İstanbul Kıyamet Vakti Canlı Yayın !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Canlı Yayın !

Mesaj gönderen resp0nse »

izdirapgrafik yazdı:Anladım.Kısa sürede ulaştırırım.Test işlemlerinden sonra radikal bir değişime gitmek lazım.Bu tarz siteleri direkt kullanmak yerine -bilmiyorum eğer imkanı varsa- kendi kuracağın bir site üzerine buradan embed almak yani canlı yayını monte etmek daha şık olur.Ayrıca kanalına bir isim bulmalıyız.Ondan sonra sağ sol-/alt veya üst köşeler için kanal logosu gelecek.Gerisi kolay.Yönetim de destek verecekmiş belki Mars için de yaparız:D
EminönüTV
KanalTeşkilat
KTV (Kıyamet TV)
MeteorTV

Pek yaratıcı değilim şu dakikalarda,onlarcası türetilebilir.Bu aşamadan sonra doğaçlama videolar yayınlamak yerine belirli bir yayın akışı belirlenir,arada reklamlar,çeşitli geçişler yer alır.Program gibi yayınlar yani.Bu konuda da görev almak isteyenler olacaktır.Lonca savaşı, vs turnuvası falan değil de biraz eğlenceye,muzipliğe kaçılırsa bu iş tutar.Aksi halde imkanı yok değerlenmez.

Kim Xenotim İster?
Ben Bilmem Loncam Bilir
Beyazköşklü Selim ile Bıçak Sırtı Muhabbetler
Savaş Uzun Yolda
Pis Altılı

Güzel bir tv logosu var aslında hazır da şu anda teknik bir problem var videolar ile gifler devre dışı kaldı :?

Ona bakıyorum şimdi.

ürünlerini dört gözle bekliyorum
SoulKitchen yazdı:İKV'nin gidişatı , yönetimin tutumları hakkında en sert eleştirileri yapmana ve ara ara oyunu bırakmana rağmen İKV her birimizde de olduğu gibi senin için de ayrı bir önem taşıyor. Düşüncene, vaktine ve emeğine sağlık Orhan. Elimizden bir şey gelirse yaparız seve seve.
Teşekkürler :D IKV nin yeri ayrı .Her ne kadar eleştirsemde forum hesabımı /facebook adresimi banlasalar da ben kişileri değil oyunu seviyorum :)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Anladım.Kısa sürede ulaştırırım.Test işlemlerinden sonra radikal bir değişime gitmek lazım.Bu tarz siteleri direkt kullanmak yerine -bilmiyorum eğer imkanı varsa- kendi kuracağın bir site üzerine buradan embed almak yani canlı yayını monte etmek daha şık olur.Ayrıca kanalına bir isim bulmalıyız.Ondan sonra sağ sol-/alt veya üst köşeler için kanal logosu gelecek.Gerisi kolay.Yönetim de destek verecekmiş belki Mars için de yaparız:D
EminönüTV
KanalTeşkilat
KTV (Kıyamet TV)
MeteorTV

Pek yaratıcı değilim şu dakikalarda,onlarcası türetilebilir.Bu aşamadan sonra doğaçlama videolar yayınlamak yerine belirli bir yayın akışı belirlenir,arada reklamlar,çeşitli geçişler yer alır.Program gibi yayınlar yani.Bu konuda da görev almak isteyenler olacaktır.Lonca savaşı, vs turnuvası falan değil de biraz eğlenceye,muzipliğe kaçılırsa bu iş tutar.Aksi halde imkanı yok değerlenmez.

Kim Xenotim İster?
Ben Bilmem Loncam Bilir
Beyazköşklü Selim ile Bıçak Sırtı Muhabbetler
Savaş Uzun Yolda
Pis Altılı

2006-2013
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

İKV'nin gidişatı , yönetimin tutumları hakkında en sert eleştirileri yapmana ve ara ara oyunu bırakmana rağmen İKV her birimizde de olduğu gibi senin için de ayrı bir önem taşıyor. Düşüncene, vaktine ve emeğine sağlık Orhan. Elimizden bir şey gelirse yaparız seve seve.
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

gif ve video hatasını çözdüm.Daha iyi kalite versin diye ekran kartı ayarlarından Xpslite yüksek performans yetkisi vermiştim.Bunu yapınca programın ayarları kaymış :) Xsplit hakkında teknik destek vercem bu proje sayesinde :D
2006-2016
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Bahsettiğim embed işini çözebilirsen projeyi kanatlandırırız.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

twitch de embed olayı bilmiyorum ancak twitchdeki yayını kendi sitesinden yayınlayan oyun şirketleri var . Demek ki bir yöntemi var
2006-2016
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Embed kodunu birinden çaldım üzerinde değişiklikler yaptım ve çalışıyor :)

Kod: Tümünü seç

<object type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=Resp0nse" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel=Resp0nse&au to_play=false&start_volume=25" /></object><a href="http://www.twitch.tv/Resp0nse#r=-rid-&s=em" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from reSpOnSe on www.twitch.tv</a>
2006-2016
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Projeyi hayata geçirirseniz ve kalıcı olabilirse site ve site tasarımını halledebilirim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Yorukefe yazdı:Projeyi hayata geçirirseniz ve kalıcı olabilirse site ve site tasarımını halledebilirim.
Teşekkürler.

- İstenildiği takdirde Etkinlik ekibinin canlı sunabilmesi açısından skype video görüntüsü canlı yayına verilebilmektedir.
2006-2016
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Embed işini yapabiliyorsan localhostta olmazsa blogspotta bir dene güzel duruyor mu diye.Diğer arkadaş da zamanından ayırıp site için yardımcı olacakmış.Tasarımlarıyla birlikte bitiririz beraber.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön