Kurt Loncasından Duyurular ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kurt Loncasından Duyurular ...

Mesaj gönderen hasretsuskun »

he reis eliden geleni ardına koyma ne yapacan görecez bakacaz ahmaklık ine benim ahmaklığım oldu senin yaptığın ahmaklığın yanında onların başı sensin deilim deip de yalan söyleme iplerini bağla diye uyarıyoz sana sen gelmiş yok şöle yaparım yok böle yaparım ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın o da bana uğramaz sen caını sıkma

Realxonlyy
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

hasretsuskun yazdı:he reis eliden geleni ardına koyma ne yapacan görecez bakacaz ahmaklık ine benim ahmaklığım oldu senin yaptığın ahmaklığın yanında onların başı sensin deilim deip de yalan söyleme iplerini bağla diye uyarıyoz sana sen gelmiş yok şöle yaparım yok böle yaparım ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın o da bana uğramaz sen caını sıkma

Realxonlyy
lan sen kimsin benle böyle konuşuyorsun biz ipi köpeğe bağlarız ip bağlayacak olsam senin gibilere bağlarım senin Gibi alayı gelse benim gözümde onlardan birinin tırnağı olmaz yalan söylüyormuşum lan adi herif sen kimsin ben sana yalan söylüycem sen adamdanmı sandın kendini benim Allahdan başka kimden ne korkum var kime eyvallahım var kide yalan söylüycem onların başı benmişim benim kimin başında olduğumuda bilinir yeri na kadar büyük bir nüfusta abi kardeş yada arkadaş olarak seviliğimde bilinir ne yapacağıma gelince yaptığımda görür herkes siz daha loncanın L sini kurmamış bilmezken biz bize düşman olanlara rahat adım attırmıyorduk şimdi ne oldunda bana kafa tutuyorsun bize düşman olan ilk deilsiniz sonda olmassınız bilirim ama şunu iyi bil bize düşman olanlardan kim kaldı yada bize ne oldu hep dik dururduk bugün dahada dik duruyoruz

BU ŞAHSIN SÖYLEDİKLER TÜM REAL LONCASI ADINA SÖYLENİYOR KABUL ETMELİYİM ANLAŞILAN EĞER ÖYLE DEİLSE BU ADAMI ARANIZDAN ATMANIZI İSTİYORUM YOK ATILMIYORSA BU LAFLAR TÜM REAL LONCASININ DÜŞÜNCELERİ VE YORUMLARI OLARAK KABUL EDİYORUM
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

lan sen kimsin bana adi herif diye konusuyorsun benim yazdıklarım da küfür war mı lan ş..... benim alllah tan başka kimseden korkum oldunu kim söledi bizim buralarda genelde adamı s..... haberin olsun her tarafta adamım diye gezme şunu kabul etkii bizm yaptıklarımız sizin loncanın fazla zorua gidiyor hane akap da biz ismeti kestik diyorsunuz ya sizi götüren kimler di realx loncasıydı.... beni loncadan attırmaya gücün yetermi sen kimsin ki bizim loncamızdaki kişilerin üstünde bi yere gelmeye çalışıyon bizim lonca kimin ne oldunu çok iyi bilir bak sana diyorum ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın o da bana dokunmaz eğer sen yürekliyse beni tılsımda gezdirme tamam mı hadi yol sen bu oyunda millete abi çekerken biz bu oyunu oynaydıkk ATEŞ OLSAN DÜŞTÜĞÜN KADAR YER YAKARSIN... Sen önce kanıtlayamadınız iftiyyı nasıl kanıtlarız diye düşün sonra gel beni tılsıma sığdırma

Realxonlly
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Beyler hitap tarzınız çok yanlış... Only kullandığın kelimeler hiç olmamış köpeklerin sadece ipi bağlanır Ne biz ne Bozkurt nede Kurtlar birbirimizin sahibi değiliz bunu kafasına herkes soksun bizi birleştiren birbirmize duyduğumuz sevgi ve gönül verdiğimiz davadır. Tehdit ederek hiç bir yere gelemezsin... DOSTLUĞA GELENE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK DÜŞMANLARIMIZA DA AMAN VERMEYİZ bunu herkes böyle bile....
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

İplerini bağla Lafın çok yanlış...Şiddetle Uyarıyorum seni Hitabını değiştir ..Özürünü diLe...

Loncan adına yakışır hareket eT...

HİÇ BİR KURT 'UN BOZKURT'UN TASMASI YOKTUR.....TASMA SENİN GİBİ LAFINI BİLMEZ KÖPEKLERİN

DENGİNE...

Di0sxxam0nra
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

kurtreis yazdı:
hasretsuskun yazdı:he reis eliden geleni ardına koyma ne yapacan görecez bakacaz ahmaklık ine benim ahmaklığım oldu senin yaptığın ahmaklığın yanında onların başı sensin deilim deip de yalan söyleme iplerini bağla diye uyarıyoz sana sen gelmiş yok şöle yaparım yok böle yaparım ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın o da bana uğramaz sen caını sıkma

Realxonlyy
lan sen kimsin benle böyle konuşuyorsun biz ipi köpeğe bağlarız ip bağlayacak olsam senin gibilere bağlarım senin Gibi alayı gelse benim gözümde onlardan birinin tırnağı olmaz yalan söylüyormuşum lan adi herif sen kimsin ben sana yalan söylüycem sen adamdanmı sandın kendini benim Allahdan başka kimden ne korkum var kime eyvallahım var kide yalan söylüycem onların başı benmişim benim kimin başında olduğumuda bilinir yeri na kadar büyük bir nüfusta abi kardeş yada arkadaş olarak seviliğimde bilinir ne yapacağıma gelince yaptığımda görür herkes siz daha loncanın L sini kurmamış bilmezken biz bize düşman olanlara rahat adım attırmıyorduk şimdi ne oldunda bana kafa tutuyorsun bize düşman olan ilk deilsiniz sonda olmassınız bilirim ama şunu iyi bil bize düşman olanlardan kim kaldı yada bize ne oldu hep dik dururduk bugün dahada dik duruyoruz

BU ŞAHSIN SÖYLEDİKLER TÜM REAL LONCASI ADINA SÖYLENİYOR KABUL ETMELİYİM ANLAŞILAN EĞER ÖYLE DEİLSE BU ADAMI ARANIZDAN ATMANIZI İSTİYORUM YOK ATILMIYORSA BU LAFLAR TÜM REAL LONCASININ DÜŞÜNCELERİ VE YORUMLARI OLARAK KABUL EDİYORUM
Reıs Neyı KabuL Edersen Et ReaL Loncasından Bır Kısı gıtmez gıdemez. Bız Ikı Kısı arasında Yasanan oLaya 3cu OLmadık Ancak sen Bır Cevab O Bır Cevab vErerek Hıc Bır yEre Varamazssınız Senın Burda en Dogru OLarak Yapman Gereken Lonca Lıderı ILe Konusman gErekırken Hakret Ettın Ben Bunu hıc Yakıstıramadım ve yazıLarı BAsından SOnuna Kadar Okudum ıLk Hakaret Senden geLdı. Ama Yıne Bısey Demedıkkı 3cu Kısı OLmayaLım Dıye YaLnıs YonLere Gıtmeyın OfkeyLe KaLkan ZararLa Oturur..

Resim
lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Umut Yolcuları

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

kurtreis yazdı:

Realxonlyy

Reis bak seni tanımam oyuna yeniden dondum ve hatırlarsan loncanın adı ıcın sana hep saygılı sevgili davrandım sana veya loncandan bir kişiye saygısızlık yaptıgımı hatırlamıyorum... Ama su son lafıdan sonra konişim dedi... Sen nasıl olayları bu boyuta getiren kızı savunuyosan bende burak kardeşimin sonuna kadar arkasındayım.... Madem birini koruman altına alıyosun onun yaptıkları hareketleri takip edip gerekn uyarıyı yapacaksın... (Lonca adına değil şahsım adına konusuyorum)
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ilteri kardeşim adam bana herşeyi diyor ben ipleri bağla deincemi zorunuz a gittim yazılanları iyi okuyun yazdıklarımda bi küfür varmıydı son yoruma kadar adam bana adi desin ahmak desin ben boş kalam ah nese o ateş olsa düştüğü yer i yakar o da bana dokunmaz... bizim loncadan bu olaya kimse karışmasın onlar etttikleri iftirayı nasıl temizleriz diye düşünüyorlar herkes rahat olsun eğer o küfürü gösteremeszler se çarı silerken de dedim ben bu çarı siliyorum silmessem en hadi bilmem neyim diye ama sizde kanıtlayamassanız ş..... dedim ahh daha kanıtlayamadılar o kız da benim düşmanım bana oyun u dar etsin bakalım kimin it kimin bilmemm ne oldunaa
REİS SESİMİ DUY ATEŞ OLSAN DÜŞTÜĞÜN KADAR YER YAKARSIN....

Realxonlyy
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Kardeş benim o kızla işim olmaz ki oyunda en uyuz olanlardan biride benimdir şüphesiz senin kullandığın kelime için ben yorum yapma hakkı buldum kendime... İyi Forumlar
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ilteri kardeşim seni ve loncandakileri arkadaşım kardeşim olarak görürüm sana karşı bir saygısızlık yapmadım elleme üstüne alınan alınsın senin oldun yere ben bunu yazmam emin ol ...

Realxonlyy
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön