Anlamıyorsun galiba , ejder asa vaadettiğnden fazla vurmuyor zaten , orada 1000 yazıp az vuruyor desen, eyvallah derim , 224 yazıyor , ona göre daha fazla vuracak tabiki.Estergonxsoner yazdı:bag güzel kardeşim hiç polemiğe girmeye gerek yok üstün fizikselse fizikseli üstün buz ise buzun normal asa ile ejderin vurduğu hasarların fotosunu alıp koyuver bende 1.2güne koyarım resimle daha iyi tartışılır.baktımki ben haksızım herkesten özür dilerim.
yanlız kritik ölçümü yapmıycaz kritikler yaratıktan yaratığa değişiklik gösteri kimine ilk vuruşta 5bin kimine ilk vuruşta 3bin kusur atar bu cinlerdede muhafızda da ve diğer yaratıklarda da aynı kritiğin belli standartı yok kafasına göre hasar veriyor.
bu arada at gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ederim
ejder asanız yüksek vurmuyo büyücülerin büyü hasarları yükseltiliği için çarınız yüksek vuruş yapıyor.ejder asa çok küçük bir miktar arttırıyo.
EJDER ASA HAKKINDA
Re: EJDER ASA HAKKINDA
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kitlenmeli dediğin konuyo neden yorum yapıyosun? gerekli kişilere bildirmene gerek yok mutlaka bu konuyo okuyolardır meraklanma sen.Merhaba;
Böyle konuları kitlemek gerektiğini düşünüp Gerekli kişiye bildirmeliyim,
Konu amacından sapmış ki Ejder asa şaheser olsa bile büyücülere gerekli ilginin eskisinden fazla olduğunu düşünüyorum,Birde Derisi sertleşene vursa Büyücü İyice güçlenir herkes büyücü açma girişiinde bulunur ki diğer ırklara önem verilmez....
ilk yer altı açıldığında büyücüyle oynamamışsın bundan eminim 2 cin yanında olduğunda 3 saniyede canın yarının altında meteor gibi alan geniş olmadığından çok fazla kaçma gibi seçeneğin yok anca tenha bi yer bulup orda kasıcaksın ki onun içinde geceleri girmen gerek tenha olması lazım. ve fizikselin vuruşları bile çok düşüktü bu haldeyken büyücümü 49 yaptım ben,
oohh savaşcınızla 4bin 4bin çakarken geçenlerde 2bine düştü nolduu?ortalığı yıktınız la büyücüler yer latı açıldığından beri zorlukla mücadele ediyodu ozaman neden bunları söylemediniz.
sen diyceksin bana madem çok biliyodun neden sen söylemedin diye
meraklanma gm yle konuştum bu konu hakkında fiziksel özelliğini neden bitirdiniz büyücü meranda neden rahatlıkla uçan kesebiliyo aldığım cevap büyücü grup sınıfıdır ee büyücü 49 olana kadar 1 araba adamlamı dolaşıcak dediğimde ise aynı şeyleri tekrarladı.
gün olur devran döner hesap döner tavuk döner gel gelelimki aradan aylar geçtikten sonra büyücü büyücü gibi olmaya başladı.e bunu 8 ay önce söyledim bir tane büyücüde çıkıp kardeşim bizim adamlar neden böyle diye ha itiraz edenler oldu büyücüler çabuk ölüyo zırh gelsin ot mok ama asıl sorun zırhta değildi büyücülerin fiziksel yetersizliğindeydi.ama iyi bi bakıma zırh olayı sonunda onada çözüm bulundu.
peki sen bunları biliyomusun yok ejder asanın normal asadan ne kadar fazla vurduğu biliyomusun yok ejderin ahım şahım bi yeteneği olduğunu biliyomusun yok.
ozaman sen neye dayanaraktan yorum yapıyosun ki :?:
fevzi asası olan güçlenmiycek tabi herkesin birbirini kırdığı insanların birbirne ihanet ettiği kadimin pençelerine ulaşan 5 akik 5 menekşe 18 mavi topaz 2 kadim pençe 2 liderlik 2 örümcek gözü 2 meran mücev.2 komodo dişine ulaşanların elbette ve elbette ayrıcalığı olucak bir kişi derisi sertleşene fiziksel veya maxla vurabildiğini görüyosanız işte o ejder kullandır ecel kullandır.
gün gelicek nedemek istediğimi anlıycaksınız.

ejder asayı bugün ürettim ve yarım gün kullanma şansım oldu
tek kelimeyle harika bir silah inanın oyundan çıkasım gelmedi
ama bu konuda estergon arkadaşa katılıyorum
şahaserlerin bi farkı olmalı
ama asıl sorun şu
49 lvl bir büyücü veya savaşçı nasıl olurda 30 lvl bir yaratığın deri sertleşmesinden etkilenir
o yaratık nasıl bir büyü yapabiliyoki kendisinden 19 lvl yüksek birini durdurabiliyo
mantıken arada bu kadar lvl farkı varken benim o deriyi paramparça etmem gerekmezmi
hadi kendi levelimizdei yaratıkların bu özeliğinden (deri sertleşme) etkilenmemiz normal
ama 30 lvl bi yaratıktan etkilenmemeiz lazım, sadece şahser olanların değil kimsenin etkilenmemesi lazım
düşünsenize aradan 3 yıl geçmiş misal 79 lvl olmuş ve full max giyinmişsiniz meteorda gezerken birisi boşa yardım istese kesemiycekmiyiz ??
sizcede saçma değilmi
ama asıl sorun şu
49 lvl bir büyücü veya savaşçı nasıl olurda 30 lvl bir yaratığın deri sertleşmesinden etkilenir
o yaratık nasıl bir büyü yapabiliyoki kendisinden 19 lvl yüksek birini durdurabiliyo
mantıken arada bu kadar lvl farkı varken benim o deriyi paramparça etmem gerekmezmi
hadi kendi levelimizdei yaratıkların bu özeliğinden (deri sertleşme) etkilenmemiz normal
ama 30 lvl bi yaratıktan etkilenmemeiz lazım, sadece şahser olanların değil kimsenin etkilenmemesi lazım
düşünsenize aradan 3 yıl geçmiş misal 79 lvl olmuş ve full max giyinmişsiniz meteorda gezerken birisi boşa yardım istese kesemiycekmiyiz ??
sizcede saçma değilmi
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
560 fiziksel hasar asa fevzi normal vuruş:2200 -2300 arası değişiyoAnlamıyorsun galiba , ejder asa vaadettiğnden fazla vurmuyor zaten , orada 1000 yazıp az vuruyor desen, eyvallah derim , 224 yazıyor , ona göre daha fazla vuracak tabiki.
691 fiziksel hasar asa ejder normal vuruş:2400-2600 arası
ejderi takınca arada 131 fiziksel artıyo bunun değeri sadece 200-300 hasarmı olmalı.
inşll sanada ejderi üretmek nasip olur anca ozaman anlarsın beni
haybeye yorum yapması kolaydır başa gelmeyince anlayamazsınız

- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eyw daywalker nihayet şaheserlerin normal silahlardan bir farkı olması anlayabilen sen çıktınejder asayı bugün ürettim ve yarım gün kullanma şansım oldu
ama asıl sorun şu
sizcede saçma değilmi
haklısın düşük lvl bi yaratıktan etkilenmemesi gerek maxların
benim demek istediğim ise şaheserlerin diğer silahlara göre ezici bir üstünlüğü olabilmesi
benim verdiğim örnek derisi sertleşenler için en uygunuda bu ama başka bi arkadaşta başka bir örnek verir saygı duyarım
mutlaka bu işe çözüm getirmeleri gerekli

Vaadedilenden fazla bile. 131 hasar farkı var ama 200-300 artmış , işin garibi tek isyan edende sensin.Estergonxsoner yazdı:560 fiziksel hasar asa fevzi normal vuruş:2200 -2300 arası değişiyoAnlamıyorsun galiba , ejder asa vaadettiğnden fazla vurmuyor zaten , orada 1000 yazıp az vuruyor desen, eyvallah derim , 224 yazıyor , ona göre daha fazla vuracak tabiki.
691 fiziksel hasar asa ejder normal vuruş:2400-2600 arası
ejderi takınca arada 131 fiziksel artıyo bunun değeri sadece 200-300 hasarmı olmalı.
inşll sanada ejderi üretmek nasip olur anca ozaman anlarsın beni
haybeye yorum yapması kolaydır başa gelmeyince anlayamazsınız
Hasar farkını 2 kez ardarda kritik meteoritle deneyebilirsin. 0 Büyü hasarı fiziksel ile bekçi kobraya kritik üstü kritik 7800 , 138 büyü hasarı fiziksel ile bekçi kobraya kritik üstü kritik 9000 vurabiliyorum , ejder asadada bu farkı yakalayabilirsin.
Ahım şahım bi hasar farkımı istiyorsun? Bkz: Ateş Çemberi.
Ejder asa ile tarshass asayı karşılaştır istiyorsan , farkını görürsün.
Düz 2000 vurarak zaten hiçbir şey kesemezsin , iş kritikte bitiyor. Aman ha sakın benim derdim kritikle değil deme.
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kritikmiş ateş çemberiymiş 9binmiş yahu bilader deve hendek atladı bi sen atlayamadın kardeşim bana bunların örneğini verme büyücünün tüm kombinasyonlarını denedim.
yahu eksiklikler var silahta onların giderilmesi gerekli ve büyücülerin yaratıklara vurduğu kritiklerlede dengesizlik var
ilk kritik 5bin vururken ikinci kritiğin artması gerek ama yinede 5bin vuruyo vuruşlarda savaşcılarınki gibi bir standart yok kafasına estiği gibi kritik atıyo.
madem çok biliyosun meteorit buz elektirik üçünü bir arada kullandınmı sen kullandıysan vuruş değerlerini söyle
madem işi bilip bilmemeye getirdin bakalım ne kadar bilgesin.
yapmadığım tek kombinasyon 3 efsunu bir arada kullanmaktı onuda denedim bana hariçten gazel okuma.git ejderini üret ondan sonra gel yanıma hani çok iyi biliyosun ya büyücülüğü mutlaka ejderi üretmişsindir ha üretemediysen o senin beceriksizliğin.
yahu eksiklikler var silahta onların giderilmesi gerekli ve büyücülerin yaratıklara vurduğu kritiklerlede dengesizlik var
ilk kritik 5bin vururken ikinci kritiğin artması gerek ama yinede 5bin vuruyo vuruşlarda savaşcılarınki gibi bir standart yok kafasına estiği gibi kritik atıyo.
madem çok biliyosun meteorit buz elektirik üçünü bir arada kullandınmı sen kullandıysan vuruş değerlerini söyle
yapmadığım tek kombinasyon 3 efsunu bir arada kullanmaktı onuda denedim bana hariçten gazel okuma.git ejderini üret ondan sonra gel yanıma hani çok iyi biliyosun ya büyücülüğü mutlaka ejderi üretmişsindir ha üretemediysen o senin beceriksizliğin.

İspatlayamam ama , daha yeraltı açılalı 1 ay olmamışken denedim , 42lvlken ki bir sonuç alamadım. Büyüleri atarken arada saliselik bir farkla kaçıyordu sıralama , verim yoktu yani.Estergonxsoner yazdı:kritikmiş ateş çemberiymiş 9binmiş yahu bilader deve hendek atladı bi sen atlayamadın kardeşim bana bunların örneğini verme büyücünün tüm kombinasyonlarını denedim.
Silahta eksiklik yok , sanırım sen doyumsuzsun?
Kritiklerimde sorun yok , ilk kritik 7500 se ikincisi 9000 gidiyor , sorun sadece sende olabilir mi?
Büyücülüğü bilmekle , ejder üretmek arasındaki düz orantıyı nasıl sağladın? Kendimi bütün gün bir madene yada bir göreve bağlayamam , kusura bakma.
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ozaman ejderi üretmediysen konuşmuycaksın neyin mücadelesi veriyosun kardeşim.
hem üretmemişsin hem eksiklik yok diyorsun bu nasıl bi çelişkidir.
kullanmadığın bir silah hakkında neden tatava yapıyosun
tutturmuşsun bir kritik türküsü onlarca defa gördüm kritikler de dengesilik var papağan gibi aynı şeyleri tekrarlatma bana ha sen kon. diyosan tmm kon. artıyo normal kritiklerden bahsediyorum ben kon. ihtiyacım yok. o acemiler içindir normal kritikler zaten 5-6bin kusurları görüyo ama standardı yok hem neden boşuna puan harcayayım.sen gibi acemiler kullanır onu.
eet doyumsuzum varmı bir itirazın sende ejderini üret senide görelim bakalım ne kadar doyumlu olucaksın.
elbette yöneticlerde farkına varıcak şaheserlerin ayrı bir özelliği olma konusunda.
hem üretmemişsin hem eksiklik yok diyorsun bu nasıl bi çelişkidir.
kullanmadığın bir silah hakkında neden tatava yapıyosun
tutturmuşsun bir kritik türküsü onlarca defa gördüm kritikler de dengesilik var papağan gibi aynı şeyleri tekrarlatma bana ha sen kon. diyosan tmm kon. artıyo normal kritiklerden bahsediyorum ben kon. ihtiyacım yok. o acemiler içindir normal kritikler zaten 5-6bin kusurları görüyo ama standardı yok hem neden boşuna puan harcayayım.sen gibi acemiler kullanır onu.
eet doyumsuzum varmı bir itirazın sende ejderini üret senide görelim bakalım ne kadar doyumlu olucaksın.
elbette yöneticlerde farkına varıcak şaheserlerin ayrı bir özelliği olma konusunda.

istkvxmunise yazdı:yarar yazdı:Merhabalar
Derisi sertlesen yaratıklara fiziksel ve elektirik işlemez sadece buz işlemektedir. Eğer büyücü isen bunu bilmen lazımdı :lol:
Ömer abi bu arkadaşımız Ejder asayı üretmiş ama derisi sertleşen yaratıklara Meteoritin işlemeyip Buz ile Elektriğin işlediğini bilmiyor.
konu ile alakasız ama imzan çok saçma ....... bilen bilir mmilleti yanlış yonlendirmeyin. :evil: