Oyuna Devrim Yapalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVGamer
İskele Babası
İskele Babası

Re: Oyuna Devrim Yapalım

Mesaj gönderen IKVGamer »

FORUMDA YOKUM BUNDAN SONRA OYUN DÜZELENE KADAR, KONU AÇIK
OYUNU KURTARMAK SİZE KALMIŞ ARKADAŞLAR DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

Kahrolsun amerikan emperyalizmi, yaşasın tam bağımsız İKV.
Tek yol devrim.
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen byceo77 »

Oyunu batıran yöneticiler değil kendini akıllı sanan birkaç şahıs oyunu tamamen oyun içi paraya dönüştüren cahil kişilerdir eğer oyun daha güzel olsun diyorsanız ozaman akıllılık yapmamalısınız bu işler boykotla felanlada olmaz böyle konular çok açıldı lütfen yöneticilerde zevkinden güncelleme yapmıyorya karşı tarafıdaa düşünün :evil:
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

IKVGamer yazdı:Merhaba herkese.Zamanında zevk alarak oynadığım oyun olan İKV'nin gün geçtikçe dibe batması içime oturuyor arkadaşlar ve kimsede gerçekten ses getirecek yönetimin kendini gerçekten sorgulamasını sağlayacak cesaret isteyen birşey yapmıyor(mesela oyuna 2-3 ay boyunca hiç uğramamak, sunucuları boş bırakmak.).Bende oyundan şikayet eden insanlar adına buradan seslenmek istiyorum.Arkadaşlar oyunu boykot edin yoksa oyunumuz Çin işi Japon işi oyunların arasında ezilecektir buna izin vermek mi istiyorsunuz?Bazıları diyebilir ki bu sadece bir oyun neden bu kadar büyütüyorsunuz?Bu sadece bir oyun doğru ama; farklı bir atmosfere sahip en azından sahipti bir kaç yıl öncesine kadar.BETA'da bile harikaydı.Lütfen buna destek verenler buralara kendilerini eklesinler bu böyle olmaz ve sürekli bu konuyu bir bahaneyle güncel tutun alt sıralara kaymasına izin vermeyin bunu başarmalıyız.Geçenlerde çok sevdiğim bir MMORPG oyununun kapandığını görünce sarsıldım bir İKV kaldı onunda yönetici ve geliştirici hataları yüzünden yok olmasını istemiyorum.İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ BUNU SAKIN UNUTMAYIN!...

Oyun'un düzelmesi için düşündüğüm şeyler(sizlerde maddeler ekleyin ama ciddi bir dille lütfen bu topic altında smiley bile kullanmamaya özen gösterelim bu konuyu ciddiye alın arkadaşlar)

1)Tılsımlar'a ayrı bir envanter yapılmalıdır ki boşuna çantamızda yer doldurmasın.
2)Oyunda BETA döneminden beri olan bir sorun var buda yaratıkların kaplamalar içinden geçmesi.Buna rastlayabileceğiniz yerlerden birisi Antrepo mesela.
3)Klan Parası'nın artık bir hükmü kalmadı Klan Parası satmayı yasaklayın böyle bir şey olamaz düpedüz saçmalık.
4)Çemberlitaş Reçeteleri satılamaz olsun ki Sığınak Bölgesi'ne girmek için Transformatör Asa üretmemiz gerekmesin.
5)Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Latif ve Ecel Getiren reçeteleri demirciden silinsin, grup bölgeleri yaratıklarına ya da bosslarına konulsun.Hatta bu silahları direkt olarak Kenan ve Junon'dan düşürebilelim.
6)59 Level sistemi gelsin ama klasik bir biçimde değil.Mesela 50.Seviye'ye ulaşmak istiyorsam görev alacağım ve bu görev boyunca kestiğimiz hiçbir yaratık bize tecrübe puanı vermeyecek.Görevde diyecek ki 30 Kere Düşünen Adam, 15 Kere Motorin ve 10 Kere Kenan'ı öldürün.Ve bu görevde kestiğimiz yaratıklar sunucu hafızasında tutulacak.Şunu demek istiyorum mesela 12.Seviyede 19 tane Kırmızı Örümcek kestiğimizde sunucudan düşeriz ve göreve başladığımızda yine 1'den başlarız bu 49-59 görevleri için olmayacak.Her bir seviye atlamak sanki 30 seviye atlamak gibi zor olacak.
7)Yetenek Penceresinde her sınıf ve her seviye için 1 toplamda 12-15 yetenek olacak.Normalde 3 olan bu yetenek çeşitleri 49 dan sonra seçtiğimiz alt sınıfa göre bize 5 er olarak verilecek.Mesela bir büyücü 50.Seviye'ye geçtiğinde bir soru belirecek "Uzmanlığınızı Seçin" {Ateş/Fiziksel/Buz/Elektrik} şifacı için {Max. Hasar/Asit/Zehir/Şifa} savaşçı için {Max.Hasar, Elemental(Ateş-Buz-Elektrik) Ofansif, Fiziksel(Zehir-Asit) Ofansif, Defansif(Tank)} gibi gibi.Bu yeteneklerede sadece 49 ile 59 seviye arası aldığımız yetenek puanlarını verebilelim ve bir yeteneğe en fazla 5 Puan verebilelim.Ayrıca eski yeteneklerde 5-10-15 puanda o yeteneklerde kapsamlı değişiklik oluyor burada ise 1-3-5 Puanda bu gerçekleşecek.

Sizden istediklerim;

1)Oyunu sıksık boykot edin herşeyden şikayet edin ve gerekli mercilerin başını ağrıtın.
2)Oyunu belirli saatler arası(siz kararlaştırın) tamamen boş bırakın.
3)Sanal eylemler yapın.

Sizden ricam bunları kaale alın ve bu konuyu güncel tutun banlanmama izin vermeyin çünkü gerekli yerlerin işine gelmediği için banlayabilir.Teşekkürler...
Destekliyorum tebrikler...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gecekusu2 »

yönetim grup bölgeleriyle bir saçmalık yaptı zaten
Benim önerim
bu satılamayan eşyalarsatılabilsin yaw arkadaş param var alırım niye alamayayım
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

IKVGamer yazdı:
FORUMDA YOKUM BUNDAN SONRA OYUN DÜZELENE KADAR, KONU AÇIK
OYUNU KURTARMAK SİZE KALMIŞ ARKADAŞLAR DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!
DİREN İKV!!!

ne akıl ama :D
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

Kahrolsun amerikan emperyalizmi, yaşasın tam bağımsız İKV.
Tek yol devrim.
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Oyunun bu durumu, beni de üzmüyor değil.Herşeyden önce şu lag sorunu çözülmeli.Etkinlik Takvimi eskiden güzel etkinliklerle dolu olurdu şimdi oraya da ilgi gösterilmiyor.Burda birşeye daha parantez açmak isterim ki eskiden yapılan bil kazan etkinliklerinde 10 kişi kazanırken şimdi sadece 1 kişinin kazanıyor olmasıda saçmalıktan öte birşey değil.Lonca savaşları için er meydanı tarzında bir bölge acilen gelmeli.LP ile alınacak gerçekten işe yarar eşyalar, dükkanda yapılacak bazı indirimler eski oyuncuları geri döndürebileceğini düşündüğüm eklentilerdir.Çoğu insan xenotim kasıp tılsım üretmekten sıkılmış durumda.Oyunda yapılacak başka şeyler de olmalı.
xAFRODİZYAKx
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdulsamet »

byceo77 yazdı:Oyunu batıran yöneticiler değil kendini akıllı sanan birkaç şahıs oyunu tamamen oyun içi paraya dönüştüren cahil kişilerdir eğer oyun daha güzel olsun diyorsanız ozaman akıllılık yapmamalısınız bu işler boykotla felanlada olmaz böyle konular çok açıldı lütfen yöneticilerde zevkinden güncelleme yapmıyorya karşı tarafıdaa düşünün :evil:
Güzel diyorsun da kardeşim : Parayı kasmak için kıcı çıkan kişiler var .. Sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun baban yada annen bedavaya mı kazanıyor. Yönetimin suçu yok diyorsun Sen bir işte çalışıyorsun paranın bir çogunu ikv ye yatırıyorsun Sen para yatırdıgın bir oyunun gelişmesini istemez misin ...Sonuçta Para yatırılan bir oyun Parada gökten yagmıyor .

Bu oyun para Yatırılan bir oyun ; Yönetimin de bu para yatıran kişilerinin isteklerini karşılaması lazım ANket düzenlesin ler seçim uyapsınlar şunu yapsın lar BİŞEY yapsınlar ama ÖLE 1 etkinlikle yok GM kes yok KAdim kes yok soruya dogru cevap ver ESkidi artık Bu etkinliker HER PLAYER yenilik İster ...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Çok saçma bir konu ve çok saçma görüşler!

Fani insanların yaptığı, hayali bir oyunda devrim yapmak çok saçma! Ne yani? "Hükümeti indirelim, biz çıkalım mı?" Daha öncede bu tür konular çıkmıştı ve tekrar tekrar altını çizerek belirttim;

Burada yapmak istediğin devrime bir kaç şahıs katılabilir, hatta belki en tepeye çıkabilir amma oyun içerisinde bir çok kullanıcı yönetimin tarafına geçer, o safta durur. 2-3 efsun için hepinizi satan adamlar var! Şöyle anlatayım; (Tabiri caizse) Labali, Yağcı, Menfaatçi insanlar çok! Bu nedenle yapmak istediğinizi yapamazsınız diye düşünüyorum.

Şurada "Oyuna girmeme grevi" yapın, evet, size destek çıkanlar olacaktır tabi amma destek çıkanlardan daha çoğu "banane ben oyunuma bakarım, ben teknem batmasın, onları bilmem" der!

Ve şunu belirtmek istiyorum; Reel hayatımızda bunca sorun ve çözümü bulunmamış jeakosyonlar var ki, şimdi onları bırakıpta bu tür şeylerle uğraşmak; Tıpkı bir doktorun Kanser hastası bir hastanın Kanser hastalığını bırakıp, sivilcesiyle uğraşması gibi olur. Yani çok ama çok saçma!

Boş hayallere kapılmayın, yormayın kendinizi. Ayrıca, kimsenin tarafından değilim. Ne sizin, nede yönetimin...

Selam ve dua ile,
Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön