ablacım özlettin gercekten kendini arada böyle bi yüzünü gösterSHREWISH yazdı:Merhaba ....
Uzun zaman sonra biraz olsun boşluğum oldu ve oyuna henüz dönemesem de foruma bi göz-atayımm dedim ki;
güzel dostumun loncasına hayırlı olsun mesajımı atmadan geçmek istemedimUmarım hayırlı olmuştur ya da olacaktır
![]()
Loncanız içinde saygınız -sevginiz daim , bol eğlenceli keyifli anlar dilerim ...
Yakın zamanda görüşmek dileğiyle ...Tüm arkadaşlara selamlar ,iyi eğlenceler ...
SHREWİSH
Deniz loncası güncel sayfası
Re: Deniz loncası güncel sayfası
Quyin
Quyanq
Denizxquyin
Denizxpaşası
Xyzciwanımxyz
Quyanq
Denizxquyin
Denizxpaşası
Xyzciwanımxyz
- thepostman2351
- İskele Babası
canım dostum gelmeni dört gözle bekli yorum azcık acele et gel gayrıözledim sizi yav şekeri seni fatihi erasermanı hamiti eskilerden kimse kalmadı be oyunun tadı kaçmadan gelde azcık tatlansın dostumSHREWISH yazdı:Merhaba ....
Uzun zaman sonra biraz olsun boşluğum oldu ve oyuna henüz dönemesem de foruma bi göz-atayımm dedim ki;
güzel dostumun loncasına hayırlı olsun mesajımı atmadan geçmek istemedimUmarım hayırlı olmuştur ya da olacaktır
![]()
Loncanız içinde saygınız -sevginiz daim , bol eğlenceli keyifli anlar dilerim ...
Yakın zamanda görüşmek dileğiyle ...Tüm arkadaşlara selamlar ,iyi eğlenceler ...
SHREWİSH
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- thepostman2351
- İskele Babası
izhar yazdı:sayfanız hayırlı olsun (kanunixxbaşkan)
teşekkürederim izhar senin loncanda daimi kavgasız patırtısıs bi lonca olur inş,
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- thepostman2351
- İskele Babası
Cesurzade yazdı:Sayfanızın hayırlı olmasını umuyorum.Üstün başarılar.
teşekkür ederim kardeşim sizlerin destegiyle geldik sonuçta sizin gibi dostlarımızın sayesinde saolun var olun
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- thepostman2351
- İskele Babası
Mertkan yazdı:S.a cumartesi günü yapacağımız toplantıya teşrif buyurursanız sevinirz... Şimdiden teşekkür ederim
tabki mertkan kardeşim tabiki katılACAS ve ben olmasan bile tim komutanlarından birisi muhakkak katılacaklardır:)
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- thepostman2351
- İskele Babası
Darknessxfistik yazdı:Sayfanız hayırlı olsun dostlar![]()
teşekkür ederim fıstık
_____________________________________________________________________________________________________
her nefis bir gün ölümü tadacaktır ve dönüş ancak ona dır
küllü zaigatül mevt ve ileyna türceun
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- thepostman2351
- İskele Babası
thepostman2351 yazdı:Darknessxfistik yazdı:Sayfanız hayırlı olsun dostlar![]()
teşekkür ederim fıstıkdarkness loncasına teşekkür ederim ve loncanızı çok beğendiğimide dürüst ve saygıya değer bir lonca ve inşaallah hep böle devam edersiniz:)
_____________________________________________________________________________________________________
her nefis bir gün ölümü tadacaktır ve dönüş ancak ona dır
küllü zaigatül mevt ve ileyna türceun
yanlış yazmışım özür
küllü nefsin zaigatül mevt ve ileyna türceun
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Abi ben tim komutanı değilmiyim???
Denizxgözlüm
Denizxgözlüm
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Az kaldı inş. yakında yine sizlerleyim -a dostlar
Quyin - Çılgın e hadi görüşürükk yine 
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Baya zamandır oyuna girmiyordum sanırım bundan sonra da oyuna girmeyeceğim zaten oyuna girip girmemem kimsenin umurunda da değil başka oyunlar oynuyorum başka bir şekilde zamanımı eskitiyorum umarım sizler için oyun güzel geçiyordur ikv cidden çok güzel bi oyun değerini bilin.Sizleri unutmak zor ama hatıra olarak kalacaktır.