Oyundaki Büyük Fark

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Oyundaki Büyük Fark

Mesaj gönderen Ferruh »

helsingiius yazdı: Selamünaleyküm iyi eğlenceler iyi forumlar.

Öncelikle kıyametin başlangıcından bu yana savaşçı ve büyücü arası can farkı hep bir adaletsizlik olarak görüldü. Ama biz büyücü kullananlar biliriz ki bu karakter beceri ve taktik gerektiren bir karakterdir. Eğer büyücüyü kullanmak istiyor isen o karakterinle özdeşleşmen gerekir. Ellerini hızlandırıp taktikler bulman gerekir.Gerçekten büyücü kullanan oyuncular bilir ki büyücü hem şifacı hemde ölüm makinası olan bir savaşçıdır.

Ben pek vs yapmam ama anladigim kadarı ile senin sıkıntın karşı klan mensupları.Küçük bir mantikla depar atan savaşçıyı durdurmak güzel ama kacmayi aklına koymuş isen ölürsün. Düşmanına arkanı dönmek yerine onu alt et,
Zihin atmış isen vurabileceğin en son noktaya geçmeli ve zihin suresini iyi takip etmelisin bu süre ile bitimine yakın tesla kur konsantrasyonunu aç ve sadece fizik saldirisi uygula. sana yaklaştığında canlar eşit olur en azından ama şansın yaver giderse kritik ile kesersin diyelim kesemedin mümkün olduğunca hasar almadan kutup açmaya özen göster hasar alırsan bir can iksiri kullan mesafe yap biraz büyük ihtimalle sarsar ve can iksiri kullanır ama bu süre zarfinda zihin suresi bitmis olacaktır ama eminim kullanmana gerek kalmadan kesersin.Bu bir öncesi herkes istediğini yapabilir.
Tamamen katılıyorum emin olun ki karekter becerisi ve kullanma yeteneği sizi üstün kılan şeydir ... Büyücünün zırhı zekasıdır diye bir söz var bilmiyorum duydunuz mu :arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Arkadaşlar bir çok yol var herkes için her şekilde günümüzde bazı asit şifacı arkadaşlar bazı ofansları kesebilirken buna karşılık bazı ofanslar da direnç asit veriyor kp kasmak için verdiğim örnekle şunu anlatmak istedim karakterini ortamın koşullarına göre yeteneklendirirsen ve uygun bir taktiği benimsediğin zaman çok rahat oluyor eğer savaşçı büyücü arasında dengesizlik var diyorsanız asıl dengesizlik şifacı / büyücü arasındadır :) ki bana kalırsa kullanmasını bildikten sonra hiç de öyle fark ortaya çıkmıyor
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Oyundakı tek Buyuk var Buyuculer savaşcılara göre daha cok lp kasıyor oda yıldırım2 sayesınde baska fazla farkı yok dostum..
Ws de ıse buyucu savascıyı alır.. Ama savascı akıllı olursa azda sansı olursa savascı alır..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

1 e 1'de büyücü savaşçıyı rahat alır fakat klan savaşlarından örnek vermek gerekirse,

isterse arkasında 20 tane büyücü olsun bir savaşçı çok rahat depar atarak kurtulabiliyor fakat bir büyücünün arkasında 2 tane ful yücelen seti olan savaşçı olsun kurtulma ihtimali çok çok düşük. Özellikle depar yeteneğinin yenilenme süresinin kısaltılmasını ve dikkat dağıtma yeteneğinin etkisinin artırılması yönünde gelen tılsımlar ile bu neredeyse imkansız hale gelmiştir. Bu konudaki en büyük sorun "bence" büyücünün enerjisi. 2. seviye ofansif dövüşme tılsımı takan ful bir savaşçı birleştirilmiş hasar ile tek atabiliyor veya ful olmasına da gerek yok, yücelen setli ecel getirenli bir savaşçı depar atıp daha kutup açmaya veya zihin saldırısı atmaya fırsat vermeden durdurma ile zihin tutup çok rahat öldürebiliyor. Yine "Bence" büyücü tamam savaşçı veya şifacı kadar dayanıklı olmamalı fakat bu kadar da zayıf olmamalı.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

kfat4 yazdı:1 e 1'de büyücü savaşçıyı rahat alır fakat klan savaşlarından örnek vermek gerekirse,

isterse arkasında 20 tane büyücü olsun bir savaşçı çok rahat depar atarak kurtulabiliyor fakat bir büyücünün arkasında 2 tane ful yücelen seti olan savaşçı olsun kurtulma ihtimali çok çok düşük. Özellikle depar yeteneğinin yenilenme süresinin kısaltılmasını ve dikkat dağıtma yeteneğinin etkisinin artırılması yönünde gelen tılsımlar ile bu neredeyse imkansız hale gelmiştir. Bu konudaki en büyük sorun "bence" büyücünün enerjisi. 2. seviye ofansif dövüşme tılsımı takan ful bir savaşçı birleştirilmiş hasar ile tek atabiliyor veya ful olmasına da gerek yok, yücelen setli ecel getirenli bir savaşçı depar atıp daha kutup açmaya veya zihin saldırısı atmaya fırsat vermeden durdurma ile zihin tutup çok rahat öldürebiliyor. Yine "Bence" büyücü tamam savaşçı veya şifacı kadar dayanıklı olmamalı fakat bu kadar da zayıf olmamalı.

Savascı depar atarak kacar eyw pekı buyucu armuttmu topluyor zıhın ve kutubu neden koymuslar ? tesla neden sersemletıyor.?
cok sacma br dusunce dostum buyucu Bıldıgın atom bombası gıbı ıı kullanan bırısı Super ısler becerebılır..
Savascıda aynı sekılde.. canı cok olabılır ama ıı kullanamazsa kendı yerınde sayar ..
Bu yuzden Buyucu Savascı ayrımı cok sacma olur.. Sadece Yıldırım2 lı buyuler 1 harıka dıyebılırım. LP kasma konusunda...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Klanda savaşmadığın çok belli. Dibindeki savaşçının kaçmasını elbette engeller büyücü. Zaten kaçmakta olan bir savaşçı ve büyücüden bahsediyorum.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

HeaViNesS yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Ben oyunda çok büyük bir fark olduğunu düşünüyorum.Büyücü ve Savaşçı arasında.Mesela karşına bir savaşçı çıktı ve sen bir büyücüsün.Adam açtı ofansı açtı deparı bi ağır vuruş hop yerdesin.Yani sen adamın ne hareket yapacağını tahmin edemeden adam seni 2 skille yere seriyor.Depar açtı zihin atıyosun kaçıyosun zihin bitiyo adamın depar yeniden doluyo yine geliyo bi ağır vuruş yerdesin.Kaçmaya çalılıyosun dikkat dağıtma atıyor yine bi depar yine ağır yine yerdesin.Hele durdurma menziline girdin mi bide zihin yedin mi kurtulma şansın yok...

O yüzden bence savaşçılar hiç kolay kesiyorum diye havalara girmesin...

Büyücü oynamak bu oyunda bu kadar zor işte..!
Sen işi bildikten sonra her karakter birbirini devire bilecek kapasitede biraz kendini geliştirmeni denesen iyi edersin... :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen byceo77 »

Ozaman büyü olma savaşcı ol büyücü ile ben çok savşcı kestim kesiyorumda teknik önemli
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Eğer Yetenekleriniz GB'ler içinse kesememeniz normal zaten sizin şikayet ettiğiniz şu savaşçılar ya gb eşyalarını tamamlamış olur ya da 49 a gelip Kafa Koparanla ortalıkta gezenler olur kesememeniz normal GB için hazırlanmış bir tank savaşçıyla aynı olduğunuzu düşünün
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serhan »

HeaViNesS yazdı:Büyücünün canı 15bn civarı filan savaşçının ağır vuruşu en az 3500 vuruyor.... (TILSIMSIZ) Diğer skilleri ve düz vuruşla bide sen düşün ?
büyücünün canı 12 bin ve full bıçak setli birisi tek bir ağır vuruşta (tılsımsız) 30 can bırakıyor kritik gelirse direk ölüyo tılsımlı olursa kritiksiz 13 k yiyo zaten kritiklisini düşün 2 gün yerden kalkamazsın sen :D
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön