İftira diyorsun kendi kendini açık ediyorsun bize gıcıkmış chara geçmiş,adama demezler mi hani senin gururun hırsızı charına geçiriyorsun işte burda bir çıkarcılık var hadi bunu yaptın ettin bunun hırsız olduğunu bile bile savunman ayrı bir acizlik kaldı ki tanımıyoruz etmiyoruz bırak bu işi tanımadığın 2 günlük kişiye şifre mi verilir.Açık hırsız değilsin dolaylı hırsızsın şimdi sen bu kelimeleride anlamıcaksın ama anlaması gerekenler gayet iyi biliyor.Hadi ağlamaya,kendini avutmaya devam et ...Xxxreallovexxx yazdı:Yarası olan gocunur gocunmakla kalmaz yarasını kendi avuntusuyla kanatır senin gibilerin tek yapabileceği iş şu yazıdan ibaret hadi ağlamaya devam et... kendini avut yok doğru zamanda doğru yerde olacakmışsında 17 xenotim kasabilirmişsinoyunu denetleyen olsaydı o macrolarınız başka şeylere çoktan yönelmişti tampon kılı ağlamaya devam et.
Sen bana öyle bir iftira atıyorsun ki susamıyorum yapmadığım bir şeyle beni yargılayorsun sana cevap vermek istemiyorum sana uymak istemiyorum gerçekten aciz bi insansın ama umarım inşaallah senle bir yerde karşılışırım tek temennim bu o yürek dolu yazıları yüzüme karşıda söylemeni isticem senden.
Güncelleme
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Güncelleme
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: We are the best
İftira diyorsun kendi kendini açık ediyorsun bize gıcıkmış chara geçmiş,adama demezler mi hani senin gururun hırsızı charına geçiriyorsun işte burda bir çıkarcılık var hadi bunu yaptın ettin bunun hırsız olduğunu bile bile savunman ayrı bir acizlik kaldı ki tanımıyoruz etmiyoruz bırak bu işi tanımadığın 2 günlük kişiye şifre mi verilir.Açık hırsız değilsin dolaylı hırsızsın şimdi sen bu kelimeleride anlamıcaksın ama anlaması gerekenler gayet iyi biliyor.Hadi ağlamaya,kendini avutmaya devam et ...
Arkadaşım sana açıklamak yoruldum ben.LASTLOWE' u ben tanımıyordum BEN COMBATFATİQUE yi tanıyorum.Kendisi bana dediki bi arkadaşım var şifacıda iyi vs atıyor kefilmesin dedim kefilim dedi ve çara öyle soktuk.Az önce NUANS hakandan öğrendim ki pırasapının itemlerini çalmış sanırım.Şimdi Elini vicdanına koy bu durumda benim suçum ne güvendiysek.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

Güven ? hem çıkar hem güven ikisi bir cümlede kullanılmaz yazdığın yazıların anlamlarını öğren önce ;Xxxreallovexxx yazdı:İftira diyorsun kendi kendini açık ediyorsun bize gıcıkmış chara geçmiş,adama demezler mi hani senin gururun hırsızı charına geçiriyorsun işte burda bir çıkarcılık var hadi bunu yaptın ettin bunun hırsız olduğunu bile bile savunman ayrı bir acizlik kaldı ki tanımıyoruz etmiyoruz bırak bu işi tanımadığın 2 günlük kişiye şifre mi verilir.Açık hırsız değilsin dolaylı hırsızsın şimdi sen bu kelimeleride anlamıcaksın ama anlaması gerekenler gayet iyi biliyor.Hadi ağlamaya,kendini avutmaya devam et ...
Arkadaşım sana açıklamak yoruldum ben.LASTLOWE' u ben tanımıyordum BEN COMBATFATİQUE yi tanıyorum.Kendisi bana dediki bi arkadaşım var şifacıda iyi vs atıyor kefilmesin dedim kefilim dedi ve çara öyle soktuk.Az önce NUANS hakandan öğrendim ki pırasapının itemlerini çalmış sanırım.Şimdi Elini vicdanına koy bu durumda benim suçum ne güvendiysek.
Altı çizili yer senin ne tür cins olduğunu açıklıyor bu da senin düşünmeden art niyetli savunduğunu açıklar hadi sana kolay gelsin şuan senden daha önemli bir çevrem var senin gibi çıkarcı karaktersizlerle vakit kaybedemem ağlmaya devam tampon kılıXxxreallovexxx yazdı: Öncelikle şöyle söyleyim 23 yaşındayım ve tam 7 senedir evimde bilgisayar var onu geçtim oturduğum semtte hiç bir internet kafede İkv yok.yani anlayacağın ben hiç internet kafede ikv oynamadım atarken buna göre at.Ve sana şu kadarını söylim kimseden tılsım dilenmedimAranızdaki husumeti hala bilmesemde Bin Yetbiş Bir de iken ben, LaSTLoWe sizin loncanıza gıcıkmış ve şifacı sınıfında da karargah loncası zayıf olduğu için en kestirmeden elenceğiniz noktayı bulduk yani senin tabir ettiğin gibi ortada bi dilenme söz konusu değil.Gelelim LaSTLoWe ile benim muhabbetime karargah ile vs gününe kadar hiç bir muhabbetim yoktu.Ben belki Bilirsin CoMBaTFaTiQue yi tanıyodum ve oda onun arkadaşıydı.Sana o günden beridir söylemeye çalıştığım şu zayıf noktanızı tesbit ettik ve ortak çıkarlarımız doğrultusunda sizi eledik.
-
kingodisko
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Allah aşkına şu güncellemeyi kısa sürede getirin de Gaffarın kellesini tek tük düşürdüğümüz itemleri nasıl aldıysak yeni bölgeyi de tılsımsız bitirmeyi deneyeceğiz
Ben bu oyunda saygın kişiliklerin kendilerine ben saygın kişiyim dediklerini 1 defa bile göremedim göremeyiz göremezsiniz saygın kişiyi görseniz de "anlayamazsınız". Saygın kişiliği bilmem ama oyunu oynayan birisi olarak ne hırsızla muhattab olurum ne hırsızdan medet umarım ne de hırsızın "kanka"sıyla "kanka"lık yaparım ben böyle bi saygın kişilik görmedim şu ana kadar görürsem de kendisini tebrik edicem böyle birine saygı duyan oyuncu varsa zaten ya oyundaki herkes cukkacılığa başlamış ya da saygınlıktan anlaşılan çok başka şeyler olmuştur. Saygınlığı başarıya da yormamak lazım başarının nasıl kazanıldığı da önemli tabi insan kendini bozmayacak önce.Ayrıca ben klandan ana bacı küfür eden seviyesizden de saygın kişilik olacağını sanmıyorum, iyi insan taklidi yapıyosun bunu tebrike derim ama kankilerin çar çalıyor çar siliyor nerde burdaki ortak çıkarın onu da açıklasana
Ben bu oyunda saygın kişiliklerin kendilerine ben saygın kişiyim dediklerini 1 defa bile göremedim göremeyiz göremezsiniz saygın kişiyi görseniz de "anlayamazsınız". Saygın kişiliği bilmem ama oyunu oynayan birisi olarak ne hırsızla muhattab olurum ne hırsızdan medet umarım ne de hırsızın "kanka"sıyla "kanka"lık yaparım ben böyle bi saygın kişilik görmedim şu ana kadar görürsem de kendisini tebrik edicem böyle birine saygı duyan oyuncu varsa zaten ya oyundaki herkes cukkacılığa başlamış ya da saygınlıktan anlaşılan çok başka şeyler olmuştur. Saygınlığı başarıya da yormamak lazım başarının nasıl kazanıldığı da önemli tabi insan kendini bozmayacak önce.Ayrıca ben klandan ana bacı küfür eden seviyesizden de saygın kişilik olacağını sanmıyorum, iyi insan taklidi yapıyosun bunu tebrike derim ama kankilerin çar çalıyor çar siliyor nerde burdaki ortak çıkarın onu da açıklasana
En son kingodisko tarafından 06 Mar 2014 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

darkkniqht1 yazdı:Arkadaşlar yine boş dolusu sözler ikinizide tanıyalı uzun bi zaman olmadı İKİNİZDE çok iyi insanlarsınız bazı gereksiz kişiler yüzüne kalp kırmaya gerek yok uzatmayın bence boşverin herkes kişiligiyle tanılır güveniyosun sonucu sana patlıyo güveniyosun yani insan yerine koyuyosun böyle adilik yapmanın ne alemi varki emek veriyosun birisi geliyo hepsini çalıyo gidiyo gereksiz kişiler yüzüne dedigim gibi kalp kırmaya gerek yok
Olayda burda başlıyor zaten neyi savunduğunu bilmediğini gösterip saf rolüne yatıp ortak çıkar peşinde koştuğu için artık körelmiş daha fazla algılama yapmıyor.
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

Olayda burda başlıyor zaten neyi savunduğunu bilmediğini gösterip saf rolüne yatıp ortak çıkar peşinde koştuğu için artık körelmiş daha fazla algılama yapmıyor.
Ya artık sana açıklama yapmaktan yoruldum ben bi insan ancak bu kadar kendini savunabilir diye düşünüyorum ne halin varsa gör ne düşünüyorsan düşün.Çok şükür herkez biliyor neyi yapıp neyi yapmıcağımı
-
kingodisko
- İskele Babası

bak benim iki üç tane tanıdığım var biliyo musun ortak çıkarlarımız falan var bunlarla ama bunlar hırsızın önde gideni ve ben bunları bile bile bana söylenmesine rağmen bunlardan medet umdum biliyo musun medet ummayı geç medet ummak belki 1 sefer olur ben bunlarla dostluk yaptım ama tabi ben saygın kişiliğim bunu unutmasın kimse he ben saygınım he taam mı ( bir de bazen çok sinirleniyorum biliyo musun klandan ana bacı küfür ediyorum.) ama olsun yani ben gene de saygın biriyimXxxreallovexxx yazdı:Olayda burda başlıyor zaten neyi savunduğunu bilmediğini gösterip saf rolüne yatıp ortak çıkar peşinde koştuğu için artık körelmiş daha fazla algılama yapmıyor.
Ya artık sana açıklama yapmaktan yoruldum ben bi insan ancak bu kadar kendini savunabilir diye düşünüyorum ne halin varsa gör ne düşünüyorsan düşün.Çok şükür herkez biliyor neyi yapıp neyi yapmıcağımı
-
kingodisko
- İskele Babası

afedersin de senin saygınlığını şu üstte yazdım senin saygınlığın üstte yazdığım kadar ki ben böyle saygınlığa hardcore yaparım
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

Farklı Forum hesaplarıyla karalama politikası devam et
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

Xxxreallovexxx yazdı:Olayda burda başlıyor zaten neyi savunduğunu bilmediğini gösterip saf rolüne yatıp ortak çıkar peşinde koştuğu için artık körelmiş daha fazla algılama yapmıyor.
Güvendiğim dağlara kar yağdı... Haluk leventin sevdiğin şarkısıdır ;
Sen bu yazdıklarına açıklamama diyorsun