Teşkilat'tan Büyük Yılbaşı Çekilişi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Teşkilat'tan Büyük Yılbaşı Çekilişi!

Mesaj gönderen Refresh »

erdem3451 yazdı:yahu kardeşim ben mi akıl vereyim sizlere sizde full yada fula yakın karakterlerinizde piyangoya katılmayın.Kim diyor size onları kullanın diye.Eksik bi karakteriniz varsa onu fullersınız.Hiç olmadı gidin 1 level karakter açın onunla katılın.Level şartı filan yok piyango sonucta cıkarsa oda alır ödülünü sonra gidin kasın 49 yapın karakterinizi.Anlamıyorum sizi valla sırf muhalefet olmak amacınız.O kadar katılan adamdan 1 kişiye verilecek set zaten kendinize cıkacağından o kadar emin olmadan ne bu derdiniz.Gidin eksik bi karakterinizle katılın olsun bitsin benım güzel yurdunum güzel insanları.

II.kademe tılsım olayıda bence çok mantıklı.çünkü 10 kişiye veriliyor bu hediye.III.kademeden bir tılsımın 1-2 kişiye verilmesinden daha bonkör bir hediye diye düşünüyorum.
1 kişiye full set
3 kişiye istediği III kademe tılsım
10 kişiye II kademe tılsım
şeklinde de yapılabilirdi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kridyus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kridyus »

Yılbaşından sonra ödüller direk hesabamı aktarılcak yoksa yapmamız gereken bişey varmı ?
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

HeilHitler yazdı:Gerçekten saçmalamışsınız şimdi. Yahu benim büyücümün sadece sıfır kelvin ceketi eksik, ben piyangoyu o büyümle kazandım diye, tüm itemler bana verilmek zorunda mı? Ceketimi alıp işportaya satacağım onları, bu mu yani? Madem böyle bir etkinlik yapıyorsunuz, kazanan istediği karaktere alabilsin ödülünü. Büyücü karakterinde kazandıysa başka bir büyücü karakterine alabilsin, şifacı kazandıysa başka bir şifacı karakterine alabilsin. Anlamıyorum bunları düşünemiyor musunuz bu etkinlikleri oluştururken? O zaman siz bu etkinlikleri itemi olmayan kullanıcılar için yaptınız. Karakterleri full olanlar katılmasınlar bu çekilişe. Neyse ya, ne zaman bir şeyler düzelir umuduyla baksam şu oyuna daha da bocalıyor.
Ödülü sadece kazanan karaktere veriyoruz. Bu yüzden hangi karakterle katıldığınız önemli. Kazanan oyuncumuzun tüm karakterlerine ayrı ayrı eşya hediye edeceğiz diye bir maddemiz yok, olamaz da zaten.

Önceki mesajımda istediği eşyayı seçebilir derken, set içinde de istediği eşyayı seçebileceğini kastetmiştim. Yani kazanan karakter savaşçıysa (sınıfına uygun olmak koşuluyla)Taş Kanat Ceket, Hidra Nefesi Pantolon, Bıçak Sırtı Eldiven, Işık Hanım Kolye vb. şeklinde farklı eşyalar da alabilir. Yeter ki çekilişte büyük ikramiyeyi kazanmış olsun 8-)

EmoReis yazdı:Büyük İkramiye Kesin Bende Bu Gün Başvurdum Tepeme Kuş Pisletdi Kendimi Şanslı görüyorum :)
Mısır Çarşısının avlusunda ağaçların arasında dolaşan güvercinlerin şans getirdiğini okumuştum bir yerde :mrgreen:
Kridyus yazdı:Yılbaşından sonra ödüller direk hesabamı aktarılcak yoksa yapmamız gereken bişey varmı ?
Kazanan oyuncularımızla iletişime geçip, istediği eşya/eşyaları soracağız. Sonrasında karakterine doğrudan vereceğiz. Akçe ödüllerini ise doğrudan hesaplara yükleyeceğiz.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Nerull Bir sorum olucaktı Hesabımda Piyango Çekiliş Bileti var Eskiden Kalma Ama Başka Karakterden Katılmak İstiyorum Bunu nasıl İptal edebilirim eski yıla ait milli piyango biletini iptal edip Yenisini almayı istiyorum farklı karaktere yüklemek için ? yardımcı olursanız sevinirim
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

Sayin yoneticiler bu cekilsi yaparken tam bir saat verin o saatte yapin birde çekilişi yaparken saat kac yazıp googleden resmi zaman birimi sitesine girin video ile cekilis yapinki icimiz rahat olsun cekilisde tamamen tarafsiz yapilmis diyelim tipki yilbasi gecesj olduğu gibi canli yayinda yapabilirsiniz twict.tv yayini gibi bunlar basit şeyler dikkate alip boyle yaparsaniz cogu oyuncudaki tereddüt kalkar
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,

Defalarca etkinliklerde "Yedek" kazanan olan, şans yanından sıyrılıp geçen birisi olarak bu sefer şansın bodoslama bana çarpmasını ümid ediyorum. :)) Latife bir yana, dilerim ki ihtiyacı olan birisine çıkar. :) Nice güzel etkinlikle görüşmek ümidiyle, esen kalın. :)

Dipnot; Ayrıca bunu beğendim Nihat beyciğim. :))

Nerull yazdı: Önceki mesajımda istediği eşyayı seçebilir derken, set içinde de istediği eşyayı seçebileceğini kastetmiştim. Yani kazanan karakter savaşçıysa (sınıfına uygun olmak koşuluyla)Taş Kanat Ceket, Hidra Nefesi Pantolon, Bıçak Sırtı Eldiven, Işık Hanım Kolye vb. şeklinde farklı eşyalar da alabilir. Yeter ki çekilişte büyük ikramiyeyi kazanmış olsun 8-)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Şunu anlayamadım ödül olarak şaheser eşya seti diyorsunuz ama başka bir yazınızda itemleri kendimiz seçebileceğimizi söylüyorsunuz.Yani biz büyücü için düşünürsek sıfır kelvin asa ve kıyamet asayı aynı anda seçebilirmiyiz yada kıyamet pantolonun yanında trans eldiven şeklinde seçebilir miyiz ?
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xclever »

Lawyer yazdı:Şunu anlayamadım ödül olarak şaheser eşya seti diyorsunuz ama başka bir yazınızda itemleri kendimiz seçebileceğimizi söylüyorsunuz.Yani biz büyücü için düşünürsek sıfır kelvin asa ve kıyamet asayı aynı anda seçebilirmiyiz yada kıyamet pantolonun yanında trans eldiven şeklinde seçebilir miyiz ?
Her eşyadan sadece 1 adet seçme hakkın var. Sıfır Kelvin Asa aldıysan Kıyamet Asa alamazsın veya Kıyamet asa aldıysan Sıfır Kelvin Asa alamazsın ama kıyamet pantolonun yanında trans eldiven veya sıfır kelvin eldiven alabilirsin

Çantanda bulunan giyim kuşam şablonunu dolduracak şekilde istediğin şaheser eşyayı seçebilirsin.

Resim

Ben de bir soru sorayım; Kazanan mor gözlük de alabilecek mi? :P Zeki Müren de bizi görecek mi ? :D

Bir de çıkacakmış gibi gereksiz sorular soruyoruz :D
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xclever »

Nocomment yazdı:Bende başvurdum , Nerul gör beni :D

Bol şans arkadaşlar ;)
Yok sana item :D Dirençler 1000, can Kadim Hidra'nınkinden daha fazla, max hasar da zaten limitleri zorlamış durumda ibreyi sona dayamışsın!

Geçen gün Nihat Bey'e 30 kişi daldık hepimizi pert etti ( tabii ben dalmadım baktım herkese tek atıyor ufak adımlarla çaktırmadan uzaklaştım olay yerinden :D )
Kullanıcı avatarı
Tonymontana
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Asil

Mesaj gönderen Tonymontana »

Merhaba. Bende bu yılbaşı çekilişine katıldım fakat merak ettiğim konu şu. Çekilişe katıldık bilet numarası gözükmüyor bunu nerden görebiliriz ? Sonuçta çekilişte bilet bize vurdumu vurmadımı en azından bilebiliriz.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön