Bizi yenecek grup yok değip forumdan saçma sapan konular açıyorsun daha önceden Ne vereyim abime loncası tarafındanda kesildiniz buda 2013 güncel olan video söze lafa .... gerek yok işte bizden icraat Voyaqe ve Yenilmez grupu yani Voyaqe ve Saz arkadaşları D ne hala düştü görelim.
Ancak forumdan laf yapar icraat yok
Bizi yenecek grup yok değip forumdan saçma sapan konular açıyorsun daha önceden Ne vereyim abime loncası tarafındanda kesildiniz buda 2013 güncel olan video söze lafa .... gerek yok işte bizden icraat Voyaqe ve Yenilmez grupu yani Voyaqe ve Saz arkadaşları D ne hala düştü görelim.
Ancak forumdan laf yapar icraat yok
1 inci elemenin sonucunu neden eklemedin ? kesilmeyi hazmedemediğin için olabilir mi
Kaldı ki baya yara açmışız size, biz yenilmeyiz demedik ayrıca siz 1 yenmeye böyle seviniyorsanız vay halinize şunuda iyi izle koçum bak sana ders olsun
Bu videodan sonrada buraya gelip laf atmaya kalkarsanda beleşten aldığımız çt silahıda size kapak olarak geri dönecek.Forumdan laf yapar demişsin ama oyundanda yazdığımda icraat yok sen önce çirkeflik yapmayı bırakta adam gibi oyununu oynamaya çalış gerisi gelir.
Hiçbir zaman ne kendimize yenilmez grup dedik ne de başka grupları küçümsedik; ama şuna sevindim insanın fikri neyse zikri odur dedir ya şu yazdıklarınla hatta paylaştığın videoyla kendinizi küçültmekten başka bir şey yapmıyorsunuz belli ki bizi yenilmez voyage ı da yenilmeyen kişi olarak görüyosunuz.
Fazla uzağa gitmenize bundan gerek yok 1 ay önceye gidiverin sonra da geçen seferki etkinliği hatırlamanız yeterli biz yendiğimiz grupların videolarını foruma atmaya kalksak (görmemişlik, toyluk edip ) forumda konu açılacak yer kalmaz. küçük şeylerle mutlu olduğunuz için bu haldesiniz diyecek pek bir şey yok .
daha nice videolar atmanız dileğiyle arkadaşlar sizlere güveniyorum bol şans diliyorum
Gerçekten sizin adınıza üzüldüğümüzü söyleyebilirim.Bize isnat ettiğiniz saygısızlığı, aslında kendinize yaptığınızın farkında olmamanız, bunu bir de forumda sergilenemeniz bana söyleyecek bir söz bırakmadı.Bu zamana kadar ortalığı karıştıran bizmiş gibi göstererek elinize birşey geçti mi ? Biz saygı çerçevesinde kpem atacak grup ararken, siz basit bir oyun etkiliğinde kazanmayı veya kaybetmeyi şeref meselesi haline getirdiniz.
"Ne hala düştü görelim " bunun ne anlama geldiğini izlediğim video dan anlayabilmiş değilim açıklamasını çok merak ettim gerçekten. Şayet sizin ekibiniz iyi bir ekip olabilir kanımca karşınızdaki ekip de en az sizin kadar iyi bunu anlayıp idrak edebilecek seviyede misin bilmiyorum fakat bir etkinlik sonucu kazanan taraf siz oldunuz diye sizi yükseltmez emin olabilirsin ki bir çok kişi de benimle aynı fikirde olup yapılan terbiyesizliği görüyordur. Aldığınız cevaplarda "yenildiğiniz video" dan bahsedilmiş. acaba o videoyu da bu zevk ile aynı oranda izleyebilmiş misindir? merak ettim doğrusu şunu da eklemek istiyorum madem bu kadar iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz bu konu altına daha önce niçin bir kpem düellosu teklif etmediniz ? almış olduğunuz galibiyetin şaşkınlığından bir an önce kurtulmanız dileğiyle,etkinliği çirkin tartışmalar ile değil de dostca müsabakalar izleyerek keyifle takip etmeyi ümit ediyorum.
En son ElySeeS tarafından 27 Ara 2013 13:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep:Uygun olmayan cümle kaldırıldı.
Uzun zamandır bakıyorum bu konuya yorum yazmak istedim ama varya bu 'genç' arkadaşa gerçekten sesli güldüm yani Rezillikte bi devrim yaratmışsın anca bu kadar güzel ezebilirdin kendini emin ol başarmışsın 'genç' insan BlacK
En son ElySeeS tarafından 27 Ara 2013 18:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep:Uygun olmayan cümle kaldırıldı.
Konuyu saptırma sen bizi yenebilcek lodos grubu yok diyorsun bende cevabını verdım ne saptırın konuyu veletler gibi Bizi yenecek kimse yok en iyi biziz tavırları takılıyorsun bölgeden bende cevap verdim ezilmişiniz orda karşı klandan ölen varmı dikkatli bak bakalım ?
Faso füso falan filan hala üste çıkmaya çalışıyorlar o velet sürüsü loncanızdan pwp bir adam çıkarmı ?
veya AfRodizyak arz sancakta 5-0 yenildikten sonra haritadan kaybolmadınmı iyi hatırla benle ws attığın günü
Voyagemısın nesin sende Moğolçelik ten hiç bir farkın yok 2x2=4 ama sen 5 diyorsun gidiyorsun bu zihniyetten kimse çıkaramaz seni
Güncel değip bizi yenen kimse yok diyorsun bende güncel olan bi ezilmişligini paylaşttım ki sende hemen geçmişe başvrdun güncel yazıp duran benmiyim ebenmi ?
Equalero yazdı:Faso füso falan filan hala üste çıkmaya çalışıyorlar o velet sürüsü loncanızdan pwp bir adam çıkarmı ?
veya AfRodizyak arz sancakta 5-0 yenildikten sonra haritadan kaybolmadınmı iyi hatırla benle ws attığın günü
Voyagemısın nesin sende Moğolçelik ten hiç bir farkın yok 2x2=4 ama sen 5 diyorsun gidiyorsun bu zihniyetten kimse çıkaramaz seni
Güncel değip bizi yenen kimse yok diyorsun bende güncel olan bi ezilmişligini paylaşttım ki sende hemen geçmişe başvrdun güncel yazıp duran benmiyim ebenmi ?
Ağlanıcak halinize gülüyoruz haklısın edep olmadıktan sonra işi küfüre başvuruyorsunuz dilin kemiği yok yine söylüyorum konuyu güncel tutuyorum .
Hala parasına kpem atabilecek lodos grup bulabilmiş değiliz.