Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
ThexNeYo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!

Mesaj gönderen ThexNeYo »

tılsım ne ki zaten tılsıma ne özen gösteriliyor anlamadım!
Kullanıcı avatarı
Corpse
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Corpse »

Hayatınızda torpilsiz bir iş gördünüz mü şu koca Türkiye'de ?
Şu oyunu 5 senedir oyunuyorum ne daha bi çekiliş kazandım nede bişi öyle oynadık dahada oynamam.
Dengesiz bir oyun.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Cümleten tebrikler Arkadaşlar...
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

İKV dışında çok şanslıyımdır ama şu oyunda havadan tılsım yağsa bize reçete düşer o da seker gözümüze girer...
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen reel »

DoNotDisturb yazdı:Kazananlara hayırlı olsun =)
aynen tuna bız ancak kazananlara tebrık mesajı ıletırız bu sans la :)
En son KRABBY tarafından 03 Oca 2014 10:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: [Quote] alıntı tagı düzenlendi.
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
gfbercan92
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gfbercan92 »

AloneWarrioR yazdı:Ayy ilk defa piyango kazanıyorum .s.s Buradan anneme , babama , kardeşlerime , halamgillere , dayımgillere , teyzemgillere , amcamgillere , kuzengillerime , arkilerime selamlar :D . Bu arada sizide çok seviyoruz ailecek izliyoruz sayın Fuerte , Zifan , Respirasyon :lol:
nayn qadir benı hatırladın mı :D
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Tılsım kazanan oyuncularımıza küçük bir bilgilendirme yapayım:
Başvuru yaparken hesabınızın profil bilgilerini yazın. Profil bilgileriniz yoksa buradan güncelleyin. En geç 10 Ocak tarihine kadar başvurma süreniz var, bu süre zarfında profil bilgilerinden farklı bilgilerle başvurmanız halinde ödülünüzü alamayabilirsiniz. Profil bilgileri eksik olan yada hatalı bilgi ile başvurmuş olanlar varsa tekrar başvurabilir.
KiNGFiSH yazdı:Büyük ödülü kazanan karakter benim. (yüzmebilenbalık)
fakat hesap profılınde ki soyad kısmında yazanı hatırlamıyorum.

üyelik bana ait . ve bunu bilmediğim için kaybetmek istemiyorum.

Bu sorunun çözülebilir mi ?
Başvurunda açıklama kısmına profilinle ilgili elinde olan bilgileri yazarsan yardımcı olabiliriz KiNGFiSH. Örneğin, Eğitim, Meslek, gizli soru ve cevabı gibi
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

iRReSiStibLe yazdı:Bize cikmaz saten cikanlarrda ya gm lerin akrabasidir yada her duzenlenen fuara gidenlerdir...
Tam da arkadaşlarımıza ödülleri sessizce dağıttık derken iRReSiStibLe'ın mesajı bütün oyunu bozdu! :D

Önceki mesajımda nasıl yapıldığını anlatmıştım, ödül kazananlardan hiç kimseyi tanımıyorum. Yapmayın arkadaşlar birilerine hediye verecek olsam neden böyle bir etkinlik düzenleme zahmetine gireyim? Olayı komplo teorilerine bağlamanın anlamı yok. Dükkan'dan bilet alan oyuncularımız arasından rastgele numaralar çektik ve bunları da sizlerle paylaştık. Ne yapalım, randomize kodunu mu paylaşalım? :lol:

Berika yazdı:Yapmayın böyle etkinlik, memnun edemezsiniz kimseyi. İnsanoğlu nankördür.

Siz oyun donmalarına çözüm bulun, ben duacınız olacağım!
Çok az kaldı Berika. Kısa bir süre oyunumuzu İstanbul'daki sunuculara taşımış olacağız. Stabilite testlerimiz sona ermek üzere.
KiNGFiSH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Mesaj gönderen KiNGFiSH »

Nerull yazdı:
iRReSiStibLe yazdı:Bize cikmaz saten cikanlarrda ya gm lerin akrabasidir yada her duzenlenen fuara gidenlerdir...
Tam da arkadaşlarımıza ödülleri sessizce dağıttık derken iRReSiStibLe'ın mesajı bütün oyunu bozdu! :D

Önceki mesajımda nasıl yapıldığını anlatmıştım, ödül kazananlardan hiç kimseyi tanımıyorum. Yapmayın arkadaşlar birilerine hediye verecek olsam neden böyle bir etkinlik düzenleme zahmetine gireyim? Olayı komplo teorilerine bağlamanın anlamı yok. Dükkan'dan bilet alan oyuncularımız arasından rastgele numaralar çektik ve bunları da sizlerle paylaştık. Ne yapalım, randomize kodunu mu paylaşalım? :lol:

Cidden ne fuara katıldım ne de Nerull'u tanıyorum. Dediğiniz gibi olsa 4 parça eksiği olan bir karakterime çıkmasına gönlüm razı olmazdı.
uNSpokeeN

Yüzmebilenbalık
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

KiNGFiSH yazdı:
Cidden ne fuara katıldım ne de Nerull'u tanıyorum. Dediğiniz gibi olsa 4 parça eksiği olan bir karakterime çıkmasına gönlüm razı olmazdı.

Koskoca dev Nerull'u nasıl tanımazsın :P 4 parça eksiğin varmış ben malzemeleri verem üret, o kadar itemi mındar etme bana ver, benim çar anadan doğma çıbıldak :)
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön