Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
Re: Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
tılsım ne ki zaten tılsıma ne özen gösteriliyor anlamadım!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Cümleten tebrikler Arkadaşlar...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
İKV dışında çok şanslıyımdır ama şu oyunda havadan tılsım yağsa bize reçete düşer o da seker gözümüze girer...
aynen tuna bız ancak kazananlara tebrık mesajı ıletırız bu sans laDoNotDisturb yazdı:Kazananlara hayırlı olsun
En son KRABBY tarafından 03 Oca 2014 10:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: [Quote] alıntı tagı düzenlendi.
Sebep: [Quote] alıntı tagı düzenlendi.
Vardık, varız, varolacağız.
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
nayn qadir benı hatırladın mıAloneWarrioR yazdı:Ayy ilk defa piyango kazanıyorum .s.s Buradan anneme , babama , kardeşlerime , halamgillere , dayımgillere , teyzemgillere , amcamgillere , kuzengillerime , arkilerime selamlar. Bu arada sizide çok seviyoruz ailecek izliyoruz sayın Fuerte , Zifan , Respirasyon :lol:
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Tılsım kazanan oyuncularımıza küçük bir bilgilendirme yapayım:
Başvuru yaparken hesabınızın profil bilgilerini yazın. Profil bilgileriniz yoksa buradan güncelleyin. En geç 10 Ocak tarihine kadar başvurma süreniz var, bu süre zarfında profil bilgilerinden farklı bilgilerle başvurmanız halinde ödülünüzü alamayabilirsiniz. Profil bilgileri eksik olan yada hatalı bilgi ile başvurmuş olanlar varsa tekrar başvurabilir.
Başvuru yaparken hesabınızın profil bilgilerini yazın. Profil bilgileriniz yoksa buradan güncelleyin. En geç 10 Ocak tarihine kadar başvurma süreniz var, bu süre zarfında profil bilgilerinden farklı bilgilerle başvurmanız halinde ödülünüzü alamayabilirsiniz. Profil bilgileri eksik olan yada hatalı bilgi ile başvurmuş olanlar varsa tekrar başvurabilir.
Başvurunda açıklama kısmına profilinle ilgili elinde olan bilgileri yazarsan yardımcı olabiliriz KiNGFiSH. Örneğin, Eğitim, Meslek, gizli soru ve cevabı gibiKiNGFiSH yazdı:Büyük ödülü kazanan karakter benim. (yüzmebilenbalık)
fakat hesap profılınde ki soyad kısmında yazanı hatırlamıyorum.
üyelik bana ait . ve bunu bilmediğim için kaybetmek istemiyorum.
Bu sorunun çözülebilir mi ?
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Tam da arkadaşlarımıza ödülleri sessizce dağıttık derken iRReSiStibLe'ın mesajı bütün oyunu bozdu!iRReSiStibLe yazdı:Bize cikmaz saten cikanlarrda ya gm lerin akrabasidir yada her duzenlenen fuara gidenlerdir...
Önceki mesajımda nasıl yapıldığını anlatmıştım, ödül kazananlardan hiç kimseyi tanımıyorum. Yapmayın arkadaşlar birilerine hediye verecek olsam neden böyle bir etkinlik düzenleme zahmetine gireyim? Olayı komplo teorilerine bağlamanın anlamı yok. Dükkan'dan bilet alan oyuncularımız arasından rastgele numaralar çektik ve bunları da sizlerle paylaştık. Ne yapalım, randomize kodunu mu paylaşalım? :lol:
Çok az kaldı Berika. Kısa bir süre oyunumuzu İstanbul'daki sunuculara taşımış olacağız. Stabilite testlerimiz sona ermek üzere.Berika yazdı:Yapmayın böyle etkinlik, memnun edemezsiniz kimseyi. İnsanoğlu nankördür.
Siz oyun donmalarına çözüm bulun, ben duacınız olacağım!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Nerull yazdı:Tam da arkadaşlarımıza ödülleri sessizce dağıttık derken iRReSiStibLe'ın mesajı bütün oyunu bozdu!iRReSiStibLe yazdı:Bize cikmaz saten cikanlarrda ya gm lerin akrabasidir yada her duzenlenen fuara gidenlerdir...![]()
Önceki mesajımda nasıl yapıldığını anlatmıştım, ödül kazananlardan hiç kimseyi tanımıyorum. Yapmayın arkadaşlar birilerine hediye verecek olsam neden böyle bir etkinlik düzenleme zahmetine gireyim? Olayı komplo teorilerine bağlamanın anlamı yok. Dükkan'dan bilet alan oyuncularımız arasından rastgele numaralar çektik ve bunları da sizlerle paylaştık. Ne yapalım, randomize kodunu mu paylaşalım? :lol:
Cidden ne fuara katıldım ne de Nerull'u tanıyorum. Dediğiniz gibi olsa 4 parça eksiği olan bir karakterime çıkmasına gönlüm razı olmazdı.
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık
KiNGFiSH yazdı:
Cidden ne fuara katıldım ne de Nerull'u tanıyorum. Dediğiniz gibi olsa 4 parça eksiği olan bir karakterime çıkmasına gönlüm razı olmazdı.
Koskoca dev Nerull'u nasıl tanımazsın