Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.

Mesaj gönderen Petcarar »

daywalker yazdı:
Ceviz yazdı:Aynı sorundan bahsediyoruz? Eğer yeraltı bölgesinin zırhları olağan zırhlar olsaydı , 4bin i rüyanızda görürdünüz.
39 leveldeyken max savaşçılar gözü kapalı 10 bin kritik atıyodu
kütük olan sunucularda 15 binler havada uçuyodu
düz vuruşları bile 3 bin civarıydı
bu saçma değildide 49 lvl bi savaşçının 4 bin vurmasımı saçma geliyo
ben fazladan 10 lvl aldım ama 39 levelki vuruşlarımın yarısını bile yapamıyorum
hep diyosun ya element giyin ben element giyinmek zorundamıyım ?
ben oyunu sadece yaratık kesmek için oynuyorum ve bunun içinde max giyiyorum
Bu saçma değil aslında olağan birşeydi.Şu an kritik tam olarak değerini bulmuş durumda değil.Eski haline dönmesi lazım kritiğin.

Ama şu var.Sen max giyinmek zorundamısın peki? Max giyen her yaratığı kesiyorsa ben de buz üstü giyeyim meteoritle düz 3 bin vurayım? Ayrıca KİM SİZE YARATIK MAXLA KESİLİR DEDİ? KİM DEDİ YA? MAX HASAR VEREN EFSUNLARIN ADI YARATIK ÖLDÜREN FALANDI DA BİZ Mİ GÖRMEDİK?

silah hasarı artsın diyen arkadaşa şunu diyeyim silah hasarı artsaydı gelip 49 büyücüye tek atardınız o zaman da ne eşitlik kalırdı ne de büyücülük.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Petcarar yazdı:Ayrıca KİM SİZE YARATIK MAXLA KESİLİR DEDİ? KİM DEDİ YA? MAX HASAR VEREN EFSUNLARIN ADI YARATIK ÖLDÜREN FALANDI DA BİZ Mİ GÖRMEDİK?
Kimsenin bunu demesine gerek yok deneme yanılma yöntemiyle bunu anlayabilirsin
ben oyuna 39 lvl zamanında başladım, betada nasıldı bilmiyorum ama
39 levellerde max giyinenler yaratıklara karşı element giyenlerin 4-5 misli vuruyodu
49 geldi durum değişmedi, max giyenler yine elementten 4-5 kat yüksek vuruyodu
burdanda yaratık kesmek için max giymenin avantajlı olduğu sonucu çıkıyor
element giyen yaratık kesemezmi elbette keser ama max giyenin yarı süresinde anca
üstelik burdaki konunun asıl amacı savaşçı değilki
sen büyücünle 39 lvl full kometken meteordaki cine kaç vuruyodun
49 geldi full fevzi yap kaç vuruyosun ?
arada sadece 200-300 puanlık bi artış var, 10 levelin farkı sadece 300 vuruş hasar artışımı olmalı
full fevzi elinde ejderi olan adam kemiğe kritik 7500 atıyo
ben 39 levelken zaten 6500 atıyodum

demek istediğimiz şu eğer ben bi yaratıktan 10 lvl üstünsem bunu görebilmeliyim
en basit örneğini oko larda görürsünüz 39 lvl birisi 49 lvl birisini zorlayamaz bile ( ikiside itemliyse )
o zaman 39 lvl bir yaratık beni nasıl zorluyo ?

olaya sadece savaşçı olarak bakmayın tüm sınıflar 10 lvl altındaki yaratıkları rahat kesemiyor şu anda
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

daywalker yazdı:
Petcarar yazdı:Ayrıca KİM SİZE YARATIK MAXLA KESİLİR DEDİ? KİM DEDİ YA? MAX HASAR VEREN EFSUNLARIN ADI YARATIK ÖLDÜREN FALANDI DA BİZ Mİ GÖRMEDİK?
Kimsenin bunu demesine gerek yok deneme yanılma yöntemiyle bunu anlayabilirsin
ben oyuna 39 lvl zamanında başladım, betada nasıldı bilmiyorum ama
39 levellerde max giyinenler yaratıklara karşı element giyenlerin 4-5 misli vuruyodu
49 geldi durum değişmedi, max giyenler yine elementten 4-5 kat yüksek vuruyodu
burdanda yaratık kesmek için max giymenin avantajlı olduğu sonucu çıkıyor
element giyen yaratık kesemezmi elbette keser ama max giyenin yarı süresinde anca
üstelik burdaki konunun asıl amacı savaşçı değilki
sen büyücünle 39 lvl full kometken meteordaki cine kaç vuruyodun
49 geldi full fevzi yap kaç vuruyosun ?
arada sadece 200-300 puanlık bi artış var, 10 levelin farkı sadece 300 vuruş hasar artışımı olmalı
full fevzi elinde ejderi olan adam kemiğe kritik 7500 atıyo
ben 39 levelken zaten 6500 atıyodum

demek istediğimiz şu eğer ben bi yaratıktan 10 lvl üstünsem bunu görebilmeliyim
en basit örneğini oko larda görürsünüz 39 lvl birisi 49 lvl birisini zorlayamaz bile ( ikiside itemliyse )
o zaman 39 lvl bir yaratık beni nasıl zorluyo ?

olaya sadece savaşçı olarak bakmayın tüm sınıflar 10 lvl altındaki yaratıkları rahat kesemiyor şu anda

Madem deneme yanılma o zaman gece kesemediniz komodo kesemediniz demek ki max kasma efsunu değilmiş :)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Max. Hasarlar kasma efsunu değilse bu oyunda Allahlık duruyorlar o halde sadece büyücü kesmek için mi 200m'i gözden çıkarıyoruz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Kardeşim yorum yazmak için konusma pls burda bir sorun var düzeltmelerini istiyoruz sen boş yere yazı yorsun :S
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Petcarar yazdı:Madem deneme yanılma o zaman gece kesemediniz komodo kesemediniz demek ki max kasma efsunu değilmiş :)
max hasar ne işe yarar o zaman siz açıklarmısınız
sizin mantığınıza göre bu oyunda max hasar efsununun yeri yok

bakın tekrar diyorum olaya savaşçı gözüyle bakmayın
siz 49 level büyücünüzün meteor ve sivri adada yaptığı vuruşlardan memnunmusunuz ?
ben şahsen hiç memnun değilimde
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

daywalker yazdı:
Petcarar yazdı:Madem deneme yanılma o zaman gece kesemediniz komodo kesemediniz demek ki max kasma efsunu değilmiş :)
max hasar ne işe yarar o zaman siz açıklarmısınız
sizin mantığınıza göre bu oyunda max hasar efsununun yeri yok

bakın tekrar diyorum olaya savaşçı gözüyle bakmayın
siz 49 level büyücünüzün meteor ve sivri adada yaptığı vuruşlardan memnunmusunuz ?
ben şahsen hiç memnun değilimde
Elementle zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar max hasar. Max hasarla zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar element hasar. En basit tanımı bu.

49 seviye büyücümüz, kemik kafaya ve kan çalan a gayet iyi vuruyor meteoritle . Hortlağa gayet iyi vuruyor yıldırımla ? Siz nerde ne kullanacağınızın farkındamısınız acaba? Eğerki yeraltı yaratıklarının zırhı eski haline geri dönerse , siz yine isyan edersiniz ama oyunu en doğru şekilde oynamış olursunuz. Savaşçıyı hasar manyağı olarak düşünmeyin sakın. Herşey normal halinde olsaydı isyanınızdan oyunu kolaylaştırmak için burma takla atardınız değil mi?
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

hızarla vurmayı deneyen oldumu hiç taşkanata ?
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ceviz yazdı:Elementle zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar max hasar. Max hasarla zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar element hasar. En basit tanımı bu.

49 seviye büyücümüz, kemik kafaya ve kan çalan a gayet iyi vuruyor meteoritle . Hortlağa gayet iyi vuruyor yıldırımla ? Siz nerde ne kullanacağınızın farkındamısınız acaba? Eğerki yeraltı yaratıklarının zırhı eski haline geri dönerse , siz yine isyan edersiniz ama oyunu en doğru şekilde oynamış olursunuz. Savaşçıyı hasar manyağı olarak düşünmeyin sakın. Herşey normal halinde olsaydı isyanınızdan oyunu kolaylaştırmak için burma takla atardınız değil mi?
iyide benim itiraz ettiğim noktayı halen anlamamışsınız
39 levelken 10 bin vuruyodum diyorum
şimdi 49 lvl oldum 4 bin bile vuramıyorum, yaratık aynı yaratık taşkanat

gelelim ikinci konuya 39 levelken full komet takımla konsla birlikte kemiğe 6500 küsür vurabiliyodum
şimdi 49 lvl full fevzi takım artı ejder asayla 7500 vurabiliyorum, 10 lvl artı ejderin farkı sadece 1000 mi olmalı
hangi yaratığa neyle vurulacağını gayet iyi biliyorum itiraz ettiğim nokta bu değil zaten

bakın tekrar diyorum 10 level fazladan aldım ama vuruşlarım 39 levelkinden daha az savaşçı için
10 lvl fazla aldım ama ejder asa olduğu halde istediğim rakamlara ulaşamayorum büyücü için
şifacı denemedim çok bilgili değilim o konuda yorum yapamıycam

bırakın element max tartışmasını bana bunu açıklayın 39 levelken vurduğum 10 bin kritikleri 49 lvl savaşçımla neden vuramıyorum ??
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

sistem eskısıne donse ıyı olur eskıden maxların krıtıgı vardı onun ıcın tercıh edılıyordu
sımdı max gıttı krıtık gıttı maxlar artık degerını kaybettı
yakında gelen yaratıkların zırhlarıda yuksek olucak artık kımse savascı oynamak ıstemez
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön