Mertkan yazdı:Muro ne kadar da seviliyomuş arkadaşlar![]()
her türlü mert abi çok severiz çooookk
sor tılsıma bak tüm halk sever onu
Mertkan yazdı:Muro ne kadar da seviliyomuş arkadaşlar![]()
15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için :?: Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı :?: Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değilSariyerli yazdı:enesmik yazdı:Sarı börteçinenin .....tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma
Çarı alayım tarih belirleyelim çarına ws ok :?:
haftasonları oyundayım bul beni yaparım ws mi
tek item fevziyim evet saklamıyorum ve sen saymasanda beni adamdan sayan seven dostlarım var sana kalmadık![]()
adamlık itemle yada oyunda çar dizip ws almayla ona buna laf diyip küfür etmeyle olmuyor adamlık yüreğinde olursa makbuldur yok ben adamım diyorsan yiyosa ve FACEBOOK un varsa ver adını bakalım kaç yaşındasın kimsin ne kadar adamsın görelim dimi ama![]()
Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye
İnşallah Allahtan başka yardım edecek kalmadıInferno yazdı:ben muroyu pek tanımıyorum banada bi yanlışı olmadı onun için geçmiş olsun diliyorum inşallah çarına geri kavuşursun...
enesmik yazdı:15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için :?: Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı :?: Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değilSariyerli yazdı:enesmik yazdı:Sarı börteçinenin .....tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma
tek item fevziyim evet saklamıyorum ve sen saymasanda beni adamdan sayan seven dostlarım var sana kalmadık![]()
adamlık itemle yada oyunda çar dizip ws almayla ona buna laf diyip küfür etmeyle olmuyor adamlık yüreğinde olursa makbuldur yok ben adamım diyorsan yiyosa ve FACEBOOK un varsa ver adını bakalım kaç yaşındasın kimsin ne kadar adamsın görelim dimi ama![]()
Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye![]()
İt köpek mesaj atmasın yeter (Börteçine,kurt) nela bu :evil:
bu konuya son mesajım bu ben diyceğimi dedim adımıda verdim ekle faceye görek seni bi15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değil
İt köpek mesaj atmasın yeter (Börteçine,kurt) nela bu
enesmik yazdı:15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için :?: Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı :?: Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değilSariyerli yazdı:enesmik yazdı:Sarı börteçinenin .....tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma
Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye![]()
İt köpek mesaj atmasın yeter (Börteçine,kurt) nela bu :evil: