PROTESTO

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: PROTESTO

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Detay yazdı:
HuNKaR yazdı:lag zaten en başdan gelen bi sorun. sanırım lagdan kurtulmak ve iyi bir altyapıya sahip olmak bol para gerektirir. peki bu bol para nasıl gelir ? ilk önce kazandığın mevcut parayla oyunun grafiklerini iyileştirir çeşitli bakımlar yaparsın. oyun göze hoş gelmeli çünkü. mesela skill efektlerini değiştirirsin. bilmiyorum ama oyunun bütün grafikleri çekici olmalıdır. para kazandıkça elinde olan mevcut malzemeyi geliştirirsin yani. grafikten sonra gelen en önemli hususta pvp sistemi ve farklılıkdır. sen pvp sistemini böyle yaparsan sittinsene bu oyun tutmaz arkadaş. ne farklılık var ne başka bişey. ben kaç arkadaşımdan küfür yedim adam karakteri açıp donu atleti gördükden sonra alt f4 çekiyor arkadaş :D yapmayın bırakın bu işi kurban oldugumun yöneticileri. mevcut olanları geliştirin bu söylediğim hususları veya diğer oyuncu arkadaşların dediği hususları dikkate alın gelen parayı bu şekilde değerlendirin. oyunu kapatın bi süre açmayın diyinki geniş kapsamlı bakım olacak oyunun sistemi başdan aşşa değişecek. sevinçten duvarı yumruklarım arkadaş. seviyorum çünkü bu oyunu herşeye ragmen. siz kazandıgınız parayı dogru kullanırsanız paranın kaynağı kesilmez lag sorunuda diğer sorunlarda kısa sürede hallolur. gelin bi adam gibi konuşalım arkadaş yemiyoruzki sizi tavsiyelerimizi dinleyin. birde büyük oyun firmaları oyuncuya büyük değer gösterir her sorununu halleder elinden geldiğince cevaplar. oyuncuyla papaz olursa piyasaya rezil olcağını bilir ve ayağını denk alır. oyuncuya saygı gösterin her konuda cevap verin. kimse sizden zor bişe istemiyor.
Ağzına sağlık dostum. Keşke herkes özellikle yukardakiler senin gibi düşünseler. Bu saatten sonra belki mükemmel dereceye gelemeyebilir bu oyun evet ama şimdiki durumundan çok daha iyi yerlere de gelebilir. Biz bu oyunu çok sevdik, 7 yıldır değişmeyen kötü grafiklerine rağmen :D, yuvarlak olması gereken yerin kare kare olmasına göz yumarak sevdik. Keşke biraz bize değer verilip oyunumuza bakım yapılsa. İnan ki, yeni gelecek bölge ve yeni seviyeler doğru ayarlanabilirse bu oyun tekrar canlanabilir. Böyle olursa oyuna dönecek çok oyuncu biliyorum ben. Ya en azından bir şeyler yapılmaya çalışılsın. Ellerindeki teknoloji çok iyi olmayabilir ama zaten biz de çok iyi şeyler beklemiyoruz. Yeter ki biraz önem gösterilip, değer verilsin.
2 arkadasımada canı yürekten katılıyorum. Kapatın oyunu 1 ay açmayın düzeltin tüm sorunları zor mu?
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Ağzı olan konuşuyor :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Ağzı olan konuşuyor :)
ŞEKİL A :)
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Betbah yazdı:
İyi güldüm :D
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

oLmazSaoLmaz yazdı:
Betbah yazdı:
İyi güldüm :D
Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Sonsevdam yazdı:Sana bir kaç öneri

1- Toplu protesto yapmaya çalışıyorsun ki bu dünyanın heryerinde SUÇ.
Yani sen hatalara isyan etmeye çalışırken suç işliyorsun.

2- Bir konu açmışın birşeylere isyan ediyorsun güya neye isyan ettiğin beli değil.

3- Diyelim ki bir şeyler hala düzelmedi. Hiç bir yönetyici bu oyuna bizleri zorla başlatmadı. Ve zorla oynatmıyorum.
yani isteyen daha iyisini bulan çeker gider.

4- Eğer dükkanda ürün satılıyrosa ki bu na senin alamyın demen gerçekten cok çirkin. Evet satılıyorsa ki birileri hala beğeniyor ve almanın doğru olduğunu düşünüyor.

Son oalrak demem o ki; Ya oyununu Oyna, Ya Da İkile...
Ben hayatım da bu kadar geri zihniyetli ilkel bir cevap görmedim lafa bak ikileymiş kimse sana zorla al demiyor ama aldığının karşılığını da alamıyor insanlar. Bu kadar yalaka olmayın bence. Oyun oynayamıyorsun, muhatap bulamıyorsun, yaptıkları hataları örten pişkin tavırlı tutum ile karşı karşıyasın ve sadece zorlamı aldırıyorlar diyorsun. Ulan hakkın olanı alamıyorsun ki zorla almadığın da. Oyun ahalisi olarak önce kafayı değiştirmek lazım. Bu arada şuan çok güzel bir indirim var ama inat ettim para vermiyeceğim bir kuruş daha.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SenseR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen SenseR »

Evet arkadaşım aynı şeyleri bende düşünüyorum.çok paralar ödedik ama oyun aynı oyun.kazık mı yedik acaba.bi online oyunda lag olmamalı.adı üstünde canlı oyun.oyuncularda lag oluyo ama server da işlemler devam ediyo ve yaratıklar tarafından öldürülüyoruz.bu şekilde bile yayınlanmaması lazım ama çok müsemma gösterdik yinede.o kadar kişi cevap verdi ama yönetimden birisi çıkıp bişi yazmadı.sadece editlesinler konuları.artık hareketlilik bi canlılık istiyoruz.meteora girin bi arz kalesi yolunda bir sürü afk arzlar var.adamlar çoktan ölmüş canlanmışlar arz kaleye gitmişler ama halen yolda ayakta görünüyo.hedef seçilemiyo.bari bu kadar görünür hataları ortadan kaldırın.bu hataları bizden önce sizin görüp te yayına sokmadan önce bertaraf etmeniz gerekir.artık pes.insaf.çok sıktınız bizi.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sunucu listesi gelmiyor. neden acaba ? oyuncuları bilgilendirmek çok mu zor ? şu saat itibariyle sunucu listesi yok. açıklama yapanda yok.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön