Bazı İnsanları Gerçekten Anlamıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Bazı İnsanları Gerçekten Anlamıyorum

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Refresh yazdı:Bu oyunun neresi güzel grafikler bakımından diyorum diğer şeylerini bilmiyorum.Fakat grafiklere bakacak olursak kalite var belli hd gibi oyun ama gerçekçilik yok.Rengarenk cümbüş şekilde olunca hoşunuza gidiyor iyi zannediyorsunuz.Fakat hiç bir gerçekçiliği yok.
İKV oyununda da renk yok herşey soluk kahve tonları ağırlıklı arada arkadaşlar sağolsun büyü felan atıyorlar da ortalık aydınlanıyor :)
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Bence oyuna tat gelmesi için bütün klan üyeleri klanlardan atılıp, yeniden başvuru yaptırmalılar.

Sistemi şöyle ayarlayabiliriz;

Arz = Lodos;

İki klanında üye sayıları sürekli dengede durmalı.

Örnek Arz klanında diyelim 188 oyuncu var Lodos'ta da 188. İki takımada dengeli olarak üye alınmalı.

Birisi 200 diğeri 1 olmamalı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

HollyShit yazdı:Bence oyuna tat gelmesi için bütün klan üyeleri klanlardan atılıp, yeniden başvuru yaptırmalılar.

Arz = Lodos;

Örnek Arz klanında diyelim 188 oyuncu var Lodos'ta da 188. İki takımada dengeli olarak üye alınmalı.

Öyle yapacaklarına bir tane oyun var orada sistem şöyle eğer bir ülkenin (ülkeler arası savaş var orada ) oyuncu sayısı azsa az olan ülke için ekstra bir şey veriyorlar oyuncuları teşvik için.Orada % 10 daha fazla exp kazanıyordun.Bunun gibi birşey getirebilirler mesala az olan taraf % 10 daha fazla kp kazanabilir.Veya değerli materyal ve maden düşme ihtimali az olan taraf için daha fazla yapabilirler.Bunun gibi.Düşünseler çok şey çıkarda salla gitsine vuruyorlar işi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

Refresh yazdı:
HollyShit yazdı:Bence oyuna tat gelmesi için bütün klan üyeleri klanlardan atılıp, yeniden başvuru yaptırmalılar.

Arz = Lodos;

Öyle yapacaklarına bir tane oyun var orada sistem şöyle eğer bir ülkenin (ülkeler arası savaş var orada ) oyuncu sayısı azsa az olan ülke için ekstra bir şey veriyorlar oyuncuları teşvik için.Orada % 10 daha fazla exp kazanıyordun.Bunun gibi birşey getirebilirler mesala az olan taraf % 10 daha fazla kp kazanabilir.Veya değerli materyal ve maden düşme ihtimali az olan taraf için daha fazla yapabilirler.Bunun gibi.Düşünseler çok şey çıkarda salla gitsine vuruyorlar işi.
Cok guzel oneriancak onerinin onundeki en buyuk engel usengeclik :-)
Yenikayra->AnyOneStopMe
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARCHER »

Düşüncelerin için teşekkür ederim xPrince.
v de eski, oyun motoru berbat lag çok oynanış berbat ötesi arkadaşlık vardı ortam biraz iyiydi bazı ezik insanlar bile burda hileyle az bi tarafını yırtıp bi şeyler kazanıp egosunu tatmin edebiliyodu
Bir oyunda hile olması sence iyi bir şey mi? Daha önce Bonoların açığını bulup milyonlarca oyun parası ile haksız kazanç elde eden arkadaşları ve onların yüzünden oyunun geri sarılıp tüm oyun dünyasının bu durumdan etkilenmesine şahit olmadık mı?
yoksa bi wow gibi oyunlara bağlı olanları düşünün orda insanlar sohbet edecek vakit bulamıyo ama burda giriyon bi çembere çıkana kadar skype tasın zaten sohbet ede ede yapıcak şeylerde belli ayır gbm yi ck at önce taaruzlar gaffara gelince bi 10 15 dakka konsantre ol oyuna tamam.
Zaten sanal dünya insanı asosyalleştiriyor.Oyun içinde yaptığımız kısa sohbetlerde WoW da ki gibi bitsin ve herkes sadece oyununa mı baksın ben anlayamadım doğrusu. :) Eskiden güzel sohbet vardı artık yok demişsin de ne alaka.Ben hala güzel güzel sohbet edebiliyorum.Bu sence de bizimle alakalı bir durum değil midir?Yönetim biz güzel güzel sohbet edemiyoruz diye arabulucuk mu yapmalı yani?
elişmeyide şurdan baz alarak söylüyorum girin bi allods oynayın daha aklıma gelmeyen oyunlar oynayın bu oyunlar gerçekten her bi detayına her bi karesine uğraşılmış akıl almaz oyunlar, çok özellik var çok çeşit çok geniş fazlasıyla büyük.
Bahsettiğin oyunu oynadım ve inanki o oyuna sadece 2 gün tahammül edebildim.Her şey o kadar çok karışık geldi ki.Oyuna girer girmez İKV de ki gibi bir Rehber Takımı var mıdır acaba bana oyunu kısaca anlatabilecek diye bakındım doğrusu.İnternetten araştırayım bari dedim oyunu ama yok.İnternette de oyun için W,A,S,D gibi tuşlarla karaktere yön verme alış veriş vs.. gibi şeyleri anlatıyor.Oyunu oynarken başım ağırdı resmen.

Tabi buda kişiden kişiye değişir.Yine zevkler ve renkler meselesi.Sen beğenmişsindir sevmişsindir.Ama inanki ben ve benim bir çok arkadaşım bu bahsettiğin oyunları hiç beğenmedik çok karışık geldi.

Gene uzattım ama demek istediğimi anlamışsındır anlamışsınızdır, bu oyundan fazla bi şey beklemeyin çökmez bitmez kapanmaz ama fazlada ilerlemez.
Oyuna güncelleme gelsede ilerlemez bu güncellemeler bir halta yaramaz demişsinde.Sence İKV beta veya 39 seviye zamanı ile aynı mı?Elinizi vicdanınıza koyun azıcık yahu.Konuya atığım ilk mesajda da belirttiğim gibi gelecek olan güncellemeleri siz kendiniz abartıyorsunuz.Sonra da düşündüğünüz gibi gelmeyince isyan ediyorsunuz burun kıvırıyorsunuz.Topkapı, Grup Bölgeleri, Lonca Sistemi bu oyuna hiç bir şey mi kazandırmamıştır yani?Gerçekten hep bardağa boş tarafından bakıyorsunuz.
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARCHER »

HaNdSoMe yazdı:Gönüllü ekibi savunuyorsun.Geçenlerde bana yazmıştın, gerekçeyi açıklamıştım.
Yine açıklayım.Madem para kazanıyor(Bende severek harcıyorum.Türk oyunu ve güzel avantajlar veriyor) daha aktif ve daha profesyonel bir ekip getirmeli.
Önceki konunda da cevabını okumuştum buraya da yazmana gerek yoktu aslında.Ama madem yazdın cevaplayayım.Bu insanların yazdıklarını sen gerçekten farklı yorumluyorsun.Çünkü her zaman her istediğin yapılmıyor/yapılamıyor ya da geç yapılıyor.Bu durum hayatın her yerinde de vardır dimi.Bu insanlar "Biz gönüllüyüz yapmak zorunda değiliz" demiyorlar bence."Biz gönüllüyüz ve sizden azıcıkta olsa saygı ve sabır bekliyoruz." diyorlar ama sen bunları yazarak sana destek vermek isteyen insanlara sende destek vermiyorsun aksine köstek oluyorsun.Bence bu insanların emeklerine ve desteklerine saygı duymak gerekir.Sonuçta para almıyorlar pul almıyorlar sadece oyunu sevdikleri için sahip çıkıyorlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar hepsi bu.Sen bu yazdıklarında malesef bunları ayaklar altına alıyorsun.

Buda olaya farklı bir bakış açısı olsa gerek. :)
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Arz = Lodos;

elalemin klan paralarını kıskanmayın :lol:
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön