Birşey düşmüyor diyenlere günlüğü göstermek lazım.Herakles yazdı:İlk "Stuart Bey" kesimimden bana "Mevlana Zırh" düşmüştü. Birden şaşırdım! İlk "Stuart Bey" kesimimde "Mevlana Zırh" almıştım.
İlk "Semiha Hanım" dan item almadım ama "Gaffar Bey"den "Mevlana Çeket" almıştım...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sizin günlüğünüzüde bekliyoruzErdogan yazdı:Birşey düşmüyor diyenlere günlüğü göstermek lazım.Herakles yazdı:İlk "Stuart Bey" kesimimden bana "Mevlana Zırh" düşmüştü. Birden şaşırdım! İlk "Stuart Bey" kesimimde "Mevlana Zırh" almıştım.
İlk "Semiha Hanım" dan item almadım ama "Gaffar Bey"den "Mevlana Çeket" almıştım...![]()
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Erdogan yazdı:Birşey düşmüyor diyenlere günlüğü göstermek lazım.Herakles yazdı:İlk "Stuart Bey" kesimimden bana "Mevlana Zırh" düşmüştü. Birden şaşırdım! İlk "Stuart Bey" kesimimde "Mevlana Zırh" almıştım.
İlk "Semiha Hanım" dan item almadım ama "Gaffar Bey"den "Mevlana Çeket" almıştım...![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Karakter Adı: Powerloflhealthl
Tarih: 30.10.2013
Sürekli "Gaffar Bey"i ziyarete gittim. Her gittiğimde bana item yağıyordu.Uzun bir süre "Çemberli Taş" bölgesine girdiğimde asalar ve ayakkabılar hariç herşeyi düşürmüştüm. Arkadaşımla birlikte günde 13 "Gaffar" atmamıza rağmen sürekli çeket,eld,zırh,pant alıyor ama asa alamıyordum. 2. gün 9 kere "Gaffar" attık. 9. "Gaffar"da arkadaşım (FUJİ) karakterime geçti,bende onun karakterine geçtim. Gaffar'ı kestiğimizde benim şifama "Hidroflorik Asa" düşmüştü. Önceden hazırda beklettiğim asa yükseltmeyi kullanarak "Hidroflorik Asa" yı yükseltmiştim... Asa düştüğünde karakterimi hemen gazap moduna sokmuştum. Önüme geleni kesiyordum...
Tarih: 30.10.2013
Sürekli "Gaffar Bey"i ziyarete gittim. Her gittiğimde bana item yağıyordu.Uzun bir süre "Çemberli Taş" bölgesine girdiğimde asalar ve ayakkabılar hariç herşeyi düşürmüştüm. Arkadaşımla birlikte günde 13 "Gaffar" atmamıza rağmen sürekli çeket,eld,zırh,pant alıyor ama asa alamıyordum. 2. gün 9 kere "Gaffar" attık. 9. "Gaffar"da arkadaşım (FUJİ) karakterime geçti,bende onun karakterine geçtim. Gaffar'ı kestiğimizde benim şifama "Hidroflorik Asa" düşmüştü. Önceden hazırda beklettiğim asa yükseltmeyi kullanarak "Hidroflorik Asa" yı yükseltmiştim... Asa düştüğünde karakterimi hemen gazap moduna sokmuştum. Önüme geleni kesiyordum...
Mustafa Kemal ATATÜRK
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
En baştan dizdiğin karakterinin günlüğünü yapsan çok iyi olur böyle bi bakıyoruz ertesi gün çar dizilmiş 
Maşallah her şeyden item alıyorErdogan yazdı:Birşey düşmüyor diyenlere günlüğü göstermek lazım.Herakles yazdı:İlk "Stuart Bey" kesimimden bana "Mevlana Zırh" düşmüştü. Birden şaşırdım! İlk "Stuart Bey" kesimimde "Mevlana Zırh" almıştım.
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar
- Carine
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Sal Ta Nat
Merhaba Ali ve günlüğü takip edenler merhaba
Ali arkadaşın da dediği gibi çok hızlı atlıyorsun büyü ile başladın hemen savaş ve şifa ya geçmişsin ben soru sormak isterim büyünle istediğin o merak ettiğin güce ulaştın mı ? hızlı geçme sindire sindire yaz her gün takip edemiyorum ama elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum
- Herakles
- Demirci Çırağı
Carine yazdı:Merhaba Ali ve günlüğü takip edenler merhabaAli arkadaşın da dediği gibi çok hızlı atlıyorsun büyü ile başladın hemen savaş ve şifa ya geçmişsin ben soru sormak isterim büyünle istediğin o merak ettiğin güce ulaştın mı ? hızlı geçme sindire sindire yaz her gün takip edemiyorum ama elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum
Merhaba Esra abla. Sorunun cevabını vereyim. Ben günlüğü fotoğraflarıma göre tutuyorum. Eğer o anın fotoğrafı yoksa bunu günlüğe yazmıyorum. Zaten karakterlerimin hatırladığım zamanlarını yazıyorum. Ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum. Insomnia ve frantico çok eski karakterlerimdir. İşte bu yüzden sindire sindire yazamıyorum. Elimde fotolar varsa o günü hatırlıyabiliyorum ya da hiç unutmadığım bir an varsa.. Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir. İstediğim güce henüz tılsımlarım olmadığı için ulaşmış değilim malesef
Sevgilerimle...
Ali ...
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Tarih: 31.10.2013
Asa düştükten sonra ertesi gün silahım efsunlanmıştı. Eminönü bölgesinde maden toplarken haritada bir şey dikkatimi çekmişti. Eminönü'nde çölde maden çekerken haritada uçak gözüküyordu. Ama tam tersi istikamette ve uzakta yer alıyordu.Bunun nedeni ne çözemedim gitti!...
Asa düştükten sonra ertesi gün silahım efsunlanmıştı. Eminönü bölgesinde maden toplarken haritada bir şey dikkatimi çekmişti. Eminönü'nde çölde maden çekerken haritada uçak gözüküyordu. Ama tam tersi istikamette ve uzakta yer alıyordu.Bunun nedeni ne çözemedim gitti!...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kuzen devamını merakla bekliyorumHerakles yazdı:Sunucu: Sancak
İdam sehpasında hapşıran mahkuma; "Çok Yaşa" demek gibiydi bazı umutlarımız. StreetStar