Büyücüxmuro

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: Büyücüxmuro

Mesaj gönderen Sariyerli »

Mertkan yazdı:Muro ne kadar da seviliyomuş arkadaşlar :P :D

her türlü mert abi çok severiz çooookk ;)
sor tılsıma bak tüm halk sever onu ;)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen enesmik »

Sariyerli yazdı:
enesmik yazdı:Sarı börteçinenin ..... ;) tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma :) Çarı alayım tarih belirleyelim çarına ws ok :?:

haftasonları oyundayım bul beni yaparım ws mi
tek item fevziyim evet saklamıyorum ve sen saymasanda beni adamdan sayan seven dostlarım var sana kalmadık ;)

adamlık itemle yada oyunda çar dizip ws almayla ona buna laf diyip küfür etmeyle olmuyor adamlık yüreğinde olursa makbuldur yok ben adamım diyorsan yiyosa ve FACEBOOK un varsa ver adını bakalım kaç yaşındasın kimsin ne kadar adamsın görelim dimi ama ;)

Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye
15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için :?: Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı :?: Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değil ;)

İt köpek mesaj atmasın yeter (Börteçine,kurt) nela bu :evil:
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
dallass
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dallass »

ohhh cok güzel olmus valla :twisted:
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Suskunxdallasx ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
Kullanıcı avatarı
Inferno
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Inferno »

ben muroyu pek tanımıyorum banada bi yanlışı olmadı onun için geçmiş olsun diliyorum inşallah çarına geri kavuşursun...
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Inferno yazdı:ben muroyu pek tanımıyorum banada bi yanlışı olmadı onun için geçmiş olsun diliyorum inşallah çarına geri kavuşursun...
İnşallah Allahtan başka yardım edecek kalmadı :(
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

enesmik yazdı:
Sariyerli yazdı:
enesmik yazdı:Sarı börteçinenin ..... ;) tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma :) Çarı alayım tarih belirleyelim çarına ws ok :?:

tek item fevziyim evet saklamıyorum ve sen saymasanda beni adamdan sayan seven dostlarım var sana kalmadık ;)

adamlık itemle yada oyunda çar dizip ws almayla ona buna laf diyip küfür etmeyle olmuyor adamlık yüreğinde olursa makbuldur yok ben adamım diyorsan yiyosa ve FACEBOOK un varsa ver adını bakalım kaç yaşındasın kimsin ne kadar adamsın görelim dimi ama ;)

Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye
15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için :?: Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı :?: Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değil ;)

ben sennle özelden hiç konusmadımkı ne sallıyosun hayır varsa foton koy ozaman susarım bende ;)
hadi bu arada ekle bakım faceye görelim bi çok adam gördük 20 yaşındayım dıyıpte 8 yasında cıkan oldu :)
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

15 yaşındayım bi problem teşkil edermi senin için Doğru adamlık itemle olmuyor ama arkanda şifa havlaması adamlıkmı Özelime çok çocukça mesajlar attın Büyücüxmuroda burda konuştuğun gibi değil

İt köpek mesaj atmasın yeter (Börteçine,kurt) nela bu
bu konuya son mesajım bu ben diyceğimi dedim adımıda verdim ekle faceye görek seni bi
klan savası sırasında herkesın grubunda şifası oluo o ezıklıkse Tılsımın alayı ezodur ;)
ayrıca ne demek sen burda farklı oyunda farklı konusuon neysek oyuz herkesi kendin sanma
TILSIM - KURT LONCASI

lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Umut Yolcuları

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

enesmik yazdı:
Sariyerli yazdı:

tabi yasın ufak oldugundan börtecine ve kurtun bir TÜRK için ne kadar onemli oldugunu bilmiyosun sana tavsiyem oyuna bi 5 dk girmeyip bnları araştır ondan sonra laflarını duzgun sec...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

aga Sana Bi TaVsiye Fax Göndermeyi dene
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Peki yaşım ufak olabilir (15) benim bildiğim Türkün simgesi Bozkurt ;) Aslında bilge cevriye çarın gittiğine değilde burda bir kaç ezmeye oyunda meydan kaldığı için üzülüyorum
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön