Lodos farkı ıle kadım kesımı
- efsanemegalord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Re: Lodos farkı ıle kadım kesımı
Lodosxzeren yazdı:Şunu anlamıyorum tebrik edip geçmek warken neden hala bu handan konusunu sürdürüyosunuz biri ağır çıkıcak kawga olucak bu mu amaç yani
zenaya katılıyorum arkadaşlar bende arzım ama lodosların başarısını görmezden gelmek için handan hanım konusunun öne sürülmesini saçma buldum belki bunu yazdığım için bana kızacak arkadaşlarımda olucak ama onlarda kusura bakmasınlar şahsi düşüncem bu
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Tebrikler... Kimse üstte çıkmaya çalışmasın adamlar toplanmış program yapmış kesmişler.Handan imkansız mı değil tabi ki ama kale konumu itibariyle zor.Gerçi bu saatten sonra kim handanı kesmiş kim ismeti kesmiş umrumdada değil boş bir oyun olduğunun farkına vardığım handanı kesmeye yardıma bile gelebilirim kasmaya gerek yok 
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
KAyzer tek bişeye şüpen olmasın eğer arz klanındaki arkadaşlarım Abilerim ve Kardeşlerim lodos olsaydık kesinlikle ve kesinlikle Handanı keserdikKayzer yazdı:ayhilal yazdı:Kesmek icin ugrastınız ne oldu kı handanı lodos sancak a baglandınız :=) bu saten sonrada zor kesılır satı muhafızlar güclendirilmiş :=)
Lodos olup handanı siz kesmeyi deneyin anlarsınız ha dur kesmek demişken kadimi yapın sonra kesin
Evet evet serverın kahramanı arzlar
ondan tekinde şaheser yok ondan oynamasınız bilmiyorlar kapatın çenenizi artık eziqsiniz işte
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
enesmik yazdı:Evet evet serverın kahramanı arzlarondan tekinde şaheser yok ondan oynamasınız bilmiyorlar kapatın çenenizi artık eziqsiniz işte
![]()
Hee birde hiç yoktan biz oynamayı bilmiyoruz sen normal yazı yazmayıda bilmiyorsun yaa
Beşer bu elbet şaşar
Şaheser konusuna gelince evet göğe eriyor.Bi iki defa sancak basıyorsunuz geceleri (hiç bir lodos yokken) ondan sonra havlarsınız
bir iki kişi dışında adam yok içinizde
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
enesmik yazdı:Beşer bu elbet şaşarŞaheser konusuna gelince evet göğe eriyor.Bi iki defa sancak basıyorsunuz geceleri (hiç bir lodos yokken) ondan sonra havlarsınız
bir iki kişi dışında adam yok içinizde
adabını bozma istersen muro zararlı çıkan sen olursun çünkü !
evet arzlarda şah-eser yok evet arzlar kadimide kesmedi nolmuş
olduğu sanal bi oyun sonuçta oyunda 2-3 item dizip şaheser üretince hava atmak genelde bebeklerin işidir
ayrıca gece sancak basmakda ne demek ya hiç unutmam bunu hatta o sırada sende vardın o savaşta 3 grup lodosu tek grup arzlar olarak meteor sancaka sıkıştırmıştık hemde 3 saat boyunca hiç biriniz çıkamamıştı istersen üstündeki herşey 3 efsun olsun kaç yazar
TILSIM - KURT LONCASI