Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs

Mesaj gönderen Lahkesis »

KEMALIZMX yazdı:
Zifan yazdı:
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL

Karakter Adı  
  -  
  -  
  Karakter Adı  
TayFunn
  1  
  2  
xRECORDx
xBySanaL
  2  
  1  
CLaReT
[/color]

Turnuvaya katılan tüm neferlerimize başarılar dileriz.

Merhaba ZİFAN
burada bir düzeltme yaparsanız sevinirim. TayFunn 0 - xRECORDx 2 olacak yanlışlık var şimdiden teşekkürler. ;)

Merhaba,

Bahsettiğiniz karşılaşmada herhangi bir yanlışlık yoktur. Karşılaşma TayFunn 1 - xRECORDx 2 şeklinde sonuçlanmıştır.

İyi eğlenceler. ;)
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

hayır idda ediyorum o vs 2*0 bitti
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

PREDATÖR lodoslardan ılk olacak demişsin lodoslardan ılk olmayacaktı bu 1 2. si ise yenilmişsin yapamıcağın şeylerı yazmakı sonra utanma bari Ah meranda çarım olsada burayı da dağıtabılsem :D xSpoRTeR qLasseR # .
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

xSpoRTeR yazdı:PREDATÖR lodoslardan ılk olacak demişsin lodoslardan ılk olmayacaktı bu 1 2. si ise yenilmişsin yapamıcağın şeylerı yazmakı sonra utanma bari Ah meranda çarım olsada burayı da dağıtabılsem :D xSpoRTeR qLasseR # .
Ve ego koşarak uzaklaşır
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

ByxSiMoN (Savaşcı) karakterinde yusuf değiş başka bir kişi vardı bence başkasının bileği ile gelip millete artislik yapması saçma.

xRECORDx ve ByxSaNaL karakterlerinde ben vardım yine aynı şekilde konuşması bence hata hava civa yapılmaz vsde altın kuraldır yapıcaksan bile kendin bileğinin hakkı ile yenerek yapman gerekıyor ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Judge anca laf yapmayı bilirsin :D İcraata gelince bi hiçsin
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Adam Kendini Kinq sanıor E.O De oynuo diye :) Burda Karekterin olsaki Kac yazıcaktın 1Mi 2 Mi 3 Mü Çekirge 1 Sıçrar 2 Sıçrar 3 Te HOPP ... :) Sunucu sampiyonasında Buyulerınki Şans işi Şifanınki Tılsım işi savaşçınınki Kabiliyet Yetenek Kullanım... 4 el awans verım dıen var e sen hangı zıhnıyetle 4 avansı verıorsn :) adam bı el 2 krıtık atsa veya sen bı ISKA atsa Yenılecen bide GOGSUNU GERIO KENDINI BEGENMIS Uqala :) Böyle Çocukları neden oyuna alırlar anlamıorumki Klan savaşında kesersen dırek baslar ana bacı sovmeye kardesım Hol de Insan kesmek Oyuncular arası Kural dısıdır ama Meteor E.O de Insafıyete kalmıs Tanıdık olsa bıle kesceksın bence :) Sımdı Şampiyon Belli Zaten bu ayınki 4 EL awans verme ıle olmuo bu ısler Şampiyonada Yöneticiler önünde atılan WS Ler gecerlı artık OR; Diktatör _ İnadına WS sı Video da İzleyin Diktator Kurnazlık yapıp geri çekilio ama Kurallar geregi gerı cekılmek yasak... Oyuncuları Kandırabılırsın ama Yöneticileri Kandıramaz ve Torpil yaptıramazsın Video ya cekilio :) Yalansa Etkinlik Yöneticisi Zifan buyursun söylesin onada İnanmıcaksanız G.M Lerin De en üstü Nerull /Nihat ÖZPAY var :) Bu Kendini begenmiş birine cevap oldugu için Renqsiz :)
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

xSpoRTeR yazdı:Judge anca laf yapmayı bilirsin :D İcraata gelince bi hiçsin
abin bunuda kazanırsa 4.şampiyonluğu olucak MirkanKızıldaki benim ayık ol :) icraat diyorsan zamanında seninde hakkını avcuna verdim ben :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Canım ben 2 . gırışım geçenkını 4400 maxla kazandım bunuda ful çarla kazancam tılsımsız sen gıbı tılsıma guvenmıyorum :D ha bıde Judge o suncuuya gelırsem turnuva şekli atarmıyız parasına ws ? 200 m tek çanta 2 3 ws atarız kabul edersen tabi nasıl olsa yenıyosun ya :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ARMA sen ne uçuyon la :D ben merandamı oynuyorum 4 avans falan dıyosun ne saçmalıyosun onu anlamadım D: ?
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön