak Kasayı lonca yöneticilerim ve ben Takip edeceğiz. Loncadan 3kişinin onayı olmadan Para veya Materyal Almıyacağız.Tüm Loncaya, Üretim ve Şahesar Üreteceğiz. Her ay başı bir üyemize çalışıcağız.

Hedefimiz Her Lonca Üyemize Şaheser Üretmektir..!
Ayrıca Bu Uygulamaya Ayak Uyduramayan Üyerimiz Lonca Kasasından Hiçbir Gelir Elde Edemeyecektir...

Bilginize!!!

+ ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
TUHAN67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TUHAN67 »

ahmettavus09 yazdı:
ahmettavus09 yazdı:
TUHAN67 yazdı:
infazxfatih yazdı:Resim

Loncamızın İlk Şaheser Üretimi Gerçekleştirilmiştir. En kısa zamanda Asabı Kehf De geliyor. )

kime geliyor acaba çok merak ettim :D

bu arada bu olayları şans eseri duyuyorum neden benden kimse yardım istemiyor? lütfen lonca içerisinde görewi olan bana ulaşsın zaten lonca çarını 40 a kadar kasamıorum.boş boş duruorum pm atında bi işe yarasın boş çarlar allahalla yakışmadı bu kavga :evil:

Tuhan Asabı Keyf Sana Gelecek İnşallah!!

Ayrıca Tuhana Katılıyorum..Bu kAvga Hiç Yakışmadı!!
Tek Kişiden Yardım İstemeniz Normal Değil!!! Bakın Tuhan Yardıma Hazır ;)
Tuhan Ayrıca Şu İmzanı Değiştirmenin Vakti Geldi Sanırım!!! ;)
imzamı hazırlayan adamı bi bulayım yenisini hazırlatcam :D
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...

ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ

İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

:mrgreen:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Arkadaşlar materyalleri 2haftada bi cumartesi günü toplıyacağız Haberiniz olsun..!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Haberi Olmayan Lonca Üyelerinin Dikkatine..!

Arkadaşlar ; En Son Yaptığımız Kısa Süreli Lonca Toplantısında Aldığımız Karar İle : İnfazxsibryalı arkadaşımızı lonca yöneticisi , İnfazxnefer arkadaşımızı forum sözcüsü yaptık. Ayrıca : Lonca Kasası Materyal Tarihi : 03 Nisan 2010 Cumartesi günü olacaktır.Kasaya Yatırım Yapmayan Lonca Üyeleri Kasadan Hiç Bir Şekilde Faydalanamıyacaktır.!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

İNFAZ LONCASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI :[/color]

İnfaz loncası Kurucu Ve Genel başkanı = İnfazxlouster & İnfazxbaşkan

İnfaz Loncası Kurucu Ve Genel Başkan Yardımcısı = İnfazxroney & İnfazxroneyyy

İnfaz Loncası Yöneticisi :
İnfazxsibryalı & Sibiryakurdu

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

İyi Akşamlar..! ahme t istanbulda giremiyor 1hafta SS

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bariareos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bariareos »

İnfaz Loncası FaceBOOK ta ;

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 012&ref=mf

Tılsım Sunucusunun Değişen Gücü

İNFAZ LONCASI
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön