PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?
forumunuzda bile lag var tıklıyoruz 10 sdaatte atıyor 2 tane atıyor elyes yoerumları sildiğin kadar bu işlerle de ilgileniyo musun
En son devrimingunu tarafından 22 Oca 2014 13:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
VoYaGE yazdı:Konu kilitletme çabaları vol 224895720467824624
Yine çekememezlik yine hazmedememek hat safhada yorumunuz sonuna '' yorumu kaldıranın annesi babası ölsün diyeceğimi dedim'' diyinde biraz daha gülelimİcraat diyince akıllarına fuar geliyor fuarda neler yapılmış kim bilir ara sokaklarda dolaşmayın fazla zaten görünüyorki gel git yaşıyorsunuz fazla kurcalamayın sistem fail verebilir.
Ben sana açıklama yapmayacağım
Sadece Fuarın güveliğini biz sağlıyoruz ara sokaklarında güvenliğiniz biz sağlıyoruz .
Sen Oyun aleminde adam kesmeye devam et kardeşim
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
devrimingunu yazdı:yorumumu kaldırmayanın annesi babası ölsün atarlı semtin giderli çocuklara gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=KUC9fTewUnI
Bunu sadece yapmak isteyip de yapamadığınız için örnek vermişsin durgunbey
Bak cafer senden önce elini cabuk tutmuş
Sende ondan örnek alıp yapabilirsin
Ama bence video güzel bakış açısı
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Kalite belli kumaş farkı ortada diyecemde yarıştarak birşey yok hani bir aralar yırtık kot pantolon modası vardı o yırtığı moda zannedenler şuanki yırtınmadan çıkmış kişilerle uğraşıyoruz neyse biraz daha türkçe yazarak sistemi çökertmenin alemi yok bu arada gözlerin miyop olmuş nickleri bile düzgün okuyamıyorken sözde güvenlik sağlarken kendi arkadaşlarına mı vuruyorsun
Sen git kedilerle arkadaşlık et sütünü ver üstüne tırmanmasını sağla ağaç görevi görsen yeter maksat ara sokakların güvenliği sağlansın.
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
VoYaGE yazdı:Kalite belli kumaş farkı ortada diyecemde yarıştarak birşey yok hani bir aralar yırtık kot pantolon modası vardı o yırtığı moda zannedenler şuanki yırtınmadan çıkmış kişilerle uğraşıyoruz neyse biraz daha türkçe yazarak sistemi çökertmenin alemi yok bu arada gözlerin miyop olmuş nickleri bile düzgün okuyamıyorken sözde güvenlik sağlarken kendi arkadaşlarına mı vuruyorsunSen git kedilerle arkadaşlık et sütünü ver üstüne tırmanmasını sağla ağaç görevi görsen yeter maksat ara sokakların güvenliği sağlansın.
küçük insanlar kişilerle vasat insanlar olaylarla büyük insanlar fikirlerle uğraşır
A) Küçük
C) Yazmaya gerek yok
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
LoNeLyWoLf yazdı:VoYaGE yazdı:Kalite belli kumaş farkı ortada diyecemde yarıştarak birşey yok hani bir aralar yırtık kot pantolon modası vardı o yırtığı moda zannedenler şuanki yırtınmadan çıkmış kişilerle uğraşıyoruz neyse biraz daha türkçe yazarak sistemi çökertmenin alemi yok bu arada gözlerin miyop olmuş nickleri bile düzgün okuyamıyorken sözde güvenlik sağlarken kendi arkadaşlarına mı vuruyorsunSen git kedilerle arkadaşlık et sütünü ver üstüne tırmanmasını sağla ağaç görevi görsen yeter maksat ara sokakların güvenliği sağlansın.
küçük insanlar kişilerle vasat insanlar olaylarla büyük insanlar fikirlerle uğraşırburdan ne olduğuna ulaşabilirsin
A) Küçük
Vasat
C) Yazmaya gerek yok
Doğru demişsin küçük insanlar kişilerle oyunla bağdaşlaştırırsak hepinizin benden kalan kuyruk acısı var teke tek vs diyip duruyorsunuz bizim loncamız ise takım oyunu yapıp fikirler koyarak başka ne yapabiliriz diyerek oynuyoruz.Aramızdaki farkı tekrar gösterdiğin için teşekkürler İcraat denince akla ilk adres istemek,adam dövmek geliyor o kadar küçük beyin alt yapınız var ki sadece tek kulvar düşünüyorsunuz şuan ki duruma dahi bu yüzden düşüyorsunuz.Eşeğe altın semerde vursan eşşek gene eşşek, gene eşşektir kaliteniz belli yani yapacak birşey yok.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
VoYaGE yazdı:Konu kilitletme çabaları vol 224895720467824624
Yine çekememezlik yine hazmedememek hat safhada yorumunuz sonuna '' yorumu kaldıranın annesi babası ölsün diyeceğimi dedim'' diyinde biraz daha gülelimİcraat diyince akıllarına fuar geliyor fuarda neler yapılmış kim bilir ara sokaklarda dolaşmayın fazla zaten görünüyorki gel git yaşıyorsunuz fazla kurcalamayın sistem fail verebilir.
Artık iletilerde raporlıcak kadar düşmüşsünüz verecek cevabınız bitince küfüre başvurmanızı geçtik artık son bulduğunuz çarede bu olsa gerek evet küçük insanlar gibi görünmeye devam edin biz fikirlerimizi pekiştirerek oyun monotonluğundan kurtulmaya çabalıyoruz.Kaldı ki konuyla amaçsız cevaplar vererek ne kadar derinden bir yara,acı bırakılmış gözler önüne seriliyor bu da bir farklı açısı demekten başka birşey gelmiyor.1 hafta sonra konuya gelip tekrar küfür etmeye çalışırsınız artık 6 mı 7 mi kaçıncı kez açılmışsa yaranın derinliği git gide dibe vuruyor demektir.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
VoYaGE yazdı:VoYaGE yazdı:VoYaGE yazdı:Hala lodos rakip bulamadık
GÜNCEL
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bakıyorumda Voqaqe hala ağlıyor Teke tek pwp ye bütün Loncadaki tırsak arkaşlarını beklerim ne oldu yemedimi hala cevap veremiyorsun
Sen gibi parada istemiyorum kaybedersek ne istiyorsan vereyim yeterki karşımıza çıkabilcek bi velet olsun da
Sen gibi parada istemiyorum kaybedersek ne istiyorsan vereyim yeterki karşımıza çıkabilcek bi velet olsun da
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı
- Lonca: Return OfThe Kings
HoHhhh Çektim yine gür bir sesle
Ben bu insanları halen anlamış değilim yahuu.
Eğer Tatmin olacaksanız sizler Eminönünün EN İYİLERİSİNİZ bundan emin olun, kelime cambazları sizi.
Oyuna girmeyeli aylar oldu halen aynı kafada ilerliyorsun VOYGEcim birazcık ortamlara karış her pc açtığında şu konuya bakma beee.. Yoksa Ahmak olacaksın iyice
Şimdi bunu defalarca oku ve ezberle sonra bana ne yazacağını iyi düşün sonra bir daha düşün anladın mı abisi...
Ben bu insanları halen anlamış değilim yahuu.
Eğer Tatmin olacaksanız sizler Eminönünün EN İYİLERİSİNİZ bundan emin olun, kelime cambazları sizi.
Oyuna girmeyeli aylar oldu halen aynı kafada ilerliyorsun VOYGEcim birazcık ortamlara karış her pc açtığında şu konuya bakma beee.. Yoksa Ahmak olacaksın iyice
Şimdi bunu defalarca oku ve ezberle sonra bana ne yazacağını iyi düşün sonra bir daha düşün anladın mı abisi...
-Siyah, Artık en temiz renk!