O da maksimum 2 Yıldız Mavi Rütbe yapar.

Resimdeki gibi Rütbeyi karakter üstünde gösterme olsaydı klan parası üzerine biraz daha dikkat çekilirdi diye düşünüyorum.
Normal kasmaktan çok kolay ama değil mi böyle kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın yok kolay değilmiş falan filanmış.LotusGNS yazdı:naylon kasmak her baba yiğidin harcı değildir sandığınız kadar kolay değil yapanlar bilir hiçbir bilgisi olmayanlar da atıp tutmasın burda
ne dedim anlamayan atıp tutmasın zaten naylon kassaydın böyle konuşamazdınRefresh yazdı:Normal kasmaktan çok kolay ama değil mi böyle kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın yok kolay değilmiş falan filanmış.LotusGNS yazdı:naylon kasmak her baba yiğidin harcı değildir sandığınız kadar kolay değil yapanlar bilir hiçbir bilgisi olmayanlar da atıp tutmasın burda
Savaşarak yap o kılıç rütbesini de göreyim.
Ahahah naylon mu zor ? Savaş meydanında kaybettiğin karizmayı kaybetmeden sessizce pusup köşede kp kasmak mı zorLotusGNS yazdı:ne dedim anlamayan atıp tutmasın zaten naylon kassaydın böyle konuşamazdınRefresh yazdı:Normal kasmaktan çok kolay ama değil mi böyle kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın yok kolay değilmiş falan filanmış.LotusGNS yazdı:naylon kasmak her baba yiğidin harcı değildir sandığınız kadar kolay değil yapanlar bilir hiçbir bilgisi olmayanlar da atıp tutmasın burda
Savaşarak yap o kılıç rütbesini de göreyim.
mobilsorun yazdı:Ahahah naylon mu zor ? Savaş meydanında kaybettiğin karizmayı kaybetmeden sessizce pusup köşede kp kasmak mı zorLotusGNS yazdı:ne dedim anlamayan atıp tutmasın zaten naylon kassaydın böyle konuşamazdınRefresh yazdı:Normal kasmaktan çok kolay ama değil mi böyle kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın yok kolay değilmiş falan filanmış.LotusGNS yazdı:naylon kasmak her baba yiğidin harcı değildir sandığınız kadar kolay değil yapanlar bilir hiçbir bilgisi olmayanlar da atıp tutmasın burda
Savaşarak yap o kılıç rütbesini de göreyim.)
bunlar uçmuş kekeLotusGNS yazdı:mobilsorun yazdı:Ahahah naylon mu zor ? Savaş meydanında kaybettiğin karizmayı kaybetmeden sessizce pusup köşede kp kasmak mı zorLotusGNS yazdı:ne dedim anlamayan atıp tutmasın zaten naylon kassaydın böyle konuşamazdınRefresh yazdı:Normal kasmaktan çok kolay ama değil mi böyle kendinizi haklı çıkartmaya çalışmayın yok kolay değilmiş falan filanmış.LotusGNS yazdı:naylon kasmak her baba yiğidin harcı değildir sandığınız kadar kolay değil yapanlar bilir hiçbir bilgisi olmayanlar da atıp tutmasın burda
Savaşarak yap o kılıç rütbesini de göreyim.)
yapabiliyorsan imkanın varsa yap birader oyun kurallarını açıp okuyun orda yazıyor mu savaşarak kp kasacaksınız naylon yapmayacaksınız diye. ben savaşmaktan zevk aldığım için savaşıyorum rütbe kasmak için savaşacak olsak ohoooo
ağzı olan konuşuyor iştemuhammet1361 yazdı:bunlar uçmuş keke
keke akşam aysele gidiyormuyuz ?LotusGNS yazdı:ağzı olan konuşuyor iştemuhammet1361 yazdı:bunlar uçmuş keke