DoNotDisturb yazdı:Katılan herkese başarılar dilerim fakat özellikle büyücü sınıfının şampiyonu olacak olanxKRALİÇEx'yi ayrı bir kutlarım ''Şimdiden''
İkidir yanlış tahmin ediyor neyseki ilkinde safa hoca gerçekten attığım vs den zevk almıştım bu seferkine kısmet olmadı demekki kendini o kadar övmenin pek bir yararı yokmuş neyse bu arada ismail charıma abilerimiz varmış onlar giriyormuş charımla ilgili yeni yeni bilgiler ediniyorum vay be
Voyage denen düzanbaz.İlk öncelikle orda karaktere abinizi sokarsınız derken seni kastetmedim.Yarı finalde karşıma gececek kişi isa degil mert'di.Sana gelecek olursak wsden birşey anladıgın yok ya karşındaki tanıdık cıkıyor ya da oynamasını bilmiyor kazanırsan tılsımlarından dolayıdır ben sadece m1 ile giriyorum burdaki gibi salonda da agzın konuşmasın elin konuşsun.Sen şeref yoksunu arkadaşım küfür etmek sana birşeyler kazandırıyorsa devam edebilirsin yaşının adamı olmanı tavsiye ediyorum.Hani büyügüm diye geciniyorsun ya o bakımdan.
Bu ArαLαr Herkes Beηim Kαybettiqimi Zαηηediyor...
Amα BiLmiyorLαr Ki KαybettikLerim Sαdece PiyoηLαrım..
SARIKAYA yazdı:Voyage denen düzanbaz.İlk öncelikle orda karaktere abinizi sokarsınız derken seni kastetmedim.Yarı finalde karşıma gececek kişi isa degil mert'di.Sana gelecek olursak wsden birşey anladıgın yok ya karşındaki tanıdık cıkıyor ya da oynamasını bilmiyor kazanırsan tılsımlarından dolayıdır ben sadece m1 ile giriyorum burdaki gibi salonda da agzın konuşmasın elin konuşsun.Sen şeref yoksunu arkadaşım küfür etmek sana birşeyler kazandırıyorsa devam edebilirsin yaşının adamı olmanı tavsiye ediyorum.Hani büyügüm diye geciniyorsun ya o bakımdan.
Her haltı yiyin ama yinede düzenbaz biz oluyoruz lastlove kardeşimdir diyen sen değilmiydin ne oldu çocuğun hırsızlığı gün yüzüne çıkınca niye sattınız çıkarcı bebeler, karaktere abilerimizi sokuyormuşuz demek çok canın yandı hala o kpem mevzusundasın yazık hasar + direnç item takan kral oluyor oyunun ölü zamanında üstünüzü anca dizip adam olma çabasındasınız Karargah loncasının oyunun en civcivli bölümünde başarısını çekememenizi anlıyorum kedi ciğer meselesi,turnuvadaki rakiplere gelince hepsi senden daha adam sıkılana kadar vs atacağım kişiler kişi diyorum yani birey ben seni adam yerine karşıma alıp vs atmazdım ama turnuvanın cilvesi kimseye yaşımla ilgili en ufak birşey hissettirmedim hissettirmem bana karşımdakinin akıl yaşı önemli çıkarcı menfaatçiler benimle arkadaş olamaz.Hadi yallah...
Dinime küfür eden müslüman olsa xenotim kasmak icin loncadan cıkan sen menfaatci olan ben, seni şu 1 yıldır görüyorum daha önce yoktun nereden türedin çok merak ediyorum.Şunu da söylemeden edemeyeceğim oyunla gercek hayatı karıştırma burda edepli insan rolü yapma skype'de elinde kağıtla ettiğin küfürler ve şimdiki konuşma şeklin iki yüzlü olma kendin ol.
Bu ArαLαr Herkes Beηim Kαybettiqimi Zαηηediyor...
Amα BiLmiyorLαr Ki KαybettikLerim Sαdece PiyoηLαrım..
SARIKAYA yazdı:Dinime küfür eden müslüman olsa xenotim kasmak icin loncadan cıkan sen menfaatci olan ben, seni şu 1 yıldır görüyorum daha önce yoktun nereden türedin çok merak ediyorum.Şunu da söylemeden edemeyeceğim oyunla gercek hayatı karıştırma burda edepli insan rolü yapma skype'de elinde kağıtla ettiğin küfürler ve şimdiki konuşma şeklin iki yüzlü olma kendin ol.
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor ki be şu kadarcık inandırsan eyw çekicem daha klan savaşı öncesi onlarla ben ilgilenmiyorum diyip kp kastığın zamanı klan savaşı sırası lastlove kardeşimdir ayağı hırsızlığı çıkınca banane çekmeleriniz adada klansız maden çekmelerin falan filan herşeyi geçtim benim klansız tek başıma xenotim kasmam mı şimdi dert oldu kaç kere açıkladım bilmiyorum ama kalın kafanız almıyor yine yazayim.Sizin gibilerle uğraşmaktan günde 4 5 xenotim kasacağıma sizi kesmekten 1 2 xenotim anca alıyordum bunları es geçip klansız tek başıma birşeyler yaptım kimsenin dizinin dibinde durmadan saat kavgası yapmadan ayrıca oyundan kp charınızdan ettiğiniz küfürlere karşı skypetan sövmüşüm çok mu canınız yandı benim çevremde çok şükür çıkarcı ve menfaatçi kimse yok senin dibinde gözüm kapalı 10 kişi sayabilirim ama işinize gelmez çünkü ortalığı boş bulup kendinizi kral ilan ediyorsunuz ben 4 sunucudada aktif oynadım tekrar eminönüne geçtim ve 2 sene oluyor herşeyi geçtim madem bu kadar çok övünüyordunuzda oyunun en civcivli bölümünde birinizin bile ismi geçmiyor bu da ondan bundan kalanlardan tırtıklamanızdan birde iyi arkadaş ayağına char boşaltmalarınızdan kaynaklanıyor hani hırsız değilim diyorsunuz ya hırsızlık direk yapılmaz koruyup kollamakta yardım ve yataklığa girer bu da seni dolaylı hırsız yapar sen hala o benim kardeşim diye geçin esas daha 1 sene öncesine kadar sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyordu oyunun ölü zamanında anca türediniz yenilik üstüne yenilik gelseydi hala menekşe elmas çekmeye çalışıyordunuz neyse yine skype a gel yine aynı hakaretleri yersin yanlış bildiğim yolda herkesle yürüyeceğime doğru yolda tek başıma,arkadaşlarımla yürürüm daha iyi bu yazılarıda anlıyamıyacaksın ama nafile akıl s.k değil ki sokasın kendine gelsin.
SARIKAYA yazdı:Dinime küfür eden müslüman olsa xenotim kasmak icin loncadan cıkan sen menfaatci olan ben, seni şu 1 yıldır görüyorum daha önce yoktun nereden türedin çok merak ediyorum.Şunu da söylemeden edemeyeceğim oyunla gercek hayatı karıştırma burda edepli insan rolü yapma skype'de elinde kağıtla ettiğin küfürler ve şimdiki konuşma şeklin iki yüzlü olma kendin ol.
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor ki be şu kadarcık inandırsan eyw çekicem daha klan savaşı öncesi onlarla ben ilgilenmiyorum diyip kp kastığın zamanı klan savaşı sırası lastlove kardeşimdir ayağı hırsızlığı çıkınca banane çekmeleriniz adada klansız maden çekmelerin falan filan herşeyi geçtim benim klansız tek başıma xenotim kasmam mı şimdi dert oldu kaç kere açıkladım bilmiyorum ama kalın kafanız almıyor yine yazayim.Sizin gibilerle uğraşmaktan günde 4 5 xenotim kasacağıma sizi kesmekten 1 2 xenotim anca alıyordum bunları es geçip klansız tek başıma birşeyler yaptım kimsenin dizinin dibinde durmadan saat kavgası yapmadan ayrıca oyundan kp charınızdan ettiğiniz küfürlere karşı skypetan sövmüşüm çok mu canınız yandı benim çevremde çok şükür çıkarcı ve menfaatçi kimse yok senin dibinde gözüm kapalı 10 kişi sayabilirim ama işinize gelmez çünkü ortalığı boş bulup kendinizi kral ilan ediyorsunuz ben 4 sunucudada aktif oynadım tekrar eminönüne geçtim ve 2 sene oluyor herşeyi geçtim madem bu kadar çok övünüyordunuzda oyunun en civcivli bölümünde birinizin bile ismi geçmiyor bu da ondan bundan kalanlardan tırtıklamanızdan birde iyi arkadaş ayağına char boşaltmalarınızdan kaynaklanıyor hani hırsız değilim diyorsunuz ya hırsızlık direk yapılmaz koruyup kollamakta yardım ve yataklığa girer bu da seni dolaylı hırsız yapar sen hala o benim kardeşim diye geçin esas daha 1 sene öncesine kadar sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyordu oyunun ölü zamanında anca türediniz yenilik üstüne yenilik gelseydi hala menekşe elmas çekmeye çalışıyordunuz neyse yine skype a gel yine aynı hakaretleri yersin yanlış bildiğim yolda herkesle yürüyeceğime doğru yolda tek başıma,arkadaşlarımla yürürüm daha iyi bu yazılarıda anlıyamıyacaksın ama nafile akıl s.k değil ki sokasın kendine gelsin.
Yanlışın var kardeşim bizim burda biz arkadaş değil kardeş değiliz biz aile gibiyiz birisi uşakta birimiz istanbulda birimiz ise ankarada oynamıyoruz biz hep bir aradayız yani birbirimizi savunmamızda hep yanyana olduğumuzdandır. Ayrıca bizim daha dün gelmedik bu oyuna bizi ' BETA ' olanlar bilir Fighter,Mehmetkılıç,Dadaşorhan,Nefes,bobmarleyfaruk,aşigolar,zeroberto,ordu bizi bu adamlara sor ismimizi ver deki bu adamlar nasıl biri bunlar sana bizim nasıl biri nasıl biri kişiliğimiz olduğunu söyle bazı kişiler var 39 da başlamış oyuna 49 isim değiştirme gelmış ben betayım yok canım öyle dava acıkcası bizim dostumuzdan cok düşmanımız varmı biz eskilerin oyuncusuyuz bize öyle daha dün geldin muamele yapanlar var ama dediğim gibi bizim umursamaz tavırlarımız insanı deli eder bu oyun bugün var yarın yok boş yere kavga bizde az etmedik kavga sirkots,hicaz]apyons ama bizim kavgamız dalga şamata biz emde ederdik adamız kesmez işgence yapardık bunlar şimdi boş işler