Güzel bir tv logosu var aslında hazır da şu anda teknik bir problem var videolar ile gifler devre dışı kaldı :?izdirapgrafik yazdı:Anladım.Kısa sürede ulaştırırım.Test işlemlerinden sonra radikal bir değişime gitmek lazım.Bu tarz siteleri direkt kullanmak yerine -bilmiyorum eğer imkanı varsa- kendi kuracağın bir site üzerine buradan embed almak yani canlı yayını monte etmek daha şık olur.Ayrıca kanalına bir isim bulmalıyız.Ondan sonra sağ sol-/alt veya üst köşeler için kanal logosu gelecek.Gerisi kolay.Yönetim de destek verecekmiş belki Mars için de yaparız:D
EminönüTV
KanalTeşkilat
KTV (Kıyamet TV)
MeteorTV
Pek yaratıcı değilim şu dakikalarda,onlarcası türetilebilir.Bu aşamadan sonra doğaçlama videolar yayınlamak yerine belirli bir yayın akışı belirlenir,arada reklamlar,çeşitli geçişler yer alır.Program gibi yayınlar yani.Bu konuda da görev almak isteyenler olacaktır.Lonca savaşı, vs turnuvası falan değil de biraz eğlenceye,muzipliğe kaçılırsa bu iş tutar.Aksi halde imkanı yok değerlenmez.
Kim Xenotim İster?
Ben Bilmem Loncam Bilir
Beyazköşklü Selim ile Bıçak Sırtı Muhabbetler
Savaş Uzun Yolda
Pis Altılı
Ona bakıyorum şimdi.
ürünlerini dört gözle bekliyorum
TeşekkürlerSoulKitchen yazdı:İKV'nin gidişatı , yönetimin tutumları hakkında en sert eleştirileri yapmana ve ara ara oyunu bırakmana rağmen İKV her birimizde de olduğu gibi senin için de ayrı bir önem taşıyor. Düşüncene, vaktine ve emeğine sağlık Orhan. Elimizden bir şey gelirse yaparız seve seve.