Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gaziantep
Re: Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat
Zifan themoment dedigi gibi zevksiz bir vs olur ofans daha eglenceli dir bu kuralları kendınıze göremı koyuyorsunuz oyunculara göre koyun Yok illa ben oyunu bitircem diyorsanızda buyrun yapın 
Dünyaya Ezanla geldik, Selâ ile gideriz.. VATAN için kan lazımsa eğer; Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Şehitler Ölmez...
TEŞKİLAT: deLiyüRekK & LeoNKİNG
Şehitler Ölmez...
TEŞKİLAT: deLiyüRekK & LeoNKİNG
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Boşuna kendınızı yormayın oyuncuyu önemsıdıklerını söylüyorlar cogunluga göre hareket etsınler ozaman oyuncu belırlesin ofans mı defansmı dıye genel etkılesımde bi anket düzenlensin sunucu sampıyonasında savascılar ofans mı defansmı olcagına bız karar verelım ozaman.
oLmazSaoLmaz yazdı:Boşuna kendınızı yormayın oyuncuyu önemsıdıklerını söylüyorlar cogunluga göre hareket etsınler ozaman oyuncu belırlesin ofans mı defansmı dıye genel etkılesımde bi anket düzenlensin sunucu sampıyonasında savascılar ofans mı defansmı olcagına bız karar verelım ozaman.
Arkadaşlar,LeoNKINGs yazdı:Zifan themoment dedigi gibi zevksiz bir vs olur ofans daha eglenceli dir bu kuralları kendınıze göremı koyuyorsunuz oyunculara göre koyun Yok illa ben oyunu bitircem diyorsanızda buyrun yapın
Sağlam bir ofansif savaşçının , kabiliyeti dahilinde bir defansif savaşçıyı rahatça ekarte edebileceğini deneme yapmış olan arkadaşlarımız mutlaka gözlemlemiştir.Nasıl ki tercihini ofansif dövüş tılsımlarından yana kullanan oyuncularımız varsa aynı şekilde defansif dövüş tılsım tercihi yapan kullanıcılarımız azımsanamayacak kadar çoktur ve her karakter sınıfının dilediğince yetenek değiştirebildiğini düşünecek olursak , defansif olarak savaşan bir oyuncuya ofansif olsun diyen arkadaşlarımızda pekala defansif olabilirler ki düellonun güzelliğide rakibin hazırlıklarından bi haber olarak yapılması taktik ve yetenek çeşitliliği göstermesidir. Amacımız; sizleri mağdur ya da mutsuz etmek değil , hep birlikte konuşarak , ortak payda da buluşmak ve keyifli zamanlar geçirmektir. Şahsım adına önerilerinizi memnuniyetle dinleyerek , imkanlar dahilinde gerçekleştirilebilir olanları uygulamak ve bunu hep birlikte yapıyor olmak mutluluk verici , İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
gençler alınmayında insanlar defansif 2-3 üreticek setini dizcek vs. vs.
ve biri demiski yücelen iksir içtiğimde vs. full bıcak giyen bir defansif 2-3 cok rahat kesilir hemde ofans 2-3 ile sadece çünkü cok hasar yer genede.
defansif bir savascı full bıcak takmaz baska tılsımlarıda olur taktikleri olur sunucuda kesen biri cıkmadı şampiyonada görecez ne nedir.
tılsımı olan var olmayan var demissiniz alınmayında tılsımı olmaynaın sunucu şampiyona'sında ne işi var ?
Defansif 1-3
Defansif 2-3
Sakınma 3
Dikkat Dağıtma 3
ve Yücelen aramit şet (49 lvl yücelen aramit aramit kafa koparan ile)
ve karısık özel setim' ile turnuvada olucam
ve biri demiski yücelen iksir içtiğimde vs. full bıcak giyen bir defansif 2-3 cok rahat kesilir hemde ofans 2-3 ile sadece çünkü cok hasar yer genede.
defansif bir savascı full bıcak takmaz baska tılsımlarıda olur taktikleri olur sunucuda kesen biri cıkmadı şampiyonada görecez ne nedir.
tılsımı olan var olmayan var demissiniz alınmayında tılsımı olmaynaın sunucu şampiyona'sında ne işi var ?
Defansif 1-3
Defansif 2-3
Sakınma 3
Dikkat Dağıtma 3
ve Yücelen aramit şet (49 lvl yücelen aramit aramit kafa koparan ile)
ve karısık özel setim' ile turnuvada olucam
Ayı salma veya kanatma yeteneği kullanılabilecek mi? Kullanılacaksa ofansifler hiç katılmasın derim...
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Ekvator yazdı:Ayı salma veya kanatma yeteneği kullanılabilecek mi? Kullanılacaksa ofansifler hiç katılmasın derim...
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
Yardımcı Yasak zaten Turnuvada öyle bişey olmaz merak etmeyin

Yer Yetmiyor
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Streeturchin = Büyücü
- lkarus
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: S O N
Semo ayılı-ayısız tank, her türlü ofans, her türlü büyücü ateş çemberi diğer hasar, gazap şifacı, gazap-iyileştirme karışık şifacı. Yeter ki PvP olsun hangi karakter çıkarsa karşıma itirazım yok, hadi bakalım. Gecikme olmasın yeter. Ofans olarak kabadayı modundayım 

Bilmem anlatabildim mi

Bilmem anlatabildim mi
Büyük konuştunlkarus yazdı:Semo ayılı-ayısız tank, her türlü ofans, her türlü büyücü ateş çemberi diğer hasar, gazap şifacı, gazap-iyileştirme karışık şifacı. Yeter ki PvP olsun hangi karakter çıkarsa karşıma itirazım yok, hadi bakalım. Gecikme olmasın yeter. Ofans olarak kabadayı modundayım
Bilmem anlatabildim mi