aRkadaslar Bir bakarsanız sevınecem
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Re: aRkadaslar Bir bakarsanız sevınecem
Sımdı oyunu Sılıp gırıyorum oyun acılıyor oyundan cıktımmı gerı bunun aynısı oluyor gıremıyorum
MeGaxMuStafa
- Whiqqppetx
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
bakmassak üzülecenmi 
Meranda == Korkusuzxlyder)49(==Whippetx)48(Sarıcizmelimehme=31)
Sancak====Karabuklum /49\
karkterlerim bunlar adıma acılan carlardan mesul deİLim.[/size]
Sancak====Karabuklum /49\
karkterlerim bunlar adıma acılan carlardan mesul deİLim.[/size]
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
S.a
Mustafa kardeş öncelikle geçmiş olsun..Türünün son örnegi olan bir virüs yemişsin ( W32/Parite-B ) oyunu ne kadar silip yeniden yüklesende sorun devam edecektir.virüs bir kez çalıştırıldığında hafızaya yerleşip bütün sürücülerdeki exe ve dll dosyasına bulaşıyormuş.(biras araştırırsan bulursun )...şimdi çözüme gelelim.
Güvendigin bir siteden Kaspersky indir ve pc tarattır.uzun sürecektir.güvenmedigin ve bilmedigin ne kadar dosya,klasör vb şeyleri shift+delete yerine Your Uninstaller! 2008 programını kullan.
cvp sabahın 5 inde yazdım uykulu uykulu bunları uygula olmassa bi hal çaresine bakarız...
ama sakın unutma şifreni degiştir emek hırsızlarına bir tabakta sn sunma ...
tekrardan geçmiş olsun yukarıdakileri yaparsan düzelicek inş.
Mustafa kardeş öncelikle geçmiş olsun..Türünün son örnegi olan bir virüs yemişsin ( W32/Parite-B ) oyunu ne kadar silip yeniden yüklesende sorun devam edecektir.virüs bir kez çalıştırıldığında hafızaya yerleşip bütün sürücülerdeki exe ve dll dosyasına bulaşıyormuş.(biras araştırırsan bulursun )...şimdi çözüme gelelim.
Güvendigin bir siteden Kaspersky indir ve pc tarattır.uzun sürecektir.güvenmedigin ve bilmedigin ne kadar dosya,klasör vb şeyleri shift+delete yerine Your Uninstaller! 2008 programını kullan.
cvp sabahın 5 inde yazdım uykulu uykulu bunları uygula olmassa bi hal çaresine bakarız...
- 66sfenks66
- Cin Avcısı
KARDEŞ BÜYÜK İHTİMALLE EXE. VİRÜSÜ BULAŞMIS AVAST ANTİ VİRÜS İLE Bİ TARAT BENDEDE AYNI HATA VERIYODU VİRÜS ÇIKTI
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
aas eger format atarsam yenıden oyuna yuklesem olurmu cunku vırus taraması yapamıyorum bılgısayar donuyoravnail yazdı:S.a
MeGaxMuStafa
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
evt dedıgın vırustan var ama taratamıyorum66sfenks66 yazdı:KARDEŞ BÜYÜK İHTİMALLE EXE. VİRÜSÜ BULAŞMIS AVAST ANTİ VİRÜS İLE Bİ TARAT BENDEDE AYNI HATA VERIYODU VİRÜS ÇIKTI
MeGaxMuStafa
S.a
Eger format atıcaksan bütün sürücülere atman lazım çünkü virüs bellek altına kadar yerleşiyor...güvendigin dosyaları yedekle sonra format at formatı attıktan sonra hemen oyunu kurma kaspersky kur tarasın yine kasıcaktır ama o kaspersky nin orjinal sistemi o yüzden virüs kaçırmıyor..
Herşeyi denedim olmadı diyosan en iyi çözüm bu görünüyor..
Kolay gelsin...
Eger format atıcaksan bütün sürücülere atman lazım çünkü virüs bellek altına kadar yerleşiyor...güvendigin dosyaları yedekle sonra format at formatı attıktan sonra hemen oyunu kurma kaspersky kur tarasın yine kasıcaktır ama o kaspersky nin orjinal sistemi o yüzden virüs kaçırmıyor..
Herşeyi denedim olmadı diyosan en iyi çözüm bu görünüyor..
Kolay gelsin...
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
evet aynen bunu yap açılır...Perfectmagician yazdı:çok kolayMegaxmustafa yazdı:
Evde oyun acılmıyor hep bu sey cıkıyor Nasıl gırebılırım oyuna fıkrı olan varmıikv logosuna sağ tıklayıp özellikler diceksin hedef bula tıklıcaksın orda launcher helper var ona çift tıkla açılır ikv
ben böle oluo yani ama sende olmassa bilmem artık
- MeGaxConDa
- İri Fare Avcısı
Aynı Sorun Suan Bende Var İkv Destekten Aldıgım Cvp İse Kaspersky Kuruo Taratmak Ve Windows C++ yı Tekrar Yuklemek Benım Pc Format yiyelı 1 hafta Oldu Bu Virus Cıktı Tekrar Formatlıcaz :S
=====» кöя ¢єяяαн «===== / мєgαχ¢ση∂α