eyupdayii yazdı:Galiba Tüm Sunucularda knkasSuVaRI yazdı:Tüm sunucularda varmı bu sorun ?
Aynen Selim. Sunucuları Taşıdılar Sorunların Ardı Arkası Kesilmiyor. Oyundan Soğutuyorlar Resmen.

eyupdayii yazdı:Galiba Tüm Sunucularda knkasSuVaRI yazdı:Tüm sunucularda varmı bu sorun ?

Nihat abi bırakın yahu geçin eski sunuculara, daha az sorun ve daha az lag vardı. Yeni sunuculara geçildiğinden beri her gün farklı bir ekşın yaşıyoruz. Bunca kullanıcının mağduriyetini ne şekilde gidericeksiniz?Nerull yazdı:Genel bir sorun söz konusu arkadaşlar. Müdahale için ilgili ekibe ilettik. Kısa bir süre içerisinde eski haline dönmüş olacak.
Ne kadar kısa bir süre ?Nerull yazdı:Genel bir sorun söz konusu arkadaşlar. Müdahale için ilgili ekibe ilettik. Kısa bir süre içerisinde eski haline dönmüş olacak.

Aynen Katılıyorum. Hergün Bi Sorun Yaşıyoruz.DoNotDisturb yazdı:Nihat abi bırakın yahu geçin eski sunuculara, daha az sorun ve daha az lag vardı. Yeni sunuculara geçildiğinden beri her gün farklı bir ekşın yaşıyoruz. Bunca kullanıcının mağduriyetini ne şekilde gidericeksiniz?Nerull yazdı:Genel bir sorun söz konusu arkadaşlar. Müdahale için ilgili ekibe ilettik. Kısa bir süre içerisinde eski haline dönmüş olacak.

Geri sararsa yine gidebilir. :?blacktemur yazdı:Az önce trans asamı düşürmüştüm hesap gitseydi çok üzülürdümeyupdayii yazdı:Aynen Kardeş bizde Öyle Sandık Hackladılar Gitti Sandık Gidip Geldik bi anblacktemur yazdı:Aynen korktum hesabım gitti sandım sonra sordum ki herkeste aynı hata var şimdide sunucu listesi açılmıyor
Allahtan Öle Bişey Yok Sevindik yaw![]()
![]()

DoNotDisturb yazdı:Nihat abi bırakın yahu geçin eski sunuculara, daha az sorun ve daha az lag vardı. Yeni sunuculara geçildiğinden beri her gün farklı bir ekşın yaşıyoruz. Bunca kullanıcının mağduriyetini ne şekilde gidericeksiniz?Nerull yazdı:Genel bir sorun söz konusu arkadaşlar. Müdahale için ilgili ekibe ilettik. Kısa bir süre içerisinde eski haline dönmüş olacak.

ACUN yazdı:Geri sararsa yine gidebilir. :?blacktemur yazdı:Az önce trans asamı düşürmüştüm hesap gitseydi çok üzülürdümeyupdayii yazdı:Aynen Kardeş bizde Öyle Sandık Hackladılar Gitti Sandık Gidip Geldik bi anblacktemur yazdı:Aynen korktum hesabım gitti sandım sonra sordum ki herkeste aynı hata var şimdide sunucu listesi açılmıyor
![]()

Bence Olur Kardeşim Hiç Kuşkunuz Olmasınblacktemur yazdı:ACUN yazdı:Geri sararsa yine gidebilir. :?blacktemur yazdı:Az önce trans asamı düşürmüştüm hesap gitseydi çok üzülürdümeyupdayii yazdı:Aynen Kardeş bizde Öyle Sandık Hackladılar Gitti Sandık Gidip Geldik bi anblacktemur yazdı:Aynen korktum hesabım gitti sandım sonra sordum ki herkeste aynı hata var şimdide sunucu listesi açılmıyor
![]()
İnşallah öyle birşey olmaz)